Evet hyosunglara bakarken öyle denk geldi modeli göstermek için attım ilanı. Yoksa dediğin gibi 500TL fazlasına çok daha güzelleri var. Aslında satmak da almak da kolay iş. Bence motor kışın alınır yazın satılır. Ha çok kötü hava şartları olan bir yerde yaşıyorsan kışın almanın mantığı yok tabi.
ticaretini mi yapsak ne
quote:
Orijinalden alıntı: ozzzy222
quote:
Orijinalden alıntı: E.İskenderli
belirttiğiniz fiyat aralığından sizi yolda bırakmayacak bi regal raptor 250'leri önerebilirim su soğutmalıdır extra :)
race'de sürdüm chooper'da ancak chooper'daki rahatlık hiçbirinde yok ya yayıya yayıla gidiyorsun ayrı bir zevk :)
hacı o motora yakından bakma şansım oldu çok temizde ama marşı basmıyordu bile doğru düzgün 3500 tl idi 2. el pırıl pırıl seside güzeldi bunlar çok sallanıyormuş doğrumudur ?
bende 2005 model 40.000'de aldım şu anda 55.000'Deyim halen tık yok ancak keyfe keder rektefiye sokacağım.
sallanıyor derken titreşimdenmi bahsediyorsun? inan titreşimi daha hissetmedim bile
2.900 diyordu bnmki 2.000'e anlaştık biraz ince ayar yaptım kendi çapımda yağıdı bujisidir hava filtresi yağ filtresi sübab ayarlarını yaptırdım egzosun içindeki süngeri çıkartınca sesi o kadar güzel olduki bayılırsın :)
düşük km'li bir model bulabilirseniz kaçırmadan alın marş problemi öyle büyük birşey değil elektrikten anlayan yapabilir veya marş motoru ile ilgilidir veya sigortayla onlar ufak tefek şeyler önemli olan motorun ciğeri :)
quote:
bende 2005 model 40.000'de aldım şu anda 55.000'Deyim halen tık yok ancak keyfe keder rektefiye sokacağım.
sallanıyor derken titreşimdenmi bahsediyorsun? inan titreşimi daha hissetmedim bile
2.900 diyordu bnmki 2.000'e anlaştık biraz ince ayar yaptım kendi çapımda yağıdı bujisidir hava filtresi yağ filtresi sübab ayarlarını yaptırdım egzosun içindeki süngeri çıkartınca sesi o kadar güzel olduki bayılırsın :)
düşük km'li bir model bulabilirseniz kaçırmadan alın marş problemi öyle büyük birşey değil elektrikten anlayan yapabilir veya marş motoru ile ilgilidir veya sigortayla onlar ufak tefek şeyler önemli olan motorun ciğeri :)
o kadar dayanıklı yani fikir mi değiştirsem ne
quote:
quote:
o kadar dayanıklı yani fikir mi değiştirsem ne
dostum çinlileri ben düşük görmüyorum inan iyi bakınca oda seni üzmüyor
ben bunun yağını suyunu eksik etmiyorum inan hiç yolda bırakmadı
ki regalraptor forumları var orada kullanıcılardan öneri alabilirsin.
quote:
kaç kuruş yakıyor patron km de ?
quote:
quote:
kaç kuruş yakıyor patron km de ?
inan ölçmedim dostum max 100 km'de 3 lt yakar diye tahmin ediyorum zaten depo 14 lt
birazda süşürüne bağlı bunu racing gibi kullanıyorum biraz :D
quote:
Orijinalden alıntı: E.İskenderli inan ölçmedim dostum max 100 km'de 3 lt yakar diye tahmin ediyorum zaten depo 14 lt
azmış yine 11 kuruş civarı sanırım :D dandik motorlar dahamı çok yakıyor ne
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: E.İskenderli inan ölçmedim dostum max 100 km'de 3 lt yakar diye tahmin ediyorum zaten depo 14 lt
azmış yine 11 kuruş civarı sanırım :D dandik motorlar dahamı çok yakıyor ne
dandikliğini kalitesini bilmem ama
benim motor çok hor kullanılmış birazda ondan kaynaklı ortalama 250cc'ler birbirlerine çok yakın yakarlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme