Şimdi Ara

Modemim ile Ttnetin Gördüğü Hızlar Farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün saha dolabının aktifleşmesinin ardından bugün vdsle geçtim. Bugün aradığımda bana desteklenen max hızın 85mbit olduğu söylendi, ben de 50 mbite geçmek zorunda kaldım. Saha dolabı hemen dibimizde, tahminim 100 üstünü desteklemesi gerektiğiydi. Ama daha o sırada hattım adsl2+ olduğu için 20 üstünü modemde göremiyordum.

Şimdi modem arayüzüne baktığımda max hızın 140mbps olduğunu görüyorum ama ttnete sorduğumda onlar maks hızı 85 mbit olarak görüyorlar. Ben hattım 100ü destekliyorsa ona geçmek istiyordum ki destekliyor gözüküyor.

Bu durumda benim ne yapmam lazım. Değerli tavsiyelerinzi bekliyorum.

Modem ve speedtest değerlerini ekliyorum.

• Dolabınız yeni aktif olduğu için, ilk etapta maksimum hız alamayacaksınız. Daha sonraki süreçlerde dolabın kapasitesi arttırıldığında siz de yüksek pakete geçebileceksiniz. Şu an için maksimum 85 uygun görülmüş, bu daha sonraki zamanlarda artacaktır. Biraz sabretmelisiniz sadece. Yani bir anda 100 paketi alınamayabiliyor birçok bölgede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Dolabınız yeni aktif olduğu için, ilk etapta maksimum hız alamayacaksınız. Daha sonraki süreçlerde dolabın kapasitesi arttırıldığında siz de yüksek pakete geçebileceksiniz. Şu an için maksimum 85 uygun görülmüş, bu daha sonraki zamanlarda artacaktır. Biraz sabretmelisiniz sadece. Yani bir anda 100 paketi alınamayabiliyor birçok bölgede.
    Yazınız için çok teşekkür ediyorum. Aklıma takılan bir konuydu, bunu öğrendiğim iyi oldu. Bana düşen sabretmek ve ara ara ttnete kaç hız gördüklerini sormak.
  • Aynen öyle hocam. Şu an için en fazla 100 paketi alınabiliyor zaten, sizin hattınız da bunu fazlasıyla destekliyor. Ancak ilk etapta bekleyeceksiniz. Dolabın kapasitesi dolduğunda veya yeni abonelikler, mevcut aboneliklerin hızlarını yükseltmesi ile dolabın kapasitesi de aynı oranda yükselecektir. Şu an için bölgenizde/saha dolabınızda en fazla 85 uygun görülmüş, bu da kötü bir hız değil diye düşünüyorum.
    Rica ederim estağfurullah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Aynen öyle hocam. Şu an için en fazla 100 paketi alınabiliyor zaten, sizin hattınız da bunu fazlasıyla destekliyor. Ancak ilk etapta bekleyeceksiniz. Dolabın kapasitesi dolduğunda veya yeni abonelikler, mevcut aboneliklerin hızlarını yükseltmesi ile dolabın kapasitesi de aynı oranda yükselecektir. Şu an için bölgenizde/saha dolabınızda en fazla 85 uygun görülmüş, bu da kötü bir hız değil diye düşünüyorum.
    Rica ederim estağfurullah.
    Anlıyorum. 85 benim için gayet iyi hız, daha düne kadar 10 12 mbitle yaşıyordum ki yıllarca böyle devam ettik. Tek sorun 85lik paket olmadığı için 50de takılıp kalmak. Tekrardan teşekkür ediyorum.

• Bir süre bekleyin hocam, 100 tanımlanınca 100 kullanırsınız. Acele etmeyin, 50 de kötü bir hız değil zaten. Rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Haziran 2020; 19:30:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.