Bildirim
monitörde sarı çizgi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
belki telefon monitorün yanındaysa olabilir benim monitör de sarıya dönmüştü rengi sonra düzeldi -
1 ) Sisteminizin donanımlarını acık bir şeklide belirtin.
2 ) Monitörün yanında ne marka nasıl speakers bulunmakta. -
JANT ARKADIŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ SİSTEMİNİ BELİRMEZSEN SÖYLEYECEKLERİMİZ BİLGİSAYARININ DAHA KÖTÜ OLMASINA NEDEN OLABİLİR. -
quote:
Orjinalden alıntı: teknikeleman
JANT ARKADIŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ SİSTEMİNİ BELİRMEZSEN SÖYLEYECEKLERİMİZ BİLGİSAYARININ DAHA KÖTÜ OLMASINA NEDEN OLABİLİR.
JANT değil JANT! Lütfen JANT demeyin artıkAyrıca büyük harflerle yazmamaya özen gösterin
-
ok kusura bakma kardeş ben onu ünlem zannettim -
quote:
ok kusura bakma kardeş ben onu ünlem zannettim
Önemli değil -
Sistem bileşenlerin ne olursa olsun üzgünüm o ekran ömrünü tamamlamış... Yeni bir ekransa ya da garantisi varsa hiç durma aldığın yere iade et. Aynı olay beni de başıma gelmişti. "led yanması" denen bir olay ve ekranın içini komple değiştirerek hallediyorlar. Yarın öbür gün kaybolabilir. Hemen sevinme geri gelir o. Bir süre sonra da hiç gitmez. Derhal iade... Ya da yeni ekran. Başka çaresi yok ne yazık ki. -
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
quote:
Önemli değil
Koparttınız beni gece gece :D -
quote:
Orjinalden alıntı: Kunter
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
quote:
Önemli değil
Koparttınız beni gece gece :D
Size Kantar deseler hoşunuza gider mi ??Bana JANT diyorlar. İmzamda o kadar belirtmeme rağmen..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X