Şimdi Ara

MONDİAL MCT 250 ALMAYA KARAR VERDİM ANLAYALAN YORUM YAZABİLİR Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@ethan hunt bilgiler için sağol her yazdığını dikkate alıp araştırıyorum ilgin için teşekkürler ustamsın

eyvallah bende acemiyim daha 10.000 km yaptım motorla ama daha cok öğrenemem gereken şey var hemde cok
    bende çevremden gördüğüm olumlu şeyleri aktarmaya çalışıyoryum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

quote:

Orijinalden alıntı: tüplü ve öfkeli

öyle bir motor bulursan bizede haber ver

araştırmalarım devam ediyor bulucam ya klasik türk mantığı az yakan kalite ucuz çok kaçan

@kafkas11 xbox felan yalan iş :D arkadaşta o kadar övdü hd vs dedi gördük ya dandik işte pcdeki çözünürlük hiç bi yaratıkta yok

@ethan hunt bilgiler için sağol her yazdığını dikkate alıp araştırıyorum ilgin için teşekkürler ustamsın

Xbox 360 dan bahsetmiyorsun heralde ozan?? ona kalvye,mause flnda takabiliyosun görüntüde mükemmel diyebilirim ciddiyim bak bence bi daha araştır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

Xbox 360 dan bahsetmiyorsun heralde ozan?? ona kalvye,mause flnda takabiliyosun görüntüde mükemmel diyebilirim ciddiyim bak bence bi daha araştır :)

yıllarımı verdim be kaldıki ben ps3 e bile dandik dedim herkes güldü :D en azından sana değilde bizim arkadaşlara ıspatlayacağım bunu :D ufak monitörde düşük çöz. iyi gözüküyor bide 117 ekranda yapsınlar tek tek alıcam şimdi görücekler 5 para etmez tırtıklı görüntüleri bilirsin ps3 öyle xbox360 zaten daha kötü kullandım ikisinde biliyorum asla para vermem klawye takma aparatı 200 tl be makinayada 500-600 de 800 tlye ben kral sistem toplarım zaten kasam monitörüm war hdd psu vga ram cpu tamam bu iş :D hdd ve dvd rwde war her daim gerçi pc için kalite psu kalite vga kral cpu sağlam anakart uyumlu ram olay bu x box u katlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ethan hunt

quote:

eyvallah bende acemiyim daha 10.000 km yaptım motorla ama daha cok öğrenemem gereken şey var hemde cok
    bende çevremden gördüğüm olumlu şeyleri aktarmaya çalışıyoryum

ben walla 8 yaşımdan beri biniyorum babamın flintası wardı onu kaçırırdık sonra bionik aldı sonra vitesli simson felan 14 yaşımdayken vitesli kullanıyordum hatta hararet geçirtmiştim motora ilk zamanlar sonra viteside öğrendim uçuyordu şimdi binsem gitmez o zaman hafiftik diyorumya bu yamaha 125 honda cc titan felan hepsine fazla fazla bindim ama :D bana destekli motor lazım giden

• quote:

quote:

yıllarımı verdim be kaldıki ben ps3 e bile dandik dedim herkes güldü :D en azından sana değilde bizim arkadaşlara ıspatlayacağım bunu :D ufak monitörde düşük çöz. iyi gözüküyor bide 117 ekranda yapsınlar tek tek alıcam şimdi görücekler 5 para etmez tırtıklı görüntüleri bilirsin ps3 öyle xbox360 zaten daha kötü kullandım ikisinde biliyorum asla para vermem klawye takma aparatı 200 tl be makinayada 500-600 de 800 tlye ben kral sistem toplarım zaten kasam monitörüm war hdd psu vga ram cpu tamam bu iş :D hdd ve dvd rwde war her daim gerçi pc için kalite psu kalite vga kral cpu sağlam anakart uyumlu ram olay bu x box u katlar

Bi kerede ztn eyw kardeşm haklısın de,biliyorum öle olduğunu ozan

• quote:

Bi kerede ztn eyw kardeşm haklısın de,biliyorum öle olduğunu ozan

dün ps3 ü iyice inceledim joypad berbat 10 yıl öncekinin kablosuzu işte
    görüntüde tırtıklı kötü aa af hiç bişey yok konu sapmasın yaw motor bakmaya gidebilirim bu gün

• tü ya kaçırdık şu motoru satılmış aradımda
    KANUNİ ÇAKMASI
  • quote:

quote:

quote:

valla racing ve kaslı altımda kaybolmayacak bişey dersen cc si büyük makineler öyle..benim bildiğim piyasadaki en büyük boyutlu racing

gsx 1300 nam-ı diyar Hayabusa :D

hacı naaptın :D 20 milyar gitti :D şöyle 3-4-5- milyarlık

:D sana hyo gt250r olur :)

