Şimdi Ara

Monitör kablosu nasıl bağlanır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim yedek monitörün pinlerinden ikisi kırıldı. Monitör açılıyor ama ekranda görüntü yok haliyle. Şimdi monitör kablosunu değiştirmek lazım. Daha önce monitörü hiç açmadım. Nasıl oluyor bu iş. Ben kendim yeni bir kablo alsam bağlantıyı yapabilirmiyim?

• Önce orjinal kablosundan bulman lazım. Kabloya ait şase büyük ihtimalle monitör içinde bi yere lehimlidir.

Yada o vga çıkışını tamir ettirebilirsin. KSaabloyu kesip sadece o bağlantı soketini yenileyen yerlerde var.

Markaya göre kablo bulma durumun değişir. Kolay gelsin.
  • Nasıl yani. Kablonun aynı kablomu olması lazım şimdi. 7 senelik monitör. Nereden buluruz. Monitör mezarlığaaa
  • Dur hemen ne mezarlığı yav. Marka model nedir ona göre.

Soketi tamir ettirebilirsin 15-25 arası yapıyolar.
  • Model : Casper-KM 511 . 50 YTL ederi olan monitör için 20YTL tamir parası. Bu günleridemi görecektik Allah'ım. Ya herro ya merrro . Ben inat ettim bu soketi kendim değiştireceğim.
  • Elektronik bölümünden yardım alabilirsin ama elinin havya tutuyor olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Elektronik bölümünden yardım alabilirsin ama elinin havya tutuyor olması lazım.

Evet doğru söze ne denir. Öncelikle eliyin havya tutuyor olması lazım.
    1- Aynı kablodan al
    2- Sökerken renklere dikkat et, genelde standart olur(gerekirse not al)
    3- Yenisini lehimle.
    İnşallah olmuştur. Kolaygelsin.
    (Birde Ampermetren varsa tadından yenmez )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla o kadar kolay değil ben bi monitörü götürdüm yaptırmayada adam baya kastı kenidini bide ustası neyse yapabilirim diyorsan allah yardımcın olsun inşallah istediğin gibi oluyor kolay gelsin
  • kabloyu değiştirmektense VGA erkek konnektörü değiştirmek daha mantıklı görünüyor.

Aşşağıdaki linkte vga 15 pin erkek konnektör var ve montajı çok kolay...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-projeksiyon-monitor-vga-kablo-ucu-konnektoru-erkek-60892621/detay/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.