Şimdi Ara

Modifiye edilmiş araç alırmsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Günümüzde birçok araç modofiye edildikten sonra gerçekten çok şık ve daha güzel görünüyor.

Örneğin ; Golf ,Civic,Leon vs.

Bu tip modifiye yapılmış araçlarımı yoksa fabrika çıkışı oynanmamış araçlarımı tercih edersiniz ?

Sebebini yazarsanız sevinirim

Az önce şu videoyu izlerken denk geldim o yuzden bu soruyu sormak istedim.Şahsi fikrim 1.öncelim her zmn fabrikadan çıktığı gibi olması hatta jantına bile dokunulmaması .Modifiye yapıcaksam da ben yaparım.modifiye edilmiş hayatta almam.Özellikle videodaki araç bence resmen beni alma die bağırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 23 Şubat 2020; 22:17:39 >

• Hoşuma giderse alırım. Videodaki çamurlukta kaplama resmen alma beni diye bağırıyor. Kaplama, fiber tampon olan araba aman aman uzak dursun.

Mesela sti modifiyesi yapılmış 1.6 1.5 imprezalar, gti tamponlu jetta, tampon eki olan civicler. Gayet güzel geliyor. Tabi zevk meselesi bunlar.

Ağır modifiye edilmiş, fiber tamponlu, basık falan aldım bi kere. Hep dert hep dert ama ışıklarda dururken milletin bakması, güzel olmuş demesi, başka modifiyeli kullanan görünce sanki ahbap görmüşsün gibi olman, arabayı kilitleyince dönüp bakıp gülümsemek. Anlayamazsınız!! Tam bir içi beni dışı seni yakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 23 Şubat 2020; 23:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almam. Araba da sadeliği severim belki bir jant bir film anca o kadar fazlası saçma geliyo altındaki araba clio adam sanki 350z modifiye eder gibi modifiye yapıyor.

• Fabrikasyon özel seri alırım. Temiz olanı ileride para eder.

• Bir cm modifiye sevmem orjinalciyim

• Ben aldım ama bir daha almam. Alma sebebim o zamanlar geçtik hızlı ve öfkeli serilerini izler gaza gelirdik sonradan arabanın iyi toplanmaması modifiye için her yerinin oynanması beni bir daha almamaya yemin ettirdi

• Alınmaz sebebi ise basit bu tipte araç sahiplerinin kesiciye kadar gaza basıp motoru öldürmesi aracı hor kullanması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modlu tofaş nasıl..
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yüzüne bakmam,üzerinde orjinal kapak jantı olsun raziyim ama orasıyla burasıyla oynanmış arabayı almam

• Arabanın orijinal olması benim için çok önemli. Difüzor, jant, tampon gibi yapılan değişiklikler hoşuma gitmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben sıfır aldığım aracıma body kit taktım ama ortamlarda görünsün diye değil, park ederken tamponu birkaç kere sürttüm diye

body kit taktıktan sonra body kit üzerinden de tamponu sürttüğüm yeri aynı şekilde sürttüm yine, tırnak kadar yerin boyası çizildi.
  • Değil tampon jant, sonradan takılma ekranı olan araç bile almam. Hatta tamponu kaputu modifiye edilmiş araba bile alırım, çakma android takılmış arabayı almam, berbat bir şey.
  • Daha önce aldığım 2 aracın 2 sinide modifiyeli aldım. (F30 , Leon)

Dış görünüş olarak baya ağır modifiyeliydi hatta. Biri komple F80 Kitli egzos sistemine kadar oynanmış, diğeride Aero tamponlar jantlar ses sistemleri falan.

2 sinide satarken tamamen orjinal haline çevirip sattım. çıkan parçalarıda forumlar ve gruplardaki arkadaşlara sattım. Koysam aracın üzerine 2-3 bin koyacaktım en fazla. Ayrı ayrı satınca 2 katına yakın para etti.

Araçlarıda alanlar oynanmamış araç diye ayıla bayıla alıp gittiler. Bir aracı orjinaline çevirmek 2-3 saat. o yüzden siz piyasadaki orjinallerede pek güvenmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.