Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta bizdede OPEL Omega 2.5 V6 CD var ... ne yapılabilir ...?
  • 2008 model cok dusuk km.deki subaru impreza 1.5lerin ikinci el fiyatlari cok uygun gorunuyor. ancak motor gucu yetersiz kaliyormus kasaya gore (107 hp). otomatik vites 1.5 motor subaru imprezaya nasil bir cozum olur ve benzinden de tasarruf saglanabilir mi?
  • Golf 4 1.8 125 hp bu erformans olaylarından yaparsak ne kadar fark eder yada bunun yerine turbo taktırmak daha mı iyi olur?

Yanıtlarsanız pm atın lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUE MAnN -- 31 Ocak 2009; 22:03:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLUE MAnN

Golf 4 1.8 125 hp bu erformans olaylarından yaparsak ne kadar fark eder yada bunun yerine turbo taktırmak daha mı iyi olur?

Yanıtlarsanız pm atın lütfen...

15 Hp alınabilir..
  • quote:

2008 model cok dusuk km.deki subaru impreza 1.5lerin ikinci el fiyatlari cok uygun gorunuyor. ancak motor gucu yetersiz kaliyormus kasaya gore (107 hp). otomatik vites 1.5 motor subaru imprezaya nasil bir cozum olur ve benzinden de tasarruf saglanabilir mi?

benim soruma da cevap verebilirseniz sevinirim.
  • bende 2.0 140 hp tdi 2006 model jetta var bnmki kaça yükselir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .jetta.

bende 2.0 140 hp tdi 2006 model jetta var bnmki kaça yükselir?

175 Hp ve %22 ekstra tork kazanılır..
  • Sayin ChipTuning Uzmanı , impreza 1.5'e (107 bg olanina) chip/box uygulamasi yapilmiyor mu yoksa bu konuda calismaniz olmadigi icin mi yanit alamiyorum?
  • benzinli araçlara, hele japonlara box olmaz..chip de olmaz..

farkı specific uygulamalar ile bir miktar güç alınabilir..
  • Tesekkurler.
  • rica ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

206 benimki hadi arttır

• quote:

Orjinalden alıntı: WaRToX

Ustalarımıza sesleniyorum, sizlere bir sorum olacak..

Volvo S40 2.0 aracıma chip, hava filtresi, egzost sistemi gibi ufak modifiyeler yaptırmak istiyorum.. Ankara'dayım ve chip içinde gayet güzel biryer buldum kendime ( Herkesede tavsiye ederim ACT Chip Tunning ), fakat bunların yanında birde şu Hava Filtresinin ordaki hava akış sensörüne bağlanan ufak zımbırtılar var biliyorsunuzdur, bunlardan taktırsammı diye düşünüyorum.. Aslında taktırmayı şuan için düşünmüyorum, çünkü işe yarıyacağını hiç mi hiç sanmıyorum.. 600YTL ye CHIP uygulamasıyla %15 yani benim aracımda 23bg civarı bir güç alabiliyorum, bu aletin ise 60 YTL'ye en az 7-8bg verebilceği idda ediliyor.. Açıkcası bu bana inandırıcı gelmedi.. Zaten internetten satan arkadaş numarasını bile yazmamış arayıpda biri bişeyler sorar diye sanırım, Ankara'dada hiçbir modifiye mağazası ostimdekiler, şaşmazdakiler, ivedikdekiler, erciyesdekiler veya şehrin içindekiler olsun hiçbiri satmıyor bu ürünü.. Uzun lafın kısası sizlere danışmak istedim bu ürünler sizce güç verirmi, 5 bg bile olsa yine iyidir ama verirmi.. Birde bu hava akış sensörünü çıkarmamız ve sistemi bu alete emanet etmemiz güvenli midir..? Ürünün linkini veriyorum aşağıda..

http://www.sahibinden.com/araciniza_extra_guc_-02WQQaXQQ10730567WQQpXQQdisplayitem

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim..

WaRtoX arkadaş
    Chip tuning işi ne oldu yapıldı mı? Kaça yapıldı? Sonuç nasıl? Bir de senin S40 benzinli değil mi? Benim ki S40 1,6 Lpg li. Araba şuan düşük viteslerde çok ağır. Ben nasıl bir sonuç alırım acaba? ACT nin telf. bana yazabilirmisin.
    Bu soruma ayrıca ChipTuning uzmanı arkadaş ya da hakanusta da cevap verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliihsangun -- 1 Mart 2009; 12:12:37 >

• Ben LPG li arabalar ile ilgilenmiyorum..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hakanusta

quote:

Ustalarımıza sesleniyorum, sizlere bir sorum olacak..

