Bildirim
modemin tuttuğu logoları temizlemek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
logo değil o log
Alooo. Selamın Aleyküm Serkan nasılsın kardeyş. Hamdolsuuun. Hamdolsun kardeş. Nasılsın nasıl gidiyor. Kayıtları yaptırdın inşallah. Hiç sesin çıkmaz oldu mübarek nerelerdesin. Arıyoruz arıyoruz. Hiç aramıyosun sormuyosun Mahmut abin de diyo. Hiç aramıyo sormuyo diyo. Nasılsın. İyi hadi bakalım. Hadi hayırlısı. Yeni bi sene. Kardeş o zaman akşam müsaitsin inşallah. Heeeeee. Ama konuştuk Cuma akşamları dedik muhabbet var dedik. Pilavlı. Heee. Ona sonra gitsen. Ama kardeş konuştuk. Bak bayram abi gelicek çok feyizli bir abi. Ama ben sana söyledim. Ben sana söyledim tabi. Tabi söyledim ya. Tabi o gün. Dedim ya. Yaa. -
quote:
Orijinalden alıntı: AbilerdenBayramAbi
logo değil o log
yüzüme vurma nasıl silinior onu anlat :D_____________________________ -
arayüzünden baktım etkin değilmiş içim rahat etti :D _____________________________ -
güldürdün_____________________________
Windows PhoneNokia lumia 820 & Nokia 808 PureviewSamsung Tab 3 8" (T310)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler