Şimdi Ara

Modemim Açılmıyorr!! Yardım..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar modemi açtığımda power adsl ve ethernet ışıkları sürekli yanar durumda açılıyor..((ethernet ışığı yeşil yanması gerekirken kırmızı))internet ışığı ise yanmıyor..uzun süre sonra(15dk-30dk) ethernet ışığı yeşil yanıyor ve internet ışığı da yerşil yanıyor ve internet geliyor..Anca bazen hiç gelmiyor..Artık modemi açtığımda hiç bir ışık yanmamaya başladı 1-2 dk sonra yine power adsl ve ethernet ışıkları yanık durumda geliyor ve uzunsüre sonra internet açılıyor yada açılmıyor...modemi kaldırıp yeniden yükledim güncelleme yaptım fakat sorun çözülmedi..Acaba modem mi bozuldu..?? Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorumm..



  • quote:

    Orjinalden alıntı: mr_saint

    arkadaşlar modemi açtığımda power adsl ve ethernet ışıkları sürekli yanar durumda açılıyor..((ethernet ışığı yeşil yanması gerekirken kırmızı))internet ışığı ise yanmıyor..uzun süre sonra(15dk-30dk) ethernet ışığı yeşil yanıyor ve internet ışığı da yerşil yanıyor ve internet geliyor..Anca bazen hiç gelmiyor..Artık modemi açtığımda hiç bir ışık yanmamaya başladı 1-2 dk sonra yine power adsl ve ethernet ışıkları yanık durumda geliyor ve uzunsüre sonra internet açılıyor yada açılmıyor...modemi kaldırıp yeniden yükledim güncelleme yaptım fakat sorun çözülmedi..Acaba modem mi bozuldu..?? Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorumm..


    arkadaşım o modem mefta olmuş :D sen yenisini al veya onlardan cok iyi anlyan birisine götür belki çözülür hi. zannetmiyorum

    SONUC: Yenisini al

    belli bi fiat aralığı söylersen modem konusunda yardımcı olabilrim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.