Bildirim
Moğol İmparatorluğunun Sınırları (SS)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Nasıl yönettiği çok daha önemli. -
Moğol ordusu aynı anda doğuda japonlarla batıda almanlarla savaşıyordu.Tarihin en ölümcül ordusuydu.Ama bu kadar geniş alana yayılmanın cezasını asimile olarak çok fena bir şekilde ödediler ve günümüzde millet olarak kabileden farklı değiller.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav artık devlet sınırı filan önemli değilquote:
Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD
Moğol ordusu aynı anda doğuda japonlarla batıda almanlarla savaşıyordu.Tarihin en ölümcül ordusuydu.Ama bu kadar geniş alana yayılmanın cezasını asimile olarak çok fena bir şekilde ödediler ve günümüzde millet olarak kabileden farklı değiller.
bana bıraksalar sadece 20 milyon insanla dünyayı yönetirim
teknoloji ve savaş silahları önemli olan -
quote:
Orijinalden alıntı: Altıpatlar
yav artık devlet sınırı filan önemli değil
teknoloji ve savaş silahları önemli olan
bende öyle düşünüyorum. -
ne sandın ;))))quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.quote:
Orijinalden alıntı: Altıpatlar
yav artık devlet sınırı filan önemli değil
teknoloji ve savaş silahları önemli olan
bende öyle düşünüyorum.
Alıntıları Göster
ulu türk başbuğu cengiz han.. mekanı uçmağ olsun
-
Gayet doğal bence. Sürekli at üstünde savaşa savaşa gidiyorlarmış. Dolayısıyla seferler bitince bütün topraklar gitti. Şimdi Moğalistan da metrekareye 3 kişi bile düşmüyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-B7E0863E7
ne sandın ;))))
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace
ne sandın ;))))
Moğollar Türk değildir.Sadece insan katleden birinin makamı nasıl uçmak olsun.
O kadar büyüktü de niye hemen dağıldı ? Süreklilik sağlayamadıktan sonra pek bir önemi yok benim gözümde.quote:
Orijinalden alıntı: Vrataskiquote:
ne sandın ;))))
Moğollar Türk değildir.Sadece insan katleden birinin makamı nasıl uçmak olsun.
Alıntıları Göster -
Ula mount blade de bütün calradia benim bu adam kadar adam öldürmedim😁😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 2 Mart 2016; 1:51:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oralar hep dutluktu o yüzden. 100 yılda yapılacak sınırlar mı onlar? At üstünde gide gide korku sala sala almışlar her yeri. Erik gibi karıları götürmüşler hep. -
Ulan Skyrim'de Markath zindanlarindan kacarken bu kadar adam oldurmedim.quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
oralar hep dutluktu o yüzden. 100 yılda yapılacak sınırlar mı onlar? At üstünde gide gide korku sala sala almışlar her yeri. Erik gibi karıları götürmüşler hep. -
Bu canileri savunan ergen türkçüler çok türedi günümüzde.quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
oralar hep dutluktu o yüzden. 100 yılda yapılacak sınırlar mı onlar? At üstünde gide gide korku sala sala almışlar her yeri. Erik gibi karıları götürmüşler hep.
geçen bir duruma "barbarları nasıl bizim milletimiz ile bağdaştırabiliyorsunuz? yazdığımda, gelen cevaplardan birisi de "biz Türklerde barbarız. geçmişte itaat etmeyen herkesi öldürdük. hümanistliği bırakın ..." tarzındaydı.
yazık cidden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 2 Mart 2016; 2:14:00 > -
quote:
ne sandın ;))))
cengiz han Türk ve Başbuğ değildir moğolların ırkı sarıdır türklerinde beyazdır cengiz han sadece türk hayranı biridir -
quote:
Orijinalden alıntı: Ted Bundy
Bu canileri savunan ergen türkçüler çok türedi günümüzde.
geçen bir duruma "barbarları nasıl bizim milletimiz ile bağdaştırabiliyorsunuz? yazdığımda, gelen cevaplardan birisi de "biz Türklerde barbarız. geçmişte itaat etmeyen herkesi öldürdük. hümanistliği bırakın ..." tarzındaydı.
yazık cidden
Çok doğru söylemiş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Koks34quote:
ne sandın ;))))
cengiz han Türk ve Başbuğ değildir moğolların ırkı sarıdır türklerinde beyazdır cengiz han sadece türk hayranı biridir
Alıntıları Göster
adamlar süper güç kafayı koyduklarını alıyorlar zalimler.azgın erkeğe dalan abaza kızlar gibi.
-
aaen geniş sınırlarlara Cengiz öldükten sonra ulaşılmıştır,oğlu Ögeday sınrıları daha da genişletmiştir.quote:
Orijinalden alıntı: efsi
adamlar süper güç kafayı koyduklarını alıyorlar zalimler.azgın erkeğe dalan abaza kızlar gibi.
Alıntıları Göster
-
Şehirler yok kardeş o zamanlar göz alabildiğine bozkır dağlar.tabi yine büyük şehirler varmış yine 2-3 tane
Moğollar Türk değil, Diriliş dizisinde her gördüğünüz adamı Türk yapıyorsunuz
Moğollar ve Türkler etnik akrabadır.cengiz hanın da annesi merkitlerden kaçıp babasıyla evlenmiştir.merkitlerde bir Türk boyu.babasının olumude merkitlerin intikamıyla olmuştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- duration of stay ne demek
- ankaradan sabiha gökçene nasıl gidilir
- kola kahve karışımı ne işe yarar
- uygun fiyatlı güneş gözlüğü tavsiye
- her biji ne demek
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
- prompt mühendisliği
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X