Şimdi Ara

MONGOL OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arasında bir konu tartışılır, hep en az bilgiye sahip kişi ben olurum. Bilmediğim bir konuda fikir yürütme kapasitem 0, hemen birine sorarım. Teyze, dayı, amca, enişte bu kavramları bile hala düşünürüm kim kimin nesi olunca teyze oluyordu falan diye. Mongol muyum ben arkadaşlar?

• Durum vahim knk beynini kullanmayı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mongol: Moğol

Mongol: Down Sendromu için kullanılan deyim.
  • bende mongol olduğumu düşünüyprum üstelik benim tipimde mongola benziyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oy verme kullanıcısına yanıt
    Kanka ben tipten kurtarıyorum çok şükür ortalama bir tipe sahibim. Bilmediğim konularda da konuşmadığımdan ne akıllı efendi çocuk sessiz sakin bir yapısı var diyorlar. Mongolluğumu dışa yansıtmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

Hayır , salaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green_fire -- 22 Haziran 2014; 11:36:09 >

• Bi doktora görün knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genel kültürünü geliştirmeye çalış. Gündemi takip etmek için televizyondaki haber programlarını ve gazeteleri takip et. Merak ettiğin konuları araştırmaya üşenme. Kitap okuma alışkanlığın yoksa her ne kadar bir çoğu edebi açıdan zayıf olsa da en çok satan romanlardan falan okumaya başla kitap muhabbetlerinden geri kalma. En son olarak bilmediğin konular hakkında fikir yürütemezsin zaten ben yürütebiliyorum diyenler genelde oradan buradan duydukları klişe ifadeleri birazda sallama yardımıyla anlatan tiplerdir.
  • Kardeş sende KBY olabilir. ciddiyim
  • brkrctn kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Bilgisayar bağımlısıyım, bütün gün forumda takılıyorum ve uyuyorum. Televizyon izlemek, haberleri takip etmek sıkıcı geliyor. Bir yerden başlamam gerekiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

Sağolun hocam. Bilgisayar bağımlısıyım, bütün gün forumda takılıyorum ve uyuyorum. Televizyon izlemek, haberleri takip etmek sıkıcı geliyor. Bir yerden başlamam gerekiyor sanırım.

Akşam 19:00 yayınlanan haberlere baksanız yeter zaten birçok kanalda aynı saate haberler olur. Ama gündemi yorumlamak en iyi şekilde yorumlamak için gazeteden köşe yazılarını takip etmek gerekir. Tabii farklı siyasi görüşteki gazeteler aynı gündemdeki aynı olayları tamamen farklı bir şekilde yorumlarlar. Demin bahsetmeyi unuttum siyasi görüşlerden bihaberseniz ufak ufak araştırmalar yapın herhangi bir görüşe yakınlık duymasanız belli hakkında bilgi sahibi olun. Bu şekilde başlarsanız birçok muhabbetden geri kalmazsınız zaten
  • hayır egon yok sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.