Şimdi Ara

Money Club Temizlik Seti Kampanyası (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
2
Favori
12.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

kioslar bütün migroslarda var, kartını okutuyorsun kampanyalarım bölümünü tıklıyorsun bugünkü kazandığın hediyeyi bulup tıkladığında kupon veriyor onu gişeye verip ürünün alıp gidiyorsun

Anladım hocam. Peki genelde bu cihazlar nerelerde oluyor reyon aralarında mı yoksa kasaların oralard falan mı oluyor

mağaza içinde genelde kasaya yakın yerlerde, mağaza çalışanlara sor yardımcı olurlar yeterki kioslar bozuk olmasın..

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Bu arada doğrusu kiosk sanırım kios değil :)

aynen senin dediğin gibi
    senelerdir öyle söylüyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul'da herhangi bir Migros'ta bulan haber verirse çok sevaba girer
  • quote:

aynen senin dediğin gibi
    senelerdir öyle söylüyoruz

• Çekmeköy eltes mağazasından 3 adet ürünümü aldım 1 adet %100 ve 2 adet %75 Son 3'e yetiştim.Fiyatı 12.90 ama genel olarak zaten %25 indirim varmış yani kampanyaya kayıt olmasanız dahi 9,40 idi galiba...
  • Ankara'dan alabilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Ankara'dan alabilen var mı arkadaşlar?

Ankarada Yarın Eryaman 5m Migrostan Alabilirsiniz Çalışan Eleman Öyle Dedi....Bu arada facebook kampanyasındaki 250ml şise cola kartlara yüklenmiş yarın ikisini birden alırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

quote:

Ankarada Yarın Eryaman 5m Migrostan Alabilirsiniz Çalışan Eleman Öyle Dedi....Bu arada facebook kampanyasındaki 250ml şise cola kartlara yüklenmiş yarın ikisini birden alırım :)

facebook kampanyası?

• quote:

Orijinalden alıntı: apulo

quote:

quote:

facebook kampanyası?

bi ara yapmışlardı arkadaşlarını davet edene 250 ml şişe cola hediye diye msj geldi kartınıza yüklendi diye...
  • quote:

quote:

Ankamall Migrosta yok.. veya ben göremedim, özel olarak sormadım.. aöa kiosklardan kontrol ettim, tanımlanmış indirim..
  • Buca Migrostan geliyorum...

6'lı Lipton Icetea ile keki aldım...

Feast mantılarda 1+1 vardı, aldım...

Cacığım duruyordu onu aldım

Carte D'or kesme dondurmada 3 al 2 öde vardı onu da aldım...

Temizlik setini sordum ki kartıma tanımlanmıştı kiosktan çıktıyı aldım çünkü; en erken Pazar günü dedi eleman. İzmir'den alabilen var mı seti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Buca Migrostan geliyorum...

6'lı Lipton Icetea ile keki aldım...

Feast mantılarda 1+1 vardı, aldım...

Cacığım duruyordu onu aldım

Carte D'or kesme dondurmada 3 al 2 öde vardı onu da aldım...

Temizlik setini sordum ki kartıma tanımlanmıştı kiosktan çıktıyı aldım çünkü; en erken Pazar günü dedi eleman. İzmir'den alabilen var mı seti?

dostum ben sana tanımlatmaya çalışmıştım ne olmuş? bana cevap vermedin özelden.. %100 alabilmiş misin? ben alamadım 4 defa denememe rağmen..!
  • Evet kardeşim, %100 tanımlanmış kiosktan aldım çıktıyı da ama ürün yoktu pazar gelecekti dedi Buca Migros...

Ayrıca,

Birilerinin aldıklarıyla kıyaslarsak eğer yatacak yeri yok birilerinin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visceroid -- 17 Ağustos 2011; 19:28:58 >
  • abi kısmetsizlik bende..

tam 4 defa %100 tanımlatma şansım varken yapamadım kendime...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Evet kardeşim, %100 tanımlanmış kiosktan aldım çıktıyı da ama ürün yoktu pazar gelecekti dedi Buca Migros...

eyw kardeşim.pazar günü buca migrostayız o zaman
  • maşallah herkes 2şer 3er tane almış.
    Birileri bu sefer kıskançlık krizine girmemiş nedense.

• visceroid kardeş bende buca migrostan yüzde yüz 500 gr cacık kazandım ama kasada düşmediler. Parasınıda ödedik. Kasadan geçmememizmi gerek bilgilendirirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chees007

visceroid kardeş bende buca migrostan yüzde yüz 500 gr cacık kazandım ama kasada düşmediler. Parasınıda ödedik. Kasadan geçmememizmi gerek bilgilendirirmisin?

Valla kardeş, ben kiosktan kontrol ettim çıktıları aldım öyle geçtim kasadan. Ha çıktıları istemediler direk düştü zaten ama ben böyle yaptım...
  • teşekkür ederim kardeş mh aradım paramı kartıma yatırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

maşallah herkes 2şer 3er tane almış.
    Birileri bu sefer kıskançlık krizine girmemiş nedense.

sen boşver birilirni de bu sefer de 7 %100 1-2 tane %75 yapabildin mi
  • Kartal sahildeki 3M migrosta yok urun. (Tansas bozmasi olanda)kimseninde urun geleceginden haberi yok.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.