Şimdi Ara

Modemin arayüzüne giremiyorum (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim zyxel p-660hw-t1 v2 kablosuz modemim var işyerinden eve getirdim burda kurayım dedim ama burda kurmak için modemin arayüzüne girmem gerekiyor ama modemin arayüzüne giremiyorum 192.168.1.1'e girdim orda şifre istedi şifreyi giriyorum (1234) ama kabul etmiyor beni durum sayfasına yönlendiriyor. Ben modeme ttnet kullanıcı adım ve şifreyi girmek istiyorum ama bunu modemin arayüzünden yapamıyorum kullanıcı adım ve şifreyi girebileceğim başka bir yer var mı? teşekkürler.

Edit: Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 26 Ağustos 2008; 14:21:12 >

• kullanma klavuzunda fabrika çıkışı şifre yazar oraya bak istersen.

Şifre iş yeride değiştirilmişse modeme reset atarak fabrika çkışı şifresine getirebilirsn.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanıcı123

kullanma klavuzunda fabrika çıkışı şifre yazar oraya bak istersen.

Şifre iş yeride değiştirilmişse modeme reset atarak fabrika çkışı şifresine getirebilirsn.

Modemi resetledim fabrika çıkışı şifre 1234 olması lazım ama genede modemi resetlememe rağmen aynı durum ortaya çıkıyor.
  • Zyxell'erde öyle bir "hoşluk" var ve insanı yanıltıyor!

O (1234)'ü silip kendi şifrenizi yazacaksınız ve kaydedeceksiniz. Ondan sonra da bu yeni şifreyle gireceksiniz. Hemen düzeliyor!...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.