Şimdi Ara

mondial 151 rs rsi ömrü sizce nekadardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mondial için en fazla 5 sene diyorlar iyi bakım yapıldığında sizce kaç sene kullanıla bilir

• 5 sene mi 5 ay mı gerçi kullanımdan kullanıma değişir de olsun o kadar fazla uzun ömürlü olamaz o motor..
  • ben şunun için soruyorum 151 rs var şimdide 150 zat almayı düşünüyorum 151 i balığa giderken kullanıyorum şimdiye kadar beni yolda bırakmadı kolay kolay da bırakacağa benzemiyo 150 zat tada aynı performansı gösterirmi uzun yolda kullanıcam ömürleri konusunda çelişki yaşıyorum sadece. kimi 3 diyo kimi 5 diyo okadar dandikmi bu motorlar. 150 zat ı 10 sene kullana bileceğime emin olsam bugün gidip alıcam şimdi sen 5 senemi 5 aymı deyince ben tırstım biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fer_hat

ben şunun için soruyorum 151 rs var şimdide 150 zat almayı düşünüyorum 151 i balığa giderken kullanıyorum şimdiye kadar beni yolda bırakmadı kolay kolay da bırakacağa benzemiyo 150 zat tada aynı performansı gösterirmi uzun yolda kullanıcam ömürleri konusunda çelişki yaşıyorum sadece. kimi 3 diyo kimi 5 diyo okadar dandikmi bu motorlar. 150 zat ı 10 sene kullana bileceğime emin olsam bugün gidip alıcam şimdi sen 5 senemi 5 aymı deyince ben tırstım biraz

zat falan alma..elindekinide sat .sym joyride 200 al..4000 ytl gibi fiyatı var..bakımlarını düzgün yaparsan torunun bile biner..taş gibi motordur..

o alıcağın çin malından 10 sene daha fazla kullanırsın..

• eger bakımlı düzgün yaptırır ve kullanirsan uzun bir süre hizmet eder bence
  • Bence paran cebinde kalsın.
    Mondial 151'i de sat; zat'a vereceğin paranın bir kısmınıda ekleyerek Kymco Super8 modeline bir bak, aşık olup almazsan gel bana...

Bu makine çinlilere benzemez!

Italya'da %14'lük pazar payından bahsediyoruz. Scooter'ın anavatanında; vespanın ülkesinde neredeyse Vespa kadar scooter satan bir firma!!

Sen düşün işte..

• Kullanmana baglı kardeş iyi kullanırsan o motor sana en fazla 3 yıl gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ß.m.Ø

Bence paran cebinde kalsın.
    Mondial 151'i de sat; zat'a vereceğin paranın bir kısmınıda ekleyerek Kymco Super8 modeline bir bak, aşık olup almazsan gel bana...

Bu makine çinlilere benzemez!

Italya'da %14'lük pazar payından bahsediyoruz. Scooter'ın anavatanında; vespanın ülkesinde neredeyse Vespa kadar scooter satan bir firma!!

Sen düşün işte..

bu motorun fiyatı nedir şimdi uzun yola dayanırmı sence

• fiyat tam olarak belli değil.aşağıdaki llinkte resimler mevcut tahmini bi fiyat var 3500 civarı olacağı söleniyomuş.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/42580-kymco-super-8-fiyati.html

arkadaşların dediği gibi zatla flan hiç uğraşma.Kymco iyidir adamlar 100.000 km garanti veriyolardı galiba makinalarına.çinliler 25.000-30.000km de(en fazla bakımlarını aksatmassan (ki çoğu bu km yi bulmadan tırt) ) rektefiye ister.
    edit:arkadaşımda vardı bi kymco 99' model 30.000 km civarındaydı.hala gidiyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR474 -- 25 Mart 2008; 0:27:50 >

• Fiyatı belli makinenin. 3500 lira.
    Fuarda sordum..

Kymco'a gelince.. Paranın hakkını fazlasıyla verir. Düşünmeden alabilirsin. Kymco'u çinlilerle değil, Honda-Vespa-Suzuki ile karşılaştırın.
  • Kullanıcıya göre değişir fakat ......15.000km'den sonra dökülmeye başlar.
  • teşekkür ederim arkadaşlar
  • ß.m.Ø o scooter çok güzelmiş aklıma girdin , kaç cc bu motor iç geçirelim bakarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.