Bildirim
MODİFİYECİ - Kapak Kesimi ve Plexi Satışı.. (16. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
@ vollkan59 pm den cevapladım. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ Kesin karar vermeden adres istemeyin lütfen, kararsızlarla uğraşacak vaktim yok...
Profilini gizleyenler mesaj atma zahmetine katlanmasın, cevaplanmıyacaktır.. -
_____________________________ Sevdiği Sözler » @$T@L@Vİ$T@ B£B£GÎΜ♂♀ “Oklarımızdan güneş kararacak” dedi Persli Elçi ve Spartalı Diekenes güldü. “Öyleyse biz de gölgede savaşırız” PC MOD Corsair 760t Beyaz Kasa // Asus Rog Switch Pg279q Gaming İps Monitör // Zotac Gtx 980 Amp Edition! Backplate Ekran Kartı // Asus Maximus Vııı Ranger Z170 lga 1151 Rog Gaming Anakart // Evga Supernova 850 Waat G2 Gold Modüler Psu // Kingston Fruy 4x4 16gb ddr4 2666 Mhz Soğutuculu Ram // İntel i7 6700k 6.Nesil Skaylake 8x 14 nm İşlemci // Silverstone Tundra Td-02 Mavi Işıklı Sıvı Soğutma // Evga Kırmızı Sleeved Modular Supernova G2/P2/T2 Kablo // Seagate Barracuda 64mb Hdd // İntel 180gb 335 Serisi Sata 3.0 SSD ( 500MB Okuma / 450mb Yazma ) // LG DVD RW *** PS4 500 GB JET BLACK TR ***
-
@ ULTRASLAN_06 pm den cevapladım. ______________________________
_____________________________ Kesin karar vermeden adres istemeyin lütfen, kararsızlarla uğraşacak vaktim yok...
mustafa abi kolay gelsin kasayi sana gondersem sen kendin dizayn etsen ben hic biseye karismicam belliki aklinda elinde cok hamarat abi pm atarsan cok memnun olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: classcocuq
mustafa abi kolay gelsin kasayi sana gondersem sen kendin dizayn etsen ben hic biseye karismicam belliki aklinda elinde cok hamarat abi pm atarsan cok memnun olurum
Pm den cevaplanmıştır.______________________________
pm den gönderildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadecebirdost -- 13 Haziran 2014; 22:51:47 >_____________________________ MADDE 1: Türkiye devleti bir cumhuriyettir.
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. -
Üstad kapağı ben kessem plexi ve montajı nekadar olur. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Youlaw
Üstad kapağı ben kessem plexi ve montajı nekadar olur.
Bu şekil çalışmıyorum maalesef.______________________________
quote:
Orijinalden alıntı: Youlaw
Üstad kapağı ben kessem plexi ve montajı nekadar olur.
Geriye birşey kalmamış zaten dostum kendin de yapabilirsin devamını_____________________________ || Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz || -
-
Çok güzel olmuş güle güle kullan _____________________________ Referanslarım;
Satış: Dündaralp( Telefon + Aksesuar) --- hanamichi(Anakart) --- katratzi(Modem) --- Noxco(Telefon) --- Alex Higgins(Kulaklık) --- ney69(Fan) --- efe7182(Telefon) --- 007_Kasap(Dönüştürücü + wifi algılayıcı) --- omcu(Kulaklık)
Alış: clinteastwood1981 - 3 Adet kulaklık(2010, 2013 ve 2016) --- fastfalcon - 1 Adet kulaklık(2013)
007_Kasap Nickli üye Sattığım iki ürünün referans istediğini yanıtlamamıştır.
Diğer ilanlarım:https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=908388 -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Çok güzel olmuş güle güle kullan
teşekkür ederim hocam...parçalara o kadar para verdik bırakalım da içi gözüksün yani dimi
normalde yan taraf şu şekildeydi..
Satış: Dündaralp( Telefon + Aksesuar) --- hanamichi(Anakart) --- katratzi(Modem) --- Noxco(Telefon) --- Alex Higgins(Kulaklık) --- ney69(Fan) --- efe7182(Telefon) --- 007_Kasap(Dönüştürücü + wifi algılayıcı) --- omcu(Kulaklık)
Alış: clinteastwood1981 - 3 Adet kulaklık(2010, 2013 ve 2016) --- fastfalcon - 1 Adet kulaklık(2013)
007_Kasap Nickli üye Sattığım iki ürünün referans istediğini yanıtlamamıştır.
Diğer ilanlarım:https://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=908388 -
Mustafa Bey'e Coolermaster Silencio 650 pure kasamın yan kapağına pleksi yaptırdım. Ürün elime ulaşınca fotolarını paylaşırım. çok şık olacak.
kargodan kapak gelsin. Fotolarını büyük bir zevkle paylaşırım. İşçiliği on numara gibi duruyor._____________________________ -
-
@ berdush42, kasa çok güzel görünüyor. Böyle aşırıya kaçmadan yapılan ışıklandırma kasayı ve içindeki elemanları daha güzel gösteriyor.
İyi günlerde kullanmanızı dilerim.______________________________
güzel günlerde kullan ali hocam _____________________________ -
Teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X