Şimdi Ara

Monitor Audio (MA) Başlığı (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.255
Cevap
28
Favori
164.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turushanovgu

üstadım hayırlı olsun :)))
    iyi günlerde kullanmanı dilerim

teşekkür ederim,arkadaşlık daha değerli üstad kelimesini iltifat olarak alsamda, gerek yok değilimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: lufubu

http://www.theabsolutesound.com/articles/high-end-audio-buyers-guide-floor-standing-loudspeakers-under-2000/

" Olumlu özellikleri temelde nötr ton dengesi, mükemmel geçici hız, çözünürlük şaşırtıcı derecede yüksek düzeyde ve üstün görüntüleme sayılabilir. Bunlar, tabii ki, amplifikatör kalite duyarlı olmasına rağmen RX8s, açıklayıcı ve sürücü kolaydır. Orta-büyük odalarda kullanım için Sesli, RX8s kendi dahil köpük noktası damperleri küçük odalarda bas aşırı önlemek için yüklü gerekebilir."

Şeklinde açıklanmış. Maalesef forumda bir parlak sözü aldı gidiyor. Bu haliyle belki alınabilir fiyata mutlu olabilecekleri bu tarz hoparlör alacak yeni başlayan kişiler forumları okuyup uzak duruyorlar. Maalesef bazı satıcıların yere göğe sığdıramadıkları marka ve modelleri daha sonra ticari sebeplerle nasıl kötülediklerine bizzat şahit oldum. Sizden ricam, otorite gibi yorum yapma yerine sesi beğenmediyseniz "sesi bana göre değil" gibi daha objektif yorumlar yazmanız. Ses için o kadar çok bileşen var ki bunu tamamen tek bileşene yüklemek bence doğru değil. Bu bileşen hoparlör, kablo, odanın akustiği veya başka birşey olabilir.
    Almayı düşünen ya da almış olup da tadını çıkarmak isteyen arkadaşların keyfine mani oluyoruz maalesef.

Yaşar Bey çok haklısınız hatta en önemli bileşen de kişinin kendi kulağı ve zevki.

• quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

quote:

http://www.theabsolutesound.com/articles/high-end-audio-buyers-guide-floor-standing-loudspeakers-under-2000/

" Olumlu özellikleri temelde nötr ton dengesi, mükemmel geçici hız, çözünürlük şaşırtıcı derecede yüksek düzeyde ve üstün görüntüleme sayılabilir. Bunlar, tabii ki, amplifikatör kalite duyarlı olmasına rağmen RX8s, açıklayıcı ve sürücü kolaydır. Orta-büyük odalarda kullanım için Sesli, RX8s kendi dahil köpük noktası damperleri küçük odalarda bas aşırı önlemek için yüklü gerekebilir."

Şeklinde açıklanmış. Maalesef forumda bir parlak sözü aldı gidiyor. Bu haliyle belki alınabilir fiyata mutlu olabilecekleri bu tarz hoparlör alacak yeni başlayan kişiler forumları okuyup uzak duruyorlar. Maalesef bazı satıcıların yere göğe sığdıramadıkları marka ve modelleri daha sonra ticari sebeplerle nasıl kötülediklerine bizzat şahit oldum. Sizden ricam, otorite gibi yorum yapma yerine sesi beğenmediyseniz "sesi bana göre değil" gibi daha objektif yorumlar yazmanız. Ses için o kadar çok bileşen var ki bunu tamamen tek bileşene yüklemek bence doğru değil. Bu bileşen hoparlör, kablo, odanın akustiği veya başka birşey olabilir.
    Almayı düşünen ya da almış olup da tadını çıkarmak isteyen arkadaşların keyfine mani oluyoruz maalesef.

Yaşar Bey çok haklısınız hatta en önemli bileşen de kişinin kendi kulağı ve zevki.

Evet çok doğru düşünceler,tamamda ortak arkadışınız aynı hoparlörler için teneke derken hatta bunu ısrarla tekrar ederken nerediydiniz acaba,aynı hassasiyet o zaman neden gösterilmedi?

yoksa onda kulak ve zevk yerine başka bir şeymi var!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

quote:

Evet çok doğru düşünceler,tamamda ortak arkadışınız aynı hoparlörler için teneke derken hatta bunu ısrarla tekrar ederken nerediydiniz acaba,aynı hassasiyet o zaman neden gösterilmedi?

Hangi ortak arkadaşımız teneke demiş? O kadar çok teneke diyen oldu ki ilk kim başlattı? Kim kime ne dedi hatırlamıyorum. MA RX serisi hakkında herhangi bir olumlu veya olumsuz yorumum bugüne kadar oldu mu? MA RX serisi f/p olarak benim beğendiğim bir seridir fakat konu o kadar çok tartışma haline dönüştü ki yorum yapmayı gereksiz gördüm. Bence sende kim ne demiş ne yorum yapmış diye bu kadar takılma. Sen hoparlörlerinden memnunsan bence sorun yok. İsteyen istediğini desin. Bu işin sonu yok. Al beğendiğin cihazlarını ve kulaklarını yorumlara kapa. Önemli olan senin zevkin.

• Benim teneke olaylarına itirazım Yaşar beyin şu anki parlaklık kaygısıyla aynıydı...

Parlaklık ifadesini ne kadar insan okumuşsa,teneke ifadelerinide o kadar insan okudu.

