Şimdi Ara

Mondeo almak istiyorum 2005 model

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
27.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model mondeo ghia 2.0 motor lpg li otomatik almak istiyorum,ama kararsızım kullanan arkadaslar varsa bilgilendirirse memnun olurum teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

2005 Model Ford Mondeo: Kullanıcı Yorumları ve Önemli Özellikler

2005 model Ford Mondeo, orta boy bir aile otomobilidir ve hem benzinli hem de dizel motor seçenekleriyle sunulmuştur. Bu model, geniş iç mekanı, güvenlik özellikleri ve yakıt verimliliği ile bilinmektedir.

Mondeo'nun 2005 modelinde, 2.0 litrelik TDCi dizel motor yaygın olarak tercih edilmektedir. Bu motor, 130 beygir güç ve 320 Nm tork üreterek güçlü bir performans sunar. Ayrıca, yakıt ekonomisi konusunda da oldukça verimlidir ve karma kullanımda yaklaşık 6 litre/100 km yakıt tüketimi sunar.

2005 model Mondeo, otomatik ve manuel vites seçenekleriyle birlikte sunulmuştur. Otomatik vitesli modeller, sorunsuz ve konforlu bir sürüş deneyimi sunarken, manuel vitesli modeller ise daha fazla kontrol ve yakıt verimliliği sağlar.

Otomobilin iç mekanı, geniş ve ferah bir tasarıma sahiptir. Yumuşak dokunuşlu malzemeler ve ergonomik koltuklar, konforlu bir sürüş sağlar. Ayrıca, geniş bir bagaj alanı, aile gezileri ve alışverişler için yeterli depolama alanına sahiptir.

Güvenlik özellikleri açısından 2005 model Mondeo, o dönem için gelişmiş donanımlarla donatılmıştır. Elektronik Stabilite Programı (ESP), Çekiş Kontrol Sistemi (TCS) ve altı hava yastığı gibi özellikler, sürüş güvenliğini artırmaktadır.

Kullanıcı Yorumları

2005 model Ford Mondeo sahipleri genellikle otomobillerinden memnun kalmaktadırlar. Kullanıcı yorumları aracın geniş iç mekanını, güçlü motorunu ve yakıt verimliliğini övmektedir. Ayrıca, sürüş dinamikleri ve güvenlik özellikleri de olumlu yönde değerlendirilmektedir.

Ancak, bazı kullanıcılar daha modern özelliklerin eksikliğini ve iç mekan malzemelerinin kalitesinin zamanla bozulmasını bir dezavantaj olarak belirtmektedirler.

Sonuç

2005 model Ford Mondeo, geniş iç mekanı, güçlü motoru ve güvenlik özellikleriyle öne çıkan bir orta boy aile otomobilidir. Yakıt ekonomisi konusunda da oldukça verimli olan Mondeo, hem otomatik hem de manuel vites seçenekleriyle sunulmuştur. Kullanıcı yorumları genellikle olumlu yönde olsa da, bazı kullanıcılar daha modern özellikler ve daha kaliteli iç mekan malzemeleri talep etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • merhaba. benzinli kullananlar daha yardımcı olacaktır size tabi ama 2006 dizel kullanıcısı olarak size mondeoyu tavsiye ederim
    öncelikle araç büyük.hem de oldukça büyük.içi yayla gibi ama şehir içinde heryere kıvrılamayabilir,kolayca park yeri bulamayabilirsiniz.yakıtı az yakmayacaktır.hazırlıklı olun.vergisi motor gereği yüksek olacak ama; kasko değeri üzerinden indirimle vergisi bir alt dilime geçer bu araçların ve yıllık 500 lira civarı azalıralırsanız unutmayın.

bende dedğim gibi dizeli var.çok memnunum.size de tavsiye ederim.gaza yüklendim mi asfaltı kazırbildiğim kadarıyla benzinlilerle dizellerin otomatik şanzımanları farklı.benzinlinin otomatiği pek de başarılı değilmiş sanırım. dizellerde jatco markaymış ve efsaneymiş galiba(aldıktan sonra öğrendim ).benzinlisinde düz vites hem yakıt tüketimi hem de performans için daha ideal görünüyor. bir de dizellere bakmanızı öneririm.mümkünse kullanın.gerçekten çok güzel araçlar.

