Bildirim
MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. (24. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
|| Asus M5A99X Evo R2.0 || AMD FX X8 8320 @ 4.5GHz || Noctua NH-D14 || 2x4GB Kingston HyperX DDR3-1725MHz || Corsair 128GB Force GS (560MB/535MB) || 6 TB Seagate SV35 / 1TB Samsung M3 || Asus GTX 970 || Corsair Carbide 400R || 600W Corsair CX600 || Lg GH24NS95 24X DVD-RW Sata || Windows 10 Pro x64 || Logitech Gaming Keyboard G510 || Logitech G9x Gaming Laser Mouse 5700dpi || Logitech M305 || AeroCool Strike-X Fury || 23.6" AOC E2461FWH || 6x Akasa Viper 12cm / 4xAkasa Viper 14cm || Creative Inspire 4400 || Creative Fatal1ty Gaming Headset || Logitech C310 HD720p || SpeedLink SL-6538 || Linksys WAP300N AP || 2x Tp-Link 8dBi Anten || Dark High Power 300Mbps USB Adaptör || 2x Akasa 5 Çıkışlı PWM Çoklayıcı Kablo ||
|| Samsung S8 Plus || Playstation 3 Süper Slim 500GB || Novero Brooklyn Earphones || Canon PowerShot SX150 || LG 47LM760S || Casio EF-550D-1A || Samsung Gear S3 || Samsung Level Over || Samsung Gear Circle || Xiaomi 10400mAh pb || XiaoMi Fit || -
@ !!-Origin-!! İyi günlerde kullanmanı dilerim kardeşim. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ Kesin karar vermeden adres istemeyin lütfen, kararsızlarla uğraşacak vaktim yok...
Profilini gizleyenler mesaj atma zahmetine katlanmasın, cevaplanmıyacaktır.. -
Elimde Cooler master masterbox 5t kasa var. Yan kapağı plexili lakin ben komple cam gibi yapmak istediğimden kapak ebadına uygun olarak şeffaf siyahımsı plexi kestirip köşelerini pah yaptırarak işi hallettim. Sıra bu kapağı kasaya vidalamaya geldi.
Resimde paylaştığım gibi vidalayacağım. O tip vidalardan nerde bulabilirim? Ve vida yatağı nasıl açılmalı?
Fikir verirseniz çok sevinirim._____________________________ AMD RYZEN 9 9950X | Gainward GeForce RTX™ 5070Ti Phoenix | ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO | ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB | G.SKILL TridentZ5 NEO RGB 2X24GB 6400Mhz CL32 RAM | Asus ROG Strix SCOPE | Asus ROG STRIX Impact III | XPG SX8200PRO 2x2TB nVME | XPG SX8100 3x2TB nVME | Seagate Barracuda 2x5TB HDD | Corsair RM1000X Shift 80+ Gold | Asus ProArt PA602 Case
-
@Orodruin, bu işlem için sanayide bir civatacı bulup (tercihen inox) uygun büyüklükte civata ve gömme somun almalısın. Kasanın uygun yerlerine delikler delip, gömme somunları tutturduktan sonra, pleksiyi delip, gömme somunlara vidalayabilirsin.
Kolay gele.______________________________
_____________________________ Kesin karar vermeden adres istemeyin lütfen, kararsızlarla uğraşacak vaktim yok...
Merhaba. Pleksiyi resimdeki gibi yuvarlak kesebilmeniz mümkün müdür acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Etiket atsaydın hocam ben de cevap gelecek diye bekliyordum.
Kapağı yollasam bu şekil bir çalışma ve kargosu ne kadar tutar sizce?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Buraya yazmak yerine pm den mesaj atsaydın keşke.
Mersin'de oturuyorsun sanırım, kargonun gidiş-dönüşü derken, astar yüzünü geçer. Bulunduğun muhitte bir reklâmcı bu işi halledebilir.______________________________
İşçiliği sizinki gibi olacak mı o var işte madem çok tutar diyorsunuz sağlık olsun hocam. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vay be 6 7 sene önce kapak yaptırmıştım konu sahibine ilk mesaja koymuş görünce duygulandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Intel i7 9700k - Gigabyte z390 Auros Master - Msi RTX 2080 Gaming X Trio - GSkill TridentZ Rgb 2X16GB 3000mhz - NZXT H700i - NZXT Kraken X62 280mm - Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold - Samsung 970 Evo Plus 500GB - Toshiba TR200 480GB -Seagate BarraCuda 3.5" 6TB - ASUS ROG SWIFT PG279Q 2K 165hz IPS - Logitech G Pro Wireless - Corsair K95 RGB Platinum Mx Speed - Steelseries QCK XXL - Kingston HYPERX Cloud II - Corsair LL120_LL140 - Creative GigaWorks T3 2.1 - DXRacer Iron Series -
-
@ Ziya126
İyi günlerde kullanmanı dilerim kardeşim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 27 Aralık 2019; 20:54:19 >______________________________
Merhaba, Corsair 400R' ın yan kapağına orijinalindeki gibi 2 x 12mm fan takabileceğim bir tasarımınız var mı? Hiç olmadı orijinal kapak gibi Plexi şekillendirilerek bir kapak yapılabilir mi? Yan kapaktaki fanları çok işlevsel bulduğumdan çıkartmak istemiyorum ... _____________________________ "Esnaf" Olmak İle "SATICI" Olmayı Birbirinden Ayırmak Lazım ... -
Merhaba. Cevap vermede geciktiğim için özür dilerim. İşlerden fırsat bulamadığımdan, foruma pek giremiyorum bu aralar.
Kapaktaki pleksiye iki adet fan takmayı tavsiye etmiyorum. Hem görüntüyü kapatıyor, hem de pleksiyi zayıflatıyor. Çok isterseniz bir adet 120 mm fan yeter diye düşünüyorum.______________________________
Teşekkürler ama yeni aldığım sıvı soğutucu ile 400R' da problem yaşadığım için kasayı değiştirme kararı aldığımdan orijinalini bozmadan yeni kasam gelince satma kararı aldım. Artık Cooler Master MasterCase MC500Mt ile yola devam ...quote:
Orijinalden alıntı: AMFİBİ
Merhaba. Cevap vermede geciktiğim için özür dilerim. İşlerden fırsat bulamadığımdan, foruma pek giremiyorum bu aralar.
Kapaktaki pleksiye iki adet fan takmayı tavsiye etmiyorum. Hem görüntüyü kapatıyor, hem de pleksiyi zayıflatıyor. Çok isterseniz bir adet 120 mm fan yeter diye düşünüyorum._____________________________ "Esnaf" Olmak İle "SATICI" Olmayı Birbirinden Ayırmak Lazım ... -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X