Parlak çalması bazı insanlar için artı sayılıp satın alma nedeni olabilirken,teneke ifadesi kime bu hoparlörü aldırır buyrun siz düşünün.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi ortak arkadaşımız teneke demiş? O kadar çok teneke diyen oldu ki ilk kim başlattı? Kim kime ne dedi hatırlamıyorum. MA RX serisi hakkında herhangi bir olumlu veya olumsuz yorumum bugüne kadar oldu mu? MA RX serisi f/p olarak benim beğendiğim bir seridir fakat konu o kadar çok tartışma haline dönüştü ki yorum yapmayı gereksiz gördüm. Bence sende kim ne demiş ne yorum yapmış diye bu kadar takılma. Sen hoparlörlerinden memnunsan bence sorun yok. İsteyen istediğini desin. Bu işin sonu yok. Al beğendiğin cihazlarını ve kulaklarını yorumlara kapa. Önemli olan senin zevkin.

Zaten ilk verilen linkte asagıdaki yorumlara bakarsanız 10 farklı kişi 10 farklı hoparlör saymış ve bence listede bu da olmalıydı demiş. O kadar göreceli birşey ki bu. Hiç kimse kimseye bişey anlatamaz. Şunu gördüm ki aynı sınıftaki hoparlörler için en iyi beş hoparlör listesi yapmak, en güzel beş renk listesi yapmak gibi birşey :) tabi ki herkesin listesi farklı çıkacak. Tamamen zevk meselesi. Rx6 diyen de ikon 6 diyen de haklı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi atış @gunner
  • Teşekkür ederim abi

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Teşekkür ederim abi

abi için bir kere demen yeter demiştik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Teşekkür ederim abi

abi için bir kere demen yeter demiştik

Abi ya @asefik diyeceğim ya da abi diyeceğim seç birini

• quote:

Benim teneke olaylarına itirazım Yaşar beyin şu anki parlaklık kaygısıyla aynıydı...

Parlaklık ifadesini ne kadar insan okumuşsa,teneke ifadelerinide o kadar insan okudu.

Parlak çalması bazı insanlar için artı sayılıp satın alma nedeni olabilirken,teneke ifadesi kime bu hoparlörü aldırır buyrun siz düşünün.

Birileri bir hoparlöre teneke dedi diye almayanlar olacaksa varsın almasınlar. Bu cihazların hiçbirini dinlemeden almamak gerekir. Sonuçta insanların zevkine hitabeden ürünler olduğu için birinin beğendiğini öteki beğenmeyebilir. Bu yüzden ben bu konulara çok takılmıyorum. Bence sende takılma yoksa hiçbir zaman mutlu olamayız.
  • İnternetten indirilen müzik ve filmlerin yasak olmadığını açıkladığım bir yazı, güncel korsan tartışmasına ışık tutması açısından:

http://forum.donanimhaber.com/m_66676924/tm.htm

Daha önceden paylaşmıştım ancak gazeteci ve habercilerin saçma haber yapması ve bilmedikleri konular üzerine döktürmeleri sonucu başlayan ve en sonunda bakanın da açıklama yapmak zorunda kaldığı tartışma üzerinedir.
  • Bakan'ın açıklaması: "film indirmek suç değil, indirip çoğaltmak suç."

Ben 6 ay önce aynısını konu açarak anlatmıştım, herkes başıma hukukçu kesilip sen yanlış biliyorsun dediler ve en son da konu uçtu. Sonra geri geldi o konu ve bakanın açıklaması.

O bana inanılmaz çıkışlar yapan arkadaşa da mesaj atacaktım ama onu da tatile yollamışlar
  • Bende merak ediyorum bu amfinin sesini ..... hayırlı olsun....
    Stereo segmentinde yeni piyasaya çıkan ve pioneer ile rekabete girecek ve hatta daha yukarıdaki markaları bile zorlayacak iki oyuncu daha var.. Onkyo 9000R ve TEAC AI 3000 Bunlarrı da merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HI-DEF-MAN -- 26 Ocak 2013; 7:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Bende merak ediyorum bu amfinin sesini ..... hayırlı olsun....
    Stereo segmentinde yeni piyasaya çıkan ve pioneer ile rekabete girecek ve hatta daha yukarıdaki markaları bile zorlayacak iki oyuncu daha var.. Onkyo 9000R ve TEAC AI 3000 Bunlarrı da merak ediyorum.

Sn. HIDEFMAN sağolun,

Dün Onkyo 3009 ile stereo denemesi yaptım RX lerle uyumundan memnun kaldım.Ama sinemada Pioneerdan gecemiyorum.

• Sn.Asefik'e katılırım; sinemada Pioneer, Onkyo ve MA üçlemesinde ben de oyumu tereddütsüz Pioneer'dan yana kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 26 Ocak 2013; 8:43:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Bende merak ediyorum bu amfinin sesini ..... hayırlı olsun....

Sn. HIDEFMAN sağolun,

Dün Onkyo 3009 ile stereo denemesi yaptım RX lerle uyumundan memnun kaldım.Ama sinemada Pioneerdan gecemiyorum.

Şimdi baktım TEAC Ai-3000 cok güclüymüş 4 ohmda 2*360watt 8 ohmda 200watt ve AV bypass özelliğide var.Sesi ve fiyatı nasıldır acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: paulbroke

Sn.Asefik'e katılırım; sinemada Pioneer, Onkyo ve MA üçlemesinde ben de oyumu tereddütsüz Pioneer'dan yana kullanırım.

• sefik abi bu soylediklerinizden sonra iyi ki pio almisim diyorum. acikcasi forumda onerilerine onem verdigim bi kac kisiden birisiniz.

bu arada ben de kararimi verdim pio a-30 alacagim. butceme en uygun bu var. bir de yamaha r s 500 var ama en iyisi pioneer almak diyorum. bakalim artik gorecegiz.

• teac devasa bir amfi, ingilterede 2000 pound, 31,3 kg, ama bu cihazı kullanacak ortam lazım, apartman dairelerinde oturanlar için gereksiz bir masraf olur :)))))))
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.