Şimdi Ara

Telefon açılmıyor | YARDIM.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Telefon s40 işletim sistemi olan Nokia 5220 XpressMusic telefonum var

Telefonum daha öncede defalarca çökmüştü yani güvenilir bi telefon değildi. Enson çöktüğünde yaklaşık 6 ay kadar yattı phoenix'i keşfettiğimde firmware attım telefon normale döndü.Sorunsuz şekilde 1 buçuk aydır kullanıyordum. 2 gün önce 23.09.2010 tarihinde yaklaşık 1300 adet mesaj vardı. Kendisi mesajları sildi sadece 50 tane bıraktı onları okurken galeri dosyalarını sildi. [zilsesleri,alınan dosyalar,temalar...vs] 2 gündür denemediğim şey kalmadı phoenixde dead phone usb flashing seçeneği yok p yüzden telefonu görmüyor ölü olarakta atamıyorum telefonu açıyorum nokia yazısı geliyor sonra silinerek beyaz ekrana geliyor ve kapanıyor bataryayı çıkarıp takmadan tekrar açılmıyor artık yapacak bişe bulamıyorum ayrıca telefonunda garantisi bitmiş durumda. Evde yapmak zorundayım acil yardım istiyorum anlayan varsa lütfen yardım etsin bildiklerini yazsın

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 25 Eylül 2010; 15:44:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Telefon açılmıyor | YARDIM.!

Telefon s40 işletim sistemi olan Nokia 5220 XpressMusic telefonum var

Telefonum daha öncede defalarca çökmüştü yani güvenilir bi telefon değildi. Enson çöktüğünde yaklaşık 6 ay kadar yattı phoenix'i keşfettiğimde firmware attım telefon normale döndü.Sorunsuz şekilde 1 buçuk aydır kullanıyordum. 2 gün önce 23.09.2010 tarihinde yaklaşık 1300 adet mesaj vardı. Kendisi mesajları sildi sadece 50 tane bıraktı onları okurken galeri dosyalarını sildi. [zilsesleri,alınan dosyalar,temalar...vs] 2 gündür denemediğim şey kalmadı phoenixde dead phone usb flashing seçeneği yok p yüzden telefonu görmüyor ölü olarakta atamıyorum telefonu açıyorum nokia yazısı geliyor sonra silinerek beyaz ekrana geliyor ve kapanıyor bataryayı çıkarıp takmadan tekrar açılmıyor artık yapacak bişe bulamıyorum ayrıca telefonunda garantisi bitmiş durumda. Evde yapmak zorundayım acil yardım istiyorum anlayan varsa lütfen yardım etsin bildiklerini yazsın

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

Aynı sorun bugün bende de oldu aynen nokia yazısı çıkıyor daha sonra beyaz ekrana dönüyor. Çözümü var mı? acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop kapanmıyor yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.