Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

2013 c coupe ye ne yapılabilir.

hangi motor var üzrinde ?

turbo cgi 1.6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

turbo cgi 1.6

200hp yapabiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

turbo cgi 1.6

200hp yapabiliriz.

ne diyorsun abi sen , ciddimisin , ben zaten egzos yaptırdım 8 bfg artış oldu. yer nerde. garantiyi geçtim araba ilerde yolda kalırmı.

• Hocam öncelikle iyi geceler dilerim. Bir çok projenizi gördüm, forumdaki mesajlarınızı ilgiyle okurum.
    İmzamdaki iki aracımda da aynı motor var, 307yi yeterli bulurken 407 baya hantal kalıyor. Bu yüzden chip taktırmak istiyorum. Araç 135binde. Sizden ricam bu motora bu araca uygun hangi chipi öneriyorsunuz? Açıkcası bu işlerden hiç mi hiç anlamam. O yüzden forumda da sizi tanıdığım için size yaptırmak istiyorum ki şansımdan Ankarada dükkanınız var. Uygulamanın fiyatı nedir? Motora zararı olur mu? Şu an 110hp 240nM teknik veri chiple birlikte ne olur? Bir de bu aracı önümüzde ki sene içerisinde satmayı düşünüyorum üzerindeki chipi söküp 307ye geçirdiğimde sıkıntı yaşar mıyım?
  • quote:

ne diyorsun abi sen , ciddimisin , ben zaten egzos yaptırdım 8 bfg artış oldu. yer nerde. garantiyi geçtim araba ilerde yolda kalırmı.

Motor çok sağlam. Aşırı agresif kullanmadığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın.. Eksozda varsa 200hp yi geçebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burglar08

Hocam öncelikle iyi geceler dilerim. Bir çok projenizi gördüm, forumdaki mesajlarınızı ilgiyle okurum.
    İmzamdaki iki aracımda da aynı motor var, 307yi yeterli bulurken 407 baya hantal kalıyor. Bu yüzden chip taktırmak istiyorum. Araç 135binde. Sizden ricam bu motora bu araca uygun hangi chipi öneriyorsunuz? Açıkcası bu işlerden hiç mi hiç anlamam. O yüzden forumda da sizi tanıdığım için size yaptırmak istiyorum ki şansımdan Ankarada dükkanınız var. Uygulamanın fiyatı nedir? Motora zararı olur mu? Şu an 110hp 240nM teknik veri chiple birlikte ne olur? Bir de bu aracı önümüzde ki sene içerisinde satmayı düşünüyorum üzerindeki chipi söküp 307ye geçirdiğimde sıkıntı yaşar mıyım?

Bu motorlar için Chiptuning 6 senedir kendini ıspatlamış bir uygulama.. Bahsettiğiniz rahatsızlıkları ortadan kaldıracaktır. Ankara yetkili yükleme merkezim 0 505 616 16 16 koray bey dir. Ödeme seçeneklerini ve detayları kendisinden edinebilirsiniz. 135-138hp 300-320nm civarı rakamlar mümkündür.

• quote:

quote:

Motor çok sağlam. Aşırı agresif kullanmadığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın.. Eksozda varsa 200hp yi geçebiliriz.

hocam genel bir chip mi takıyorsunuz, yoksa arabaya özel mi markası ne ? ne kasdar sürer işlem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam genel bir chip mi takıyorsunuz, yoksa arabaya özel mi markası ne ? ne kasdar sürer işlem.

Marka Megachips , 2 yıl 50k km garantili. Bu motora özel.. 3 saat sürer..
  • quote:

quote:

son 1 soru sorayım , servise götürsek çakarlar mı , hiç aynı modele veya sedanına yaptınız mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

son 1 soru sorayım , servise götürsek çakarlar mı , hiç aynı modele veya sedanına yaptınız mı ?

Anlarlar.. Servisden önce bi 5dk uğramanız lazım..

avrupa genelinde bikaç düzine arabaya uygulandı..

• Hocam 2011 Caddy 1.6 TDI Manuel. Araba fabrika çıkışlı. elde edebileceğim en iyi gücü istiyorum şu anki yakıtından bi 2 3 litre daha fazla yaksa sorun olmaz. şu anki yakıtı 6,5/100 civarı. kaç beygir ve torka kadar çekebiliriz? bir de aydındayım servisiniz yok galiba izmirde yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

Hocam 2011 Caddy 1.6 TDI Manuel. Araba fabrika çıkışlı. elde edebileceğim en iyi gücü istiyorum şu anki yakıtından bi 2 3 litre daha fazla yaksa sorun olmaz. şu anki yakıtı 6,5/100 civarı. kaç beygir ve torka kadar çekebiliriz? bir de aydındayım servisiniz yok galiba izmirde yaparlar mı?

max düzeyde 150-155hp 350-360nm elde edebilir ve Aracı İzmir de programlayabiliriz.
  • quote:

quote:

Hocam 2011 Caddy 1.6 TDI Manuel. Araba fabrika çıkışlı. elde edebileceğim en iyi gücü istiyorum şu anki yakıtından bi 2 3 litre daha fazla yaksa sorun olmaz. şu anki yakıtı 6,5/100 civarı. kaç beygir ve torka kadar çekebiliriz? bir de aydındayım servisiniz yok galiba izmirde yaparlar mı?

max düzeyde 150-155hp 350-360nm elde edebilir ve Aracı İzmir de programlayabiliriz.