Ben de nakitte aynı seviyede bir motora bakıyordum bu çok iyiymiş.
    Yakında arabayı üni.de okuyan kardeşime verme ihtimalim var o yüzden ben de bakıyorum ufaktan.
    Başlangıç olarak küçük fiyatlı birşey düşünüyorum.
    İlk defa motor kullanacağım. Ama hala race mi yoksa chooper mı alacağıma karar veremedim.
    Şehir içinde hangisi daha mantıklı sizce? Ayda veya 2 ayda bir de şehir dışı yapacak birini düşününce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 1 Kasım 2010; 4:27:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Yakında arabayı üni.de okuyan kardeşime verme ihtimalim var o yüzden ben de bakıyorum ufaktan.
    Başlangıç olarak küçük fiyatlı birşey düşünüyorum.
    İlk defa motor kullanacağım. Ama hala race mi yoksa chooper mı alacağıma karar veremedim.
    Şehir içinde hangisi daha mantıklı sizce? Ayda veya 2 ayda bir de şehir dışı yapacak birini düşününce?

vallahi forumda anlayan pek yok gibi motor sahibide az olabilir erhan sağolsun arada yardım ediyor

bak bu motor güzelmiş

SkyjetSJ-150-23/F5
    için tıkla

• @ozzzy222

Evet bu da fiyatına göre gayet iyiymiş. Ama ben de biraz daha şişik, biraz daha kaslı birşey bakıyorum.
    İmkansızı arıyoruz ama yine de bakmaya devam.
  • quote:

@ozzzy222

Evet bu da fiyatına göre gayet iyiymiş. Ama ben de biraz daha şişik, biraz daha kaslı birşey bakıyorum.
    İmkansızı arıyoruz ama yine de bakmaya devam.

ben motorumu buldum ya kapıya koyucam isterse çürüsün bedava :D 1200 tlye alıcam mondial mct250 güzelmiş ya tarzı değiştirdim harley tarzı motor alıcam

• @ozzzy222
    Ben iki tarz motoru da kullanan birilerinden görüş alıp öyle almayı düşünüyorum. Hala cooper mı yoksa race mi tam karar verebilmiş değilim.
  • quote:

@ozzzy222
    Ben iki tarz motoru da kullanan birilerinden görüş alıp öyle almayı düşünüyorum. Hala cooper mı yoksa race mi tam karar verebilmiş değilim.

hacı benim binek bir araca ihtiyacım war yıllardır extreme bisiklet biniyorum ama artık olmuyor be soğukta pedal çevrilmiyor motorda iyi değil ama arabayı yeni sattım illet bişey ya sömürüyor motor bozulsa bile kaldır at 1200 tl ya arabanın sırf direksiyon pompasına benden 1200 tl istedilerdi off off of :D motor iyidir ehliyetide alırım bu aralar a2 yok düz ehliyet war :D motor bu bak

MONDİAL MCT 250

• belirttiğiniz fiyat aralığından sizi yolda bırakmayacak bi regal raptor 250'leri önerebilirim su soğutmalıdır extra :)

race'de sürdüm chooper'da ancak chooper'daki rahatlık hiçbirinde yok ya yayıya yayıla gidiyorsun ayrı bir zevk :)
  • quote:

quote:

@ozzzy222

hacı benim binek bir araca ihtiyacım war yıllardır extreme bisiklet biniyorum ama artık olmuyor be soğukta pedal çevrilmiyor motorda iyi değil ama arabayı yeni sattım illet bişey ya sömürüyor motor bozulsa bile kaldır at 1200 tl ya arabanın sırf direksiyon pompasına benden 1200 tl istedilerdi off off of :D motor iyidir ehliyetide alırım bu aralar a2 yok düz ehliyet war :D motor bu bak

MONDİAL MCT 250

Sorma ya masrafı çok oluyor ve tek kişi için resmen israf. Benim de turbo arıza vermişti tamir 1000 yenisi 3.500TL Mecbur tamir ettirdim. Birkaç aya başka şehire taşınıyorum, tek olacağım için motor daha mantıklı geliyor.

