Şimdi Ara

MODERN COMBAT 5 NE ZAMAN ÇIKICAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDASLAR BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ MODERN COMBAT 5 NE ZAMAN ÇIKACAK YADA ÇIKTIMI? VE DE HANGİ TELEFONLARDA OYNANIR GM DİSCOVERYDE OYNANIRMI? ŞİMDİDEN CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

• 2014'ün ilk çeyreği deniyordu gelmedi bilinmiyor tarihi rus sitelerinde birkaç birşey karalanmış yakın zamanda geleceğine dair ama kesin değil..Bu yıl MC 5,NFS'nin yeni oyunu,Fifa 15 gibi oyunlar gelse üst düzey tadından yenmez..Şuanda markette oynanacak bitirmediğim adam gibi üst düzey oyun kalmadı çöplük gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok saol sence hangi telefonlarda rahatca oynanır modern combat 5? gm discoveryde oynayabilirmiyim?
  • modern combat 4 512 mb ram,1ghz işlemci istiyordu minimum şimdi 5. oyun çok uzun süredir geliştiriliyor ve iyi bir optimizesi olacak bana göre ve kaldıracak ufak tefek fps düşüşleri olur diye tahmin ediyorum ama çalıştırmaması için hiçbir sebep gözükmüyor şuanda Olmadı chainfire 3D ile grafiklerde oynama yaparsın yine oynarsın rahatça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8DD1B5BB3 -- 7 Nisan 2014; 15:35:24 >
  • beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim ama fps düşerse ne olur? fps den pek anlamamda.
  • Hocam fps dusmesi demek oyunun stabil sekilde calisirken anlik performans dususleri ile oyunun kasmasi anlamina gelir

• Modern combati nasil oynuyorsunuz kontrol cok.zor online oynarken oto nisan ozelligi olmadmi hic oynanmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu aga bu nedir ? Vallahi anlamıyorum çıksa nolcak çıkmasa nolcak. Telefonun iyi olsa neyse ben de aynı telefonu kullanıyorum bunu da belirtiyim. Şuan piyasa da olan Real Racing donuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Yahu aga bu nedir ? Vallahi anlamıyorum çıksa nolcak çıkmasa nolcak. Telefonun iyi olsa neyse ben de aynı telefonu kullanıyorum bunu da belirtiyim. Şuan piyasa da olan Real Racing donuyor.

EA'nın dengesizliği real racing'de donma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.