Peki bu arabanın motoruna zarar verir mi zamanla?

• quote:

quote:

quote:

Peki bu arabanın motoruna zarar verir mi zamanla?

Hatalı kullanım olmadığı sürece sorun yaşamazsınız.

• Selamlar,

Bugün 308 eHDI 1.6 112hp AutoR6 aracımı Mehmet Bey'e götürdüm ve yazılım değiştirildi. Mehmet Bey değerleri paylaşabilir. Değişim çok büyük, özellikle yokuşlarda problem yaşıyordu 1508 kiloluk araç, yaşadığım yerde inanılmaz dik yokuşlar vardır. Otağtepeyi bilen bilir..

Aracımı zaten hız için kullanmıyorum ancak benzin tüketiminde bariz azalma var. Yol bilgisayarından hemen belli oluyor. Tabi benim kullanımımdan dolayı, TEM de 90-100 le kullanırım aracı.. Gaz pedalına da yarıdan fazla basmışlığım yoktur son 5 yıldır.

Sonuçta daha bu akşam yaptık, fark söylediğim gibi çok bariz. Önümüzdeki süreçte bilgilendirme yapmaya devam ederim. Pedalı köklemediğimden duman falanda görmedim. Elektronik bir hata falanda vermiyor araç. Bir kere denemek için kalkış hızlandım ışıkta araç tehlikeli şekilde hızlanıyor ancak dengesinde bir problem görmedim. Yine de dikkatli kullanmakta fayda var yaptıracak arkadaşlar için söylüyorum.

Birde hız yapacaksanız diğer aksamlara dikkat edin derim. Ben hız yapmadığımdan araç 3000 deviri zaten görmediğinden motora bir zarar verme ihtimali yok diye düşünüyorum.

Mehmet Bey detaylı bilgileri aktarabilir. Teşekkürler.

• Clio IV 1.5 dci 90 beygir aracım var. .... su anda uzun yolda 3.9 lt/100 km yakııyo......chiptuning yapabılırmıyız motoru guclendırebılırmıyız. turbo takabılırmıyız. benım arabamdanda cuf cuf sesler cıkarmı. kac paraya mal olur. kac beygır olur. gaza bastımmı lastıklerı otturebılırmıyım....su anda yapamıyorum.... cok para tutacaksa aracı satıp . bır seat leon cupramı alayım ,? Yada su anda aracı kafa kafaya takas etmek ısteyen seat ıbıza cupra var 180 bg. ne yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adu1905

Clio IV 1.5 dci 90 beygir aracım var. .... su anda uzun yolda 3.9 lt/100 km yakııyo......chiptuning yapabılırmıyız motoru guclendırebılırmıyız. turbo takabılırmıyız. benım arabamdanda cuf cuf sesler cıkarmı. kac paraya mal olur. kac beygır olur. gaza bastımmı lastıklerı otturebılırmıyım....su anda yapamıyorum.... cok para tutacaksa aracı satıp . bır seat leon cupramı alayım ,? Yada su anda aracı kafa kafaya takas etmek ısteyen seat ıbıza cupra var 180 bg. ne yapayım.

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA

cafcuf sesi çıkartan parça BlowOff dur 750tl takarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExecNight

Selamlar,

Bugün 308 eHDI 1.6 112hp AutoR6 aracımı Mehmet Bey'e götürdüm ve yazılım değiştirildi. Mehmet Bey değerleri paylaşabilir. Değişim çok büyük, özellikle yokuşlarda problem yaşıyordu 1508 kiloluk araç, yaşadığım yerde inanılmaz dik yokuşlar vardır. Otağtepeyi bilen bilir..

Aracımı zaten hız için kullanmıyorum ancak benzin tüketiminde bariz azalma var. Yol bilgisayarından hemen belli oluyor. Tabi benim kullanımımdan dolayı, TEM de 90-100 le kullanırım aracı.. Gaz pedalına da yarıdan fazla basmışlığım yoktur son 5 yıldır.

Sonuçta daha bu akşam yaptık, fark söylediğim gibi çok bariz. Önümüzdeki süreçte bilgilendirme yapmaya devam ederim. Pedalı köklemediğimden duman falanda görmedim. Elektronik bir hata falanda vermiyor araç. Bir kere denemek için kalkış hızlandım ışıkta araç tehlikeli şekilde hızlanıyor ancak dengesinde bir problem görmedim. Yine de dikkatli kullanmakta fayda var yaptıracak arkadaşlar için söylüyorum.

Birde hız yapacaksanız diğer aksamlara dikkat edin derim. Ben hız yapmadığımdan araç 3000 deviri zaten görmediğinden motora bir zarar verme ihtimali yok diye düşünüyorum.

Mehmet Bey detaylı bilgileri aktarabilir. Teşekkürler.
    Bold kısım, Chiptuning in yarışmak için, yüksek sürratler için yapıldığını düşünen arkadaşların dikkatini çeker umarım.

Megachips Chiptuning müşterilerinin %70 ini sizin tarzınızda otomobil kullanan kullanıcılar oluşturur. Amaç daha konforlu otomobil kullanmaktır..

Güle güle kullanın..

aracınızın bi fotosu

• Özel mesaj olarak gönderdiğimden edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExecNight -- 21 Haziran 2013; 18:26:41 >
  • Merhaba.

2007 kia sorento xforce 2.5 170bg aracin yakit tuketimi azaltilabilir mi?

Tskler.

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.