Bildirim
Monitör kablosu nasıl bağlanır.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Önce orjinal kablosundan bulman lazım. Kabloya ait şase büyük ihtimalle monitör içinde bi yere lehimlidir.
Yada o vga çıkışını tamir ettirebilirsin. KSaabloyu kesip sadece o bağlantı soketini yenileyen yerlerde var.
Markaya göre kablo bulma durumun değişir. Kolay gelsin. -
Nasıl yani. Kablonun aynı kablomu olması lazım şimdi. 7 senelik monitör. Nereden buluruz. Monitör mezarlığaaa -
Dur hemen ne mezarlığı yav. Marka model nedir ona göre.
Soketi tamir ettirebilirsin 15-25 arası yapıyolar. -
Model : Casper-KM 511 . 50 YTL ederi olan monitör için 20YTL tamir parası. Bu günleridemi görecektik Allah'ım. Ya herro ya merrro . Ben inat ettim bu soketi kendim değiştireceğim. -
Elektronik bölümünden yardım alabilirsin ama elinin havya tutuyor olması lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: ramerturk
Elektronik bölümünden yardım alabilirsin ama elinin havya tutuyor olması lazım.
Evet doğru söze ne denir. Öncelikle eliyin havya tutuyor olması lazım.
1- Aynı kablodan al
2- Sökerken renklere dikkat et, genelde standart olur(gerekirse not al)
3- Yenisini lehimle.
İnşallah olmuştur. Kolaygelsin.
(Birde Ampermetren varsa tadından yenmez)
-
walla o kadar kolay değil ben bi monitörü götürdüm yaptırmayada adam baya kastı kenidini bide ustası neyse yapabilirim diyorsan allah yardımcın olsun inşallah istediğin gibi oluyor kolay gelsin -
kabloyu değiştirmektense VGA erkek konnektörü değiştirmek daha mantıklı görünüyor.
Aşşağıdaki linkte vga 15 pin erkek konnektör var ve montajı çok kolay...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-projeksiyon-monitor-vga-kablo-ucu-konnektoru-erkek-60892621/detay/
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- cable not connected ne demek
- video tdr failure
- network stack nedir
- klavye i yerine ' yazıyor
- bin dosyası açma
- telefon çok ısınıyor
- gereksiz dosyaları silme
- klavye kısayolları
- telefon wifi bağlanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X