Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.9 motor 115hp ne olur nekadar yükselir citroen zx
  • quote:

Orjinalden alıntı: malimusavir

1.5dci clio symbol 65 hp lik makinayı max 80-85 arası bir güç deniyor ama bunun üstüne çıkarma ihtimalimiz nedir

Aracın turbosu çok güçlü olmadığından daha fazla güç arttırımında büyük masraf çıkarır. Biz bir arkadaşımızda da aynı araçtan var. Yaptığımız uygulamada 82 hp artışı, kalkışta ve sollamalarda daha atak bir performans sağladı.
  • selamlar.

focus 1.8 tdci 115 hp araç için uygulamanız oldu mu ? oldu ise nasıl bir sonuç elde ettiniz. şimdiden teşekkür ederim .

Hayırlı işler dilerim
  • benim 2005 albea multijet aracım var. 1,3 multijet 70 hp. nasıl bir artış sağlarız, maliyeti ne olur ve bana kutu mu önerirsiniz yoksa yazılım mı? araça bir zararı oluyormu?
  • KARDEŞ SUBARU İMPREZA WAR KARDEŞ 105 BG KARDEŞ ECU TURBO NOS TAKTIRMAYI PLANLIYORUM 15000 YTL PARAM WAR KURULABİLİRMİ BU FİYATA VEDE NOS 2 TÜP OLACAK ECU EN İYİ MARKA NEYSE O OLMALI TURBO ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL AMA 3 ÜNÜN TOPLAMI KAÇTIR BİDE KAÇ BG OLUR
  • HAKAN USTA YERİNİZ İZMİRDE Mİ?HAYIRLI İŞLER.....
  • hakan usta yenı kasa hyundaı h-1 aldım bugun 2500cc 170hp 393nm bu arac sanırım kıa sorento ıle aynı motora sahıp bu araca çıp tunıng uygulaması varmı alacagım hp ve nm artışı nekadar olur yardımcı olursanız sevınırım
  • anlaşılan hakan usta artık forma bakmıyor.............
  • 150 PS BİR AUDİ A4 1.8 T 192 PS E YAZILIM DAHİLİNDE ÇIKARILABİLİYOR ÜSTELİK SADECE YAZILIMLA..NERDEN BİLİYORSUN DERSENİZ DAHA GEÇEN HAFTA DERİSİNİ YAPTIĞIM BİR MÜŞTERİMİN A4 ÜNE UYGULANDI DA ORDAN BİLİYORUM..CHİP TUNİNG ARTIK TARİHE KARIŞIYOR ..ARTIK ORJİNAL CHİP E YAZILIM DEĞİŞİMİ VAR..ÖRNEĞİN BENİM CADDY ARACIMA 105 HP ,YAZILIM İLE ALMANYADAKİ MODELİ GİBİ 130 HP YE ÇIKARMAK MÜMKÜN...ARACA GÖRE BEYGİR DEĞİŞİYOR ..

SAYGILARIMLA

A.CEM ADALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ART CAR -- 23 Şubat 2008; 2:18:20 >
  • -sistemsel arıza-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKE_ouranus -- 29 Şubat 2008; 14:22:35 >
  • -sistemsel arıza-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKE_ouranus -- 29 Şubat 2008; 14:22:47 >
  • megane coupe f7r
    hp:150
    torque:186

işlem sonrası veriler kaç olur nerde yaptırabilirim güvenilir olarak motor için çokmu sakıncalı budurum ve yakıt sarfiyatında çok fazla değişiklik olucakmı?
  • selam arkadaşlar daha önce arabamda takılı olan alpın power box ı arızalanması nedeni ile garanti kapsamında yenisi ile değiştirdim yani hiç kullanılmamış meraklılarına duyurulu almak isteyenlerin mesajlarını bekliyorum
  • selam arkadaşlar elimde hiç kullanılmamış bir alpin power var daha önce arızalanması nedeni ile garanti kapsamında yenisi ile değiştirdim fakat tekrar taktırmadım yani hiç kullanılmamış meraklılarına duyrulur
  • kolay gelsin 2007model peugeot partner 1.6HDİ 90 beygir dizel aracım var ben aracıma chip taktırmak istiyorum ne kadar güç artışı olur birde nerede taktırabilirim
  • toyota celica 2005 model 1,8 vvtl-i
    standart 193 hp
    K&N air intake ve egsoz mevcut.

şuan sanırım 205-210hp civarı bir gücü bulnmakta

bunu chip ile ne kadar daha yukarı çekebilirim?
  • Selam 98 Model H100 var 2,5 motor 80 bg kac bg artis yapar 115 bg felan yapsa yeter kac lira tutar bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiSnK -- 18 Eylül 2008; 2:03:24 >
  • Hakan usta..

Chip neyse de, box tan uzak tut arkadaşları gözünü seveyim..Box benim gözümde para tuzağıdır. İçinde 50 kuruşluk iki direnç olan box u almaktansa, IAT sensörünün iki kablosundan tekini kesmek te aynı işi görür.

Bayramınız kutlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 2 Ekim 2008; 14:50:04 >
  • hakanusta bnde citroen c5 2009 var 1.6 110 hp 2009 turbodizel bu arabaya boxmı yoksa chipmi uygulanır kaç hp artar bide bu dizel sesini nasıl değiştirebilirz arabadan sağlam bi ses cıksın istiorm şimdiden tşkrler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orjinalden alıntı: dejaa

Opel Astra 1,3 cdti 90 hp aracım var araca geçen nnt bor power ekledim performans mükemmel etkilendi yakıt da daha az yakıyor... 2. vites ile çıktığım rampayı 3. viteste şahlana şahlana çıkar oldu araç ... motorun seside azaldı ama daha aya çıkamadım astramla onun için çabalıyorum bu sebeple powerbox taktırmak istiyorum :)
    anlamadığım konu şu fazla hp demek fazla mazot demek yakıt tasarrufu nasıl oluyor... ?

Şu eklediğin zımbırtıyı biraz daha açarmısın ??

Bizim testlerimizde hiç bi işe yaramadı bunlar..??

Senin kullandığın ne marka ?

Bizde denedik ama hiçbir şekilde güç artışı olmadı.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.