Şimdi Ara

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu bölümü okuyan veya iyi bilen genel olarak mesleğin imkanları hakkında bilgi verebilecek biri var mı?
    Ayrıca Boğaziçi mi yoksa Bilkent mi sizce daha iyidir bu meslek için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fantastik tinerci kullanıcısına yanıt
    Valla tanıdık var aga da sanmıyorum ya türkiyede bu mesleğin öteceğini ya akademisyen olarak kalıyordur okuyanlar ya da yurt dışında arıyordur şansını..He Bogaziçi ya da bilkent diyecek olursak bence direk yurt dşından kapıyorlardır bu herifleri..
  • Mr.Physiotherapist kullanıcısına yanıt
    bi boğaziçiden genetik okuyan çıksa da işe alsak mi diyolar yani

• Bak sen öyle anlamışsın kapasite bu kadar demekki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Physiotherapist

Valla tanıdık var aga da sanmıyorum ya türkiyede bu mesleğin öteceğini ya akademisyen olarak kalıyordur okuyanlar ya da yurt dışında arıyordur şansını..He Bogaziçi ya da bilkent diyecek olursak bence direk yurt dşından kapıyorlardır bu herifleri..

Ben de yurtdışı dusunuyorum zaten ama Boğaziçi mi Bilkent mi? Bilkent'in yurtdışı şansı daha yuksek diye duymustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik tinerci -- 6 Ekim 2014; 14:37:37 >
  • quote:

Bak sen öyle anlamışsın kapasite bu kadar demekki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

quote:

Ben de yurtdışı dusunuyorum zaten ama Boğaziçi mi Bilkent mi? Bilkent'in yurtdışı şansı daha yuksek diye duymustum.

Kuzenim 2yıl once bou genetik kazandı ve almanyadan çağırdılar o da gitti 2.yılı suan almanyada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bi genetikçinin yazısını okumuştum çok iyi bi üniversiteden mezun olmuş amerikada yüksek lisans yapmış ama meslegin gelecegi yok boşuna okumayın amerikada gelecegin meslegi olarak bakilmiyor genetik zaten baya gelismis bi durumda diyordu bende onun yalancisiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.