Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    280NM tork

quote:

Orjinalden alıntı: ByPePe

quote:

Orjinalden alıntı: hakanusta

MOTORUN ÖMRÜNDE ANORMAL BİR DEĞİŞİKLİK OLMAZ GAYET SAĞLIKLI BİÇİMDE OLUR.

quote:

Orjinalden alıntı: ByPePe

Merhaba Hakanusta bende 2005 focus 1.6 TDCi var power box taktığımız taktirde motorun ömrünü kısaltıyor mu ve ne kadar sağlıklı olur aracım bu parça takılınca.

Teşekkürler hakanusta verdiğin bilgi için.Peki ne kadarlık bir güç artışı olur?
  • Bir konuda bilgiye ihtiyacım var,
    2500cc hacminde eski nesil düz dizel bir motorun (84BG) modifikasyon ile verebileceği en üst rakam nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 7 Mayıs 2007; 19:56:17 >
  • Eski nesil araçlara elektronik modifikasyon olmadığı için sorunuza net cevap veremem
    ama mekanik aksamda modifikasyon yapan arkadaşlardan yardım alabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: RqJnr

Bir konuda bilgiye ihtiyacım var,
    2500cc hacminde eski nesil düz dizel bir motorun (84BG) modifikasyon ile verebileceği en üst rakam nedir?
  • quote:

Eski nesil araçlara elektronik modifikasyon olmadığı için sorunuza net cevap veremem

quote:

Ben zaten mekaniği kast etmiştim fakat bilginiz vardır diye buraya yazmayı uygun gördüm,yine de teşekkür ederim.
  • Bilgi illaki var fakat diğer arkadaşlar benden daha iyi yardımcı olacaklarına eminim.
    İyi Geceler!!!

quote:

quote:

Eski nesil araçlara elektronik modifikasyon olmadığı için sorunuza net cevap veremem

quote:

Ben zaten mekaniği kast etmiştim fakat bilginiz vardır diye buraya yazmayı uygun gördüm,yine de teşekkür ederim.

• Merhaba hakanusta
    Fiat 1.3 70hp 170nm tork ne kadar artar?
  • 4X4 RALLY RAID

--------------------------
    Motor
    Turbo Dizel Intercooler

Güç Aktarımı
    4x4 (Kısmi Zamanlı)

Tip
    Düz sıra, 4 silindir, 16 supap, DOHC

Silindir Hacmi (cc)
    2488

Motor Gücü (PS/dd)
    133 / 4000

Maksimum Tork (Nm/dd)
    304/2000

Yakıt Cinsi
    Dizel

Yakıt Sistemi
    Doğrudan Enjeksiyonlu

Bu araçtan ne kadar güç ve tork alabilirim?

• 90hp 210nm tork

quote:

Orjinalden alıntı: tuningsever

Merhaba hakanusta
    Fiat 1.3 70hp 170nm tork ne kadar artar?
  • 2003 ford focus lpg li için, aracı biraz daha hareketlendirmek istiyorum. tuning düşünüyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ettim
  • hakanusta meraba...

97model 2000cc 125ps toyota carina'mı chip takarak kac ps yapabilirz??
  • hakan ustam bizde 2004 1.6 honda civic var 110 bg ne yapabiliriz baabmın yapacağını sanlıyorum ama az kaldı benim elime geçmesine
  • Arkadaşlar dizel araçlar veya benzinli turbo araçlar için iyi bir uygulama oluyor.Ama atmosferik araçlar için 7-15 hb arası oluyor.
  • golf 5 1.6 102 beygir buda atmosferik oluyo dimi?
  • hakan usta 2005 model fabia var 1.4 101 beygir chiple ne kadar arttırırız beygiri
  • Opel Astra 1,3 cdti 90 hp aracım var araca geçen nnt bor power ekledim performans mükemmel etkilendi yakıt da daha az yakıyor... 2. vites ile çıktığım rampayı 3. viteste şahlana şahlana çıkar oldu araç ... motorun seside azaldı ama daha aya çıkamadım astramla onun için çabalıyorum bu sebeple powerbox taktırmak istiyorum :)
    anlamadığım konu şu fazla hp demek fazla mazot demek yakıt tasarrufu nasıl oluyor... ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaa

Opel Astra 1,3 cdti 90 hp aracım var araca geçen nnt bor power ekledim performans mükemmel etkilendi yakıt da daha az yakıyor... 2. vites ile çıktığım rampayı 3. viteste şahlana şahlana çıkar oldu araç ... motorun seside azaldı ama daha aya çıkamadım astramla onun için çabalıyorum bu sebeple powerbox taktırmak istiyorum :)
    anlamadığım konu şu fazla hp demek fazla mazot demek yakıt tasarrufu nasıl oluyor... ?

Şu eklediğin zımbırtıyı biraz daha açarmısın ??

Bizim testlerimizde hiç bi işe yaramadı bunlar..??

Senin kullandığın ne marka ?
  • Sizin aracınızda 7hp civarlarında artış olur.

quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

hakan usta 2005 model fabia var 1.4 101 beygir chiple ne kadar arttırırız beygiri
  • hakan ustam mrb ,

2000 model 318i 4 kapı bmw triptonik vites araca sahibim , ruhsatta 1.8 motor 118 beygir olarak gorunuyo

ama motordan anlayan arabanın bakımını yaptırdıgım usta senın araban ithal cıkışlı araban 1.9 motor ve 140 beygir dedi ki performansa bakılınca gercektende dogru soyluyor ...
    benim sorum benim arabaya chip takılınca 140 beygirden kaca cıkar performans artısı yuzde kac olur ve malıyetını ogrenmek ıstıyorum aracta 17 inc jant var bu arada top speed im 220 km
  • hakan usta ben çok düşük barlı bir turbo düşünüyorum. amacım aracıma alt devirlerde yüksek tork sağlamak. aracım 95 model corolla 1.6 injeksiyonlu 114 bg. 150 bg olsun yeter. zaten turbonun alt devirlere ekleyece yüksek tork aracın ivmelenmesinde yeterince fayda sağlayacaktır.

turbolar hakkında bilginiz varmı?
  • S.A Hakan usta Corsa 1.3 CDTi 70 Hp bunu kaça çıkarabiliriz ?
    Bir de yakıt tasarrufu sağlarmıyız ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.