Şimdi Ara

Monitör yazıları bulanık gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG M227WD monitörüm var analog bağlantı yaptıgımda yazılarda bi problem yok renkler cansız (analog oldugu için) ama HDMİ girişinden bağlantı yaptıgımda renkler daha güzel canlı fakat yazılar çok sönük,bulanık,puslu görünüyor monitörün driverlarını, ekran kartımın driverı hepsi tamam ama sorunu çözemedim sorun ne olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symplegad -- 10 Temmuz 2009; 9:21:54 >

• Sorun senin ekranın ayarlarında üzerinde auto tuşu var ona basında default ayarlarına döner.
    Ekranın renk ve parlaklık ayarlarını düzletirsen sorun ortadan kalkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akta$

Sorun senin ekranın ayarlarında üzerinde auto tuşu var ona basında default ayarlarına döner.

Benim monitörde böyle bi tuş yok malesef,ne yaparsan yap renk,keskinlik falan yazılar hep aynı kalıyor,monitör ayarları var phase falan yazılar için ayar yapılabiliyor fakat bu ayar modu sadece analoğ bağlantılarda aktif oluyor,Hdmi bağlantıda malesef aktif değil nette gezinirken bu fotografı buldum bu adamda aynı dertten muzdarip benim monitörde'de yazılar aynen böyle görünüyor

ilk resimde Dvi bağlantı yapmış 2.resimde HDMİ bağlantı yapmış yazılara dikkat aynen bendede böyle

• kardes 1.ci resim gayet güzel görünüyor :S
  • aslında aralarında fark olmaması lazım hdmi kabloyla dvi kablosu arasında fark varmı belki hdmi kablosu kalitesizdir kabloyu değiştirmeyi deneyin.
  • Hdmi kablom hama marka, olmadı Hdmi -Dvi dönüştürücüyle deniyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symplegad

quote:

Orjinalden alıntı: akta$

Sorun senin ekranın ayarlarında üzerinde auto tuşu var ona basında default ayarlarına döner.

Benim monitörde böyle bi tuş yok malesef,ne yaparsan yap renk,keskinlik falan yazılar hep aynı kalıyor,monitör ayarları var phase falan yazılar için ayar yapılabiliyor fakat bu ayar modu sadece analoğ bağlantılarda aktif oluyor,Hdmi bağlantıda malesef aktif değil nette gezinirken bu fotografı buldum bu adamda aynı dertten muzdarip benim monitörde'de yazılar aynen böyle görünüyor

ilk resimde Dvi bağlantı yapmış 2.resimde HDMİ bağlantı yapmış yazılara dikkat aynen bendede böyle

konu acıldıgı ıcın tekrar acmadım yaardım edın lutfen aynı bu resımlerdekı durum soz konusu bende vga kabloyla yazılarım oyleydı hdmı kablo (phılps) aldım goruntuler guzel renkler daha canlı ama yazılar bulanıklastı resımdekı gıbı bır yardım edın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.