• Bende de 2005 Model Ford Mondeo 2.0 TDCİ var hocam. Dizel yani. Araç gayet konforlu. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi araba büyük. Dar alanlarda dönemiyorsun, geri vites alıp tekrar dönmek zorundasın. O da artık arabanın dezavantajı ama araba gayet iyi. Unutmadan bizimkisi otomatik şansıman. Turbo olayı gayet güzel, seni bir anda arkaya fırlatıyor gaza basınca. Alacaksınız şimdiden hayırlı olsun. Güzel arabadır. Kullanıdkça daha da memnun kalacaksın emin ol.
  • Eğer temizse kaçırma al bende 2004 ghia sı var. Araba....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commonwealth -- 3 Mayıs 2011; 15:03:19 >
  • selamlar,

arkadaşımda 2005 2.0 benzinli ghia ve de tüplüsü vardı, gayet memnundu. Size belki referans olur geçen hafta sattı aracı. 25.000 tl. ye.

Ancak 22.000 e kadar inecekdi ama şansı yaver gitti galiba. Yani 22-25.000 arası temiz bir araç bulabilirsiniz. Saygılar
  • Sayın Saruhan33,

Hala araç almadıysanız, arkadaşımın tel. no.sunu verebilirim. araçla ilgili tüm yorumları varsa sorunları v.s görüşün derim.

Bir de size tavsiyem bütçenizi belki zorlayabilir ama ben de dizel otomatik mondeo yu tavsiye ederim, benzinli ot.'e göre daha başarılı.

Saygılar.
  • Hocam ben de uzun süredir Mondeolarla ilgileniyorum. 2001 ford fiesta ya 4 yıl bindikten sonra artık mümkün olan en geniş aracı almak istiyorum:)
    Soruna gelince, bir arkadaşımda satılık 2007 model mondeo trend otomatik lpg li vardı ve fiyatı da gayet makul idi. Bana teklif edince bir araştırayım dedim ve
    sayfalarca (forumlarca) bilgi okudum. Sonuç olarak şunu söyleyebilirim. Mondeo kullanıcılarının genel yorumu benzinli ov mondeoların şanzımanı ile dizel olanlarınki (jatco) farklı. Bu nedenle benzinli ov mondeoların hem çık yakıt tükettiği hem de 145 bg ve 190 torka rağmen özellikle kalkışlarda hantal olduğu yönünde. Genel kanı şu şekilde ya dizel otomatik ya benzinli manuel. Ayrıca da mümkünse ghia donanım seviyesi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SELAMIN ALEYKÜM. HERKESE HAYIRLI GÜNLER. BEN DE 2005 MOD DİZEL 2.0 LT OTOMATİK ŞANZ. TAMAMEN ORİJİNAL HİÇ DEĞİŞENİ OLMAYAN, SADECE 1 PARÇA BOYALI DÖŞEMELERİ YIPRANMAMIŞ MONDEO VAR. MEMUR OLARAK BURSA-YENİŞEHİR DE GÖREV YAPIYORUM. ARACI SATMAK İSTİYORUM BİR SIKINTISI YOK AMA ARTIK ARAÇ LAZIM DEĞİL BANA. TAYİN İŞLERİ NEDENİYLE. KM:215 BİNDE. FİYATIM:26000 TL OLMAKLA PAZARLIK PAYI ELBET VARDIR. BİR EKSİĞİ YOKTUR. TELEFONUM:0538 965 1553
  • 2005 ghia x kullandım 2 sene, sonra akrabama sattım. Arada biniyorum ve gerçekten kullandığım en kaliteli araçlardan birisiydi. yol tutuş, konfor, kalite daha ne olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.