Şimdi Ara

hdmı cıkışı tüplü tvye nasıl bağlanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba laptop aldım ama s video çıkışı olmadığı için tv ye bağlayamadım laptopta hdmı çıkışı var ben bu çıkıştan tv ye görüntü aktarabilirmiyim televizyonumda skart ve s video girişi var yardımcı olursanız sevinirim televizyonum 87 ekran vestel zeta

• walla arkadasım aynı problem bendede war. tüplü tvim var ve laptopum var. laptopta hdmi çıkısı ve vga cıkısı var, s-video cıkısı yok. tv.de de scart ve s-video cıkısı war. bunları birbirine nasıl baglayabiliriz lütfennn biri yardım etsinnn. tv markası : beko 82 ekran flat tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TG07 -- 13 Şubat 2009; 12:36:50 >
  • yarın eminönüne gideceğim belki orada kablo veya dönüştürücü bulurum
  • http://www.kablocenter.com/index.php?main_page=product_info&products_id=263
    adresindeki ürün sanırım işinizi görür.
    Yalnız, Genelde laptoplarda S-video çıkışı çoğunlukla oluyor. Sizin laptoplarda olmadığına emin misiniz?
    Bazen bu çıkış, farkli bir soket şeklinde olabiliyor. Örneğin benim HP laptop'ta yuvarka soket var, ancak içi farklı. Laptop ile beraber gelen adaptör kabloyla kullanılıyor.
    Bence laptoplarınızın çıkışlarını tekrar kontrol edin.
  • eve gidince birkere daha bakarım ama yok
  • bugun bakırköydeki merter elektronige gittim onları birbirine hiç bi şekilde bağlayamazsın dedi yaaa :/
  • eminönünde 30 liraya kablo buldum birara pc ile gidip deneyerek alacağım uyarsa sizede şöylerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün kabloyu 25 liraya aldım ama dvd ve laptopta denedim çalışmadı hiç sinyal yok
  • ozer57 O kullanıcısına yanıt
    normal pcdeki ekran görüntüsünü tüplü tv ye aktaramassiniz ancak plazmada vga veya hdmi cikisi warsa baglarsiniz bende zamaninda cok ugrastim ama normal tv ile monitorlerin calisma frekansi birbirine uymadıgı icin tüplü tv lere baglayamadim hic ugrasmayin en garantisi bi 82 veya 102 plazmada rahat bi sekilde görüntü alirsiniz
  • Sırf uğraşıpta bağlayamadığım için led tv aldım
  • Arkadaşlar ben zamanında laptopu tüplü tv ye bağlamıştım, ama şimdi nasıl olduğunu unuttum. Elektronik eşya satanlar bu işi bilmiyorlar, ben media player i tüplü tv ye bağlayabilirmiyim dediğim de kesinlikle olmaz demişlerdi ben akşam eve gittim tüplü tv de filmi mi izledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.