Bu motorda iyi görünüyor. Ama nakitte ben 2.500e kadar çıkmayı düşünüyorum. 2 sene kullanacağım (aöf var) 2 sene sonra askerlik. O yüzden ne çok pahalı birşeye gerek yok. Bakmadan görmeden bilemeyiz tabi, motor pazarı falan varsa iyice ince eleyip sık dokumak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 1 Kasım 2010; 13:49:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: E.İskenderli

belirttiğiniz fiyat aralığından sizi yolda bırakmayacak bi regal raptor 250'leri önerebilirim su soğutmalıdır extra :)

race'de sürdüm chooper'da ancak chooper'daki rahatlık hiçbirinde yok ya yayıya yayıla gidiyorsun ayrı bir zevk :)

hacı o motora yakından bakma şansım oldu çok temizde ama marşı basmıyordu bile doğru düzgün 3500 tl idi 2. el pırıl pırıl seside güzeldi bunlar çok sallanıyormuş doğrumudur ?
  • quote:

Sorma ya masrafı çok oluyor ve tek kişi için resmen israf. Benim de turbo arıza vermişti tamir 1000 yenisi 3.500TL Mecbur tamir ettirdim. Birkaç aya başka şehire taşınıyorum, tek olacağım için motor daha mantıklı geliyor.

Bu motorda iyi görünüyor. Ama nakitte ben 2.500e kadar çıkmayı düşünüyorum. 2 sene kullanacağım (aöf var) 2 sene sonra askerlik. O yüzden ne çok pahalı birşeye gerek yok. Bakmadan görmeden bilemeyiz tabi, motor pazarı falan varsa iyice ince eleyip sık dokumak lazım.

patron :D şimdi 2500 tl bende o civarda 2. el bakıyorum ama 1200 tlye motor temizse çok yaksa ne olur 1300 tl ye 7600 km yolu da benzine verirsin az değil ya :D benim symbol 16 kuruş yakıyordu bu 17 nasıl bir saçmalık bu ya neyse yinede keyfini tadabiliriyorum almadan

• Yok hocam illa 2.500 olacak diye kasmayacağım, en fazla çıkacağım rakam o yani. Araştırıp beğendikten sonra 1000 olur 2000 olur farketmez. Sonuçta 2 sene sonra satacağım.
    Askerden gelince yine motor kullanmayı düşünürsem uzun vadeli olarak bunun sıfırını alırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-naked-kara-kartalim-30347709/detay/

Senin motor da şimdiden hayırlı olsun. Hem rengi, hem görünüşü hem de fiyatı çok güzel, güle güle kullan şimdiden.

Not: Bu yakma işini ben de anlamadım. Benim araba da yaklaşık 16 kuruş yakıyor. Motorlar da o civardaymış, koca araba ve küçücük motor. Mantıksız geliyor ama onu da sürüş keyfine feda edeceğiz herhalde.

• quote:

Yok hocam illa 2.500 olacak diye kasmayacağım, en fazla çıkacağım rakam o yani. Araştırıp beğendikten sonra 1000 olur 2000 olur farketmez. Sonuçta 2 sene sonra satacağım.
    Askerden gelince yine motor kullanmayı düşünürsem uzun vadeli olarak bunun sıfırını alırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-naked-kara-kartalim-30347709/detay/

Senin motor da şimdiden hayırlı olsun. Hem rengi, hem görünüşü hem de fiyatı çok güzel, güle güle kullan şimdiden.

Not: Bu yakma işini ben de anlamadım. Benim araba da yaklaşık 16 kuruş yakıyor. Motorlar da o civardaymış, koca araba ve küçücük motor. Mantıksız geliyor ama onu da sürüş keyfine feda edeceğiz herhalde.

patron ben sıfıra 5000 2. ele 2500-3000 ayırdım ama erhan aklıma hyosung gtr 250 soktu hasta oldum onlara 2. elde 5000 tl civarıydı hasta oldum sonra sonra fikrim değişti senin baktığın çok çirkin yahu :D yenilerin farları daha güzel :D gtr olan sanırım farları farklı :D

düz mantık çok yaksa ne olacak ya 17 kuruş -15 kuruş iyi fena değil ,,sesi olacak zar zarrrr zarrr geçen çalıştırdık bi tane bunlardan sağlam ses var tork iyi galiba bunlarda bu kadar çok yakıyor demekki 150 kg civarı motor iyi kaçar ha keyfini çıkaracam alırsam inş . motor almak kolay iş gördüğüm kadarıyla ama satmak zor iş bayağı :D bu motoru almakla özellikle hata yapıyorum ama olsun ya bile bile lades :DD::D inş . güzel çıkar .

• Evet hyosunglara bakarken öyle denk geldi modeli göstermek için attım ilanı. Yoksa dediğin gibi 500TL fazlasına çok daha güzelleri var.
    Aslında satmak da almak da kolay iş. Bence motor kışın alınır yazın satılır. Ha çok kötü hava şartları olan bir yerde yaşıyorsan kışın almanın mantığı yok tabi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.