Şimdi Ara

MONDİAL MCT 250 ALMAYA KARAR VERDİM ANLAYALAN YORUM YAZABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motor alacağım ama kışa girmek üzereyken ölü yatırım yapmak istemiyorum sıfırada 4-5 bin ayırdım ama kıyamıyorum alıp kapıya koymaya bu mondialin mct 250 hoşuma gitti ucuzda motor komple bozulsa ne olur yani birde çok yakıyormuş 17 kuruş vs.

ilan bu anlayanlar bi yorum yazabilir mi ? 17000 km de yanında kaskta verecek arkadaş

MONDİAL MCT 250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 1 Kasım 2010; 12:06:27 >

• keeway supershadow
  • quote:

Orijinalden alıntı: ethan hunt

keeway supershadow
    Regal Raptor'larada bak istersen

sıfırları 4-5 filan ama oldukça temiz 2. el uygun fiyata bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A641C116 -- 25 Ekim 2010; 17:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A641C116

Regal Raptor'larada bak istersen

sıfırları 4-5 filan ama oldukça temiz 2. el uygun fiyata bulabilirsiniz

Alıntıları Göster
    böyle spor yarış tarzı yazmayı unutmuşum bunlara binersem giyime dikkat etmek gerekir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 26 Ekim 2010; 9:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

böyle spor yarış tarzı yazmayı unutmuşum bunlara binersem giyime dikkat etmek gerekir ya

Alıntıları Göster
    valla racing ve kaslı altımda kaybolmayacak bişey dersen cc si büyük makineler öyle..benim bildiğim piyasadaki en büyük boyutlu racing

gsx 1300 nam-ı diyar Hayabusa :D
  • quote:

valla racing ve kaslı altımda kaybolmayacak bişey dersen cc si büyük makineler öyle..benim bildiğim piyasadaki en büyük boyutlu racing

hacı naaptın :D 20 milyar gitti :D şöyle 3-4-5- milyarlık
  • quote:

quote:

hacı naaptın :D 20 milyar gitti :D şöyle 3-4-5- milyarlık

:D sana hyo gt250r olur :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hemen bakıyorum

ağzımın suyu aktı videolarına bakıyorumda 2. eli 5000 çok bana 2. elde 2500 felan nakit düşüncem var sıfır 5000 e kadar

kanuni sport nasıl ne dersin 3700 tl civarı sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 26 Ekim 2010; 19:29:12 >
  • quote:

quote:

hemen bakıyorum

ağzımın suyu aktı videolarına bakıyorumda 2. eli 5000 çok bana 2. elde 2500 felan nakit düşüncem var sıfır 5000 e kadar

kanuni sport nasıl ne dersin 3700 tl civarı sıfır

Alıntıları Göster
    Kanuni Sport yerine Honda Cbr 125'e bak 2. el.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tjedrea

Alıntıları Göster
    Motor ha hadi hayırlısı ozan kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkas11 -- 27 Ekim 2010; 1:34:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

alıcam ya kaçarı yok ben alıcam dediğimde arkadaşlar alınmış sayar kesin konuşurum ya :D kararlılık güzel bişey kısa süre içinde alıcam arkadaşla hafta sonu bakacağız bahara erteleme şansımız var
  • quote:

motor güzel biraz zayıf gibi yani ben uzun az iri bi şahıs olduğumdan mobilet gibi durmasın istiyorum oda para istiyor :D yinede motor güzel ama hep 2005-2007 var oda 3000-5000 arası sıfır yeni enjeksiyonlusu 6000 tl güzel ya sexy ödemede kolaylık yaparlarsa taksit felan 6 ay mesela alınabilir
  • quote:

quote:

motor güzel biraz zayıf gibi yani ben uzun az iri bi şahıs olduğumdan mobilet gibi durmasın istiyorum oda para istiyor :D yinede motor güzel ama hep 2005-2007 var oda 3000-5000 arası sıfır yeni enjeksiyonlusu 6000 tl güzel ya sexy ödemede kolaylık yaparlarsa taksit felan 6 ay mesela alınabilir

Alıntıları Göster
    cbr 125 biraz zayıf kalabilir altında şekil olarak ama performansı gerçekten güzel bir makinadır..

• quote:

cbr 125 biraz zayıf kalabilir altında şekil olarak ama performansı gerçekten güzel bir makinadır..

bu tarz makinalara hiç binmedim bindiğim en iyi motor ybr 125 ti :D aslında onlarda tatmin edici motor bu 70 i felan fazla geçmemeye bakıcan :D ama bu motor ne kadar yakar 10000 km yapmış olan yıpramışmıdır ? sıfırmı makbuldür ? bu modeli netleştirdik hadı tamam bizim eve yakın bir yerde bi tane satılıyor
    adam 13600km yapmış 2006 model 3300 tl hadi 3000 e aldık diyelim peki bunların bakımı kaç km de bir yapılıyor ? ne kadar tutuyor sana zahmet bi tıklarmısın aşşağıdaki linke

HONDA CBR 125 2006 3300TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 27 Ekim 2010; 13:21:05 >

• quote:

quote:

alıcam ya kaçarı yok ben alıcam dediğimde arkadaşlar alınmış sayar kesin konuşurum ya :D kararlılık güzel bişey kısa süre içinde alıcam arkadaşla hafta sonu bakacağız bahara erteleme şansımız var

tekrar hayırlı olsun ama symbol grubunu bırakma yaz arada dostum:)

• quote:

HAVALARDA SOĞUK extreme bi pc mi toplasam 3-4 bine ya foruma takıldım az 2. el pc ye ağzımın suyu aktı
  • quote:

quote:

bu tarz makinalara hiç binmedim bindiğim en iyi motor ybr 125 ti :D aslında onlarda tatmin edici motor bu 70 i felan fazla geçmemeye bakıcan :D ama bu motor ne kadar yakar 10000 km yapmış olan yıpramışmıdır ? sıfırmı makbuldür ? bu modeli netleştirdik hadı tamam bizim eve yakın bir yerde bi tane satılıyor
    adam 13600km yapmış 2006 model 3300 tl hadi 3000 e aldık diyelim peki bunların bakımı kaç km de bir yapılıyor ? ne kadar tutuyor sana zahmet bi tıklarmısın aşşağıdaki linke

HONDA CBR 125 2006 3300TL

makina resimden güzel duruyor ama motorunun durumu için bi servise götürsen iyi olur yada iyi bi ustaya..
    bakımlarada gelince ben 2000 km de bir yağ değiştiryoarum 4000 km de honda servisine genel bakımlarını yaptırıyorum
    benim cbf 150 genel bakımda 50 tl masraf oluyo..

• quote:

quote:

HAVALARDA SOĞUK extreme bi pc mi toplasam 3-4 bine ya foruma takıldım az 2. el pc ye ağzımın suyu aktı

Pc vakit kaybı bence,oyun için fln diyosan Xbox fln alsana.

• quote:

quote:

quote:

Pc vakit kaybı bence,oyun için fln diyosan Xbox fln alsana.

Alıntıları Göster
    öyle bir motor bulursan bizede haber ver

• quote:

Orijinalden alıntı: tüplü ve öfkeli

öyle bir motor bulursan bizede haber ver

araştırmalarım devam ediyor bulucam ya klasik türk mantığı az yakan kalite ucuz çok kaçan

@kafkas11 xbox felan yalan iş :D arkadaşta o kadar övdü hd vs dedi gördük ya dandik işte pcdeki çözünürlük hiç bi yaratıkta yok

@ethan hunt bilgiler için sağol her yazdığını dikkate alıp araştırıyorum ilgin için teşekkürler ustamsın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.