Şimdi Ara

mönitör hdmı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bugun asus VE278Q aldım.Ekran kartının hdmı bölümüne baglıyorum ama açılmıyor no signal yazıyor.Ekran kartımıda 3 gun once aldım ikiside 0 2 tane hdmı kablo denedım olmadı.Vga kablo ile açabiliyorum ama hdmı baglayınca no signal dıyor.Fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

arkadaslar bugun asus VE278Q aldım.Ekran kartının hdmı bölümüne baglıyorum ama açılmıyor no signal yazıyor.Ekran kartımıda 3 gun once aldım ikiside 0 2 tane hdmı kablo denedım olmadı.Vga kablo ile açabiliyorum ama hdmı baglayınca no signal dıyor.Fikri olan var mı?

vga yı tak aynı azamanda hdmi takılı olsun ve ekran kartı ayarlarını kurcala bakalım
  • belli ki ya monitorde yada ekran kartinda sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

quote:

arkadaslar bugun asus VE278Q aldım.Ekran kartının hdmı bölümüne baglıyorum ama açılmıyor no signal yazıyor.Ekran kartımıda 3 gun once aldım ikiside 0 2 tane hdmı kablo denedım olmadı.Vga kablo ile açabiliyorum ama hdmı baglayınca no signal dıyor.Fikri olan var mı?

vga yı tak aynı azamanda hdmi takılı olsun ve ekran kartı ayarlarını kurcala bakalım

kurcaladım drıverı tekrar kurdum olmuyor suan 2sıde takılı ayarlarda öyle bi secenek goremedım nvidia kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

belli ki ya monitorde yada ekran kartinda sorun var

monitörü test ettırdım almadan önce hdmı calısıyordu,ekran kartıda 0 zaten sorun varsa karttadır da onu nasıl test etcez ıste onu bılmıyorum
  • baska monitor ile test etmeyi deneyin yada karti sokup bir arkadasinizin sisteminde deneyin yada direk garantiye gonderin onlar denesinler
  • Sadece hdmı takılı kalsın aşka bağlantıolmasınsistemiyeniden başlatınve monitörün menüsü den hdmıyi seçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör pixel sorunu.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsaltnc

Sadece hdmı takılı kalsın aşka bağlantıolmasınsistemiyeniden başlatınve monitörün menüsü den hdmıyi seçin

denedım sonuç aynı no signal
  • quote:

quote:

Sadece hdmı takılı kalsın aşka bağlantıolmasınsistemiyeniden başlatınve monitörün menüsü den hdmıyi seçin

Pc nizde onboard ekrankartı hdmı girişi varsa oradandeneyinbirde

• quote:

baska monitor ile test etmeyi deneyin yada karti sokup bir arkadasinizin sisteminde deneyin yada direk garantiye gonderin onlar denesinler

bi garantiye götüreyim bakalım noolucak
  • Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin

• monütörün ayarları olması lazım o cıkıştan kullanmak için
  • quote:

quote:

quote:

Pc nizde onboard ekrankartı hdmı girişi varsa oradandeneyinbirde

yok onboardda malasef yarın bı garantıye baktırayım
  • quote:

Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin

denedım olmadı malasef
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

monütörün ayarları olması lazım o cıkıştan kullanmak için

alttakı dugmelerden hdmı a gecıyorum ayar derken bunu mu kasteddınız yoksa baska bı ayar mı?
  • peki windows + P tuşu ile hdmi bağlıyken diğer ekrana geçmeyi denedinizmi yada ekran ayarlarından ekranları algıla dediğinizde iki ekran görmüyormusunuz?
  • quote:

peki windows + P tuşu ile hdmi bağlıyken diğer ekrana geçmeyi denedinizmi yada ekran ayarlarından ekranları algıla dediğinizde iki ekran görmüyormusunuz?

yok hayır sadece 1 ekran görüyor,windows+p yapınca dıger seceneklere tıklayınca herhangı bı degısıklık olmuyor.Sorun ne sizce?
  • ekran katinizda dvi port var var, tabii monitorde de var ise dvi`dan baglamayi deneyin
  • quote:

ekran katinizda dvi port var var, tabii monitorde de var ise dvi`dan baglamayi deneyin

hdmi - dvi mi baglayayım? yoksa dvi-dvi mi baglıcam? görüntü kalitesi olarak hdmi a yakın mıdır?
  • dvi-dvi baglayin goruntu kalitesi hdmi ile ayni sadece ses tasimaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.