Şimdi Ara

MOH Aileye Mesaj Var Yeni Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çıkışına 3 gün kala yeni videolar ve tanıtımları ile karşımıza çıkan Medal Of Honor'dan bir video daha geldi.. MOH'un efsane askeri Lt. Jimmy Patterson'a yer verilen videoda Patterson'un ailesine belkide son sözleri.

MOH Aileye Mesaj Var Yeni Video

http://www.youtube.com/watch?v=ypRvXaM5IWs

• Medal of honor bekledigim oyun gt5 ile bu masrafı artıracak ama degecek
  • oyun gerçekten video larda çok iyi görünüyor hatta black ops tan daha iyi görünüyor ama oyunun popüleritesi o kadar az ki...şu anda herkes black ops a kilitlenmiş durumda...yazık olacak böyle güzel bir oyuna...arada kaynayıp gidecek...
  • ben çıktığı gibi gidip alacağım.ben cod black ops u da bekliyorum herkes gibi ama ben bu hikayeyi oynarım ve bence multiplayerı da dice sayesinde süper olacak.heavy rain vericem üstüne bi 35 tl veririm heralde umarım değer.bakalım...
  • bende cıktıgı gibi alacagım. COD zaten eminimki herkeste olacak. MOH bence BC2 kadar kaliteli bir multiplayer a sahip olacak. COD uda bir zaman sonra alacagım tabiki sonuçta arşivimde PS3e çıkan tüm COD lar var. ama videolardan şunu gördümki savaş hissi ve grafik olarak (kaplamalar ve ışıklandırma) MOH bence COD dan çok daha kaliteli bir yapım olmuş. konu olarak COD MW ler film havasındaydı ama çatışma gerçekçiliği bakımından DICE firması BC2 de olayı resmen bitirmişti. işin içine birde EA girince şimdi tadından yenmez diye düşünüyorum

MEDAL OF HONOR u sadece videolardan takip edebilen biri olarak ben bu oyunun bize muhteşem bir deneyim yaşatacağını düşünüyorum. birde multiplayer haritaları BC2 nin ARRICA HARBOR haritası kadar kaliteli olursa YEMEDE YANINDA YAT BABA

• malesef olamayacak.haritalar call of duty gibi küçükmüş.ve de çok az yol varmış.özellikle niperlik aşırı derece basitmi ve güçlüymüş.adam betada sniperle 32 ye 2 çektiğinden falan bahsediyor du bir sitede.hemde 2. oynayışında.
  • çıkınca belli olur bence. BC2 nin multiplayer betasındada ben hiç zevk almamıştım. hatta oyunu cıkarcıkmaz almış 3bölüm oynayıp satmıştım. sonra arkadaşların baskısıyla birkez daha aldım ve şimdi COD un yüzüne bakmıyorum. yani herzaman full sürüm beklemek daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arica gibi hiç bir harita olmayacak onu söylüyorum.
  • ya benimde demek istedigim arica gibi olsun derken günlük güneşlik harita olsun. yani böyle gece ay ışıgında multi kapışması zor oluyor. mesela videolardan dikkat ettim genellikle sokak aralarında kapışmalarda var COD MW gibi. yani böyle bize ortadoğunun afganistanın o havasını veren, binaların oldugu, harabe evlerin, caddelerin, sokakların, oldugu birkaç harita oldumu tadından yenmez diyorum... bu benim görüşüm. birde zaten şu YIKILABİLİR BİNALAR olacak sanırım. o zaten oyunu bambaşka bir gerçekçiliğe sürüklüyor.
  • ortada bi moh anakonusu bile yok
  • Ya birkerede başka bir yalan söyleyin karılarınıza her savaş filmindede aynı Tv de izlediklerine bakma onlar kuzeyde bizden uzakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

ortada bi moh anakonusu bile yok
    http://forum.donanimhaber.com/m_40642739/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Bu aylar çok güzel geçiyor, KANE AND LYNCH 2, MAFIA 2, MOH, GT5. süper yapımlar...

Saydığın bu iki oyunu 2 ay önce bitirdim bi terslik var galiba sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Bu aylar çok güzel geçiyor, KANE AND LYNCH 2, MAFIA 2, MOH, GT5. süper yapımlar...

Saydığın bu iki oyunu 2 ay önce bitirdim bi terslik var galiba sende
  • ben moh vs. cod bo zombi mod arasında kararsızım. ne için hangisini alsam bilmiyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.