Volvo S40 2.0 aracıma chip, hava filtresi, egzost sistemi gibi ufak modifiyeler yaptırmak istiyorum.. Ankara'dayım ve chip içinde gayet güzel biryer buldum kendime ( Herkesede tavsiye ederim ACT Chip Tunning ), fakat bunların yanında birde şu Hava Filtresinin ordaki hava akış sensörüne bağlanan ufak zımbırtılar var biliyorsunuzdur, bunlardan taktırsammı diye düşünüyorum.. Aslında taktırmayı şuan için düşünmüyorum, çünkü işe yarıyacağını hiç mi hiç sanmıyorum.. 600YTL ye CHIP uygulamasıyla %15 yani benim aracımda 23bg civarı bir güç alabiliyorum, bu aletin ise 60 YTL'ye en az 7-8bg verebilceği idda ediliyor.. Açıkcası bu bana inandırıcı gelmedi.. Zaten internetten satan arkadaş numarasını bile yazmamış arayıpda biri bişeyler sorar diye sanırım, Ankara'dada hiçbir modifiye mağazası ostimdekiler, şaşmazdakiler, ivedikdekiler, erciyesdekiler veya şehrin içindekiler olsun hiçbiri satmıyor bu ürünü.. Uzun lafın kısası sizlere danışmak istedim bu ürünler sizce güç verirmi, 5 bg bile olsa yine iyidir ama verirmi.. Birde bu hava akış sensörünü çıkarmamız ve sistemi bu alete emanet etmemiz güvenli midir..? Ürünün linkini veriyorum aşağıda..

http://www.sahibinden.com/araciniza_extra_guc_-02WQQaXQQ10730567WQQpXQQdisplayitem

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim..

Söylediğiniz linke baktımda atmosferik araçta yazılımla bile 15hp zor ve hatta alınamıyor mekanik destek olmadan.Bırakın 60TL niz cebinizde kalsın adam hava sıcaklık sensöründen 15hp alınacağını idda ediyor saçma sapan işlere kulak vermeyin derim.

Bende sizinle aynı fikirdeydim, fakat sizin gibi bir bilene danışmak istedim.. Sizde aynı fikirde olduğunuza göre tamamen aklımdan silebilirim bu saçma aleti ;) Teşekkürler..

aynen

• İyi günler Fiat 2008 Linea Multijet sahibiyim geçen aylarda daha önce gp de kullandığım Powerbox'ı yeni aracımda kullanmaya başladım ama eskisi kadar performans değişikliği hissetmedim. Sorum şu; sorun acaba araç değişikliğinden dolayı mı oldu yoksa boxlarıda programlamanın bir yolu var mı?(ilgili firma gp ve linealar için aynı boxı verdiklerini öğrendim) Ayrıca bugün gördüğüm bir ilanda yine aynı model Linea Da hem chip hem de box uygulamasının bir arada olarak satılığa çıkarmışlar acaba ben de her ikisini birden yaptırsam araca bir zararı olur mu ve güç anlamındaki kazancım ne olur? Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrbecz

İyi günler Fiat 2008 Linea Multijet sahibiyim geçen aylarda daha önce gp de kullandığım Powerbox'ı yeni aracımda kullanmaya başladım ama eskisi kadar performans değişikliği hissetmedim. Sorum şu; sorun acaba araç değişikliğinden dolayı mı oldu yoksa boxlarıda programlamanın bir yolu var mı?(ilgili firma gp ve linealar için aynı boxı verdiklerini öğrendim) Ayrıca bugün gördüğüm bir ilanda yine aynı model Linea Da hem chip hem de box uygulamasının bir arada olarak satılığa çıkarmışlar acaba ben de her ikisini birden yaptırsam araca bir zararı olur mu ve güç anlamındaki kazancım ne olur? Şimdiden teşekkürler

GP 75 hp miydi ? 90 ise aynı tepkiyi almanız gerekiyordu..

35 e yakın LINEA nın üzeirnde yazılımım var ve birkaçı Box+Chip uygulanmış durumda..Kullanıcınlar ile görüşmek istersen özelden telfonlarını verebilirim..

Yaklaşık 120 Hp olacaktır araç..

• Gp 90 hp idi ama dediğim gibi bir sorun var ama şimdilik çözemedim. Bu arada ben Adanadayım ve burda chip ile ilgilenen birilerini arıyorum bu konuda yardımcı olabilir misin? en azından tavsiye edebileceğin birilerini yazarsan sevinirim.
  • Belli tarihlerde Adana da oluyorum..Memleketim nede olsa..

Acelen yoksa geldiğimde halledebilrim..
  • 2007 model corsa d var elimde.. 1.3 75 beygir.. performansı artırmak için ne tür uygulama öneririsiniz ve sonucunda ne kadrlık bi performans artışı olur...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.