arkadaslar flynet 54m kablosuz modem var tam olark ıstedıgım elımde olan bırı düz üstü digeri masa üstü bilgisayarla bu modeme baglamak masa ustu kablolu olacak diz üstünde wirles war aslında baglıyım am şifre koyamıyorum flynetın sayfasından guvenlık wpa felan yaptıgımda laptopla baglanamıyorum şimdi nasıl şifre koyacam bi yardım lutfen !!!
Modemin içerisinden yapabilirsin. Modeminin numarasını gir netten içirisinden bak
valla hocam yapamadım ya dedıgım gıbı baska bıyolu var mı bunun lutfen ardım !!!! bu modemin numarasına nerden baklıyor ki ???
ARAYUZEYE GIRIP KABLOSUZ>GUVENLİK>>WPA karsına cıkan sayfada altta sag kosede ag paylasım anahtar dıe bı secenek var onu sec ve psk dızısı olan yere en az 8 hanelı bı sıfre gır sonra uygula de sonra ARACLAR>>SİSTEM KOMUTLARI >>>ERİSİM NOKTASINI YENIDEN BASLATI TIKLAYIP TAMAM DE BU KADAR ANLAMADIGIN BI YER OLURSA YAZ senin için araştırdım umarım işini görürsün halletinmi haberim olsun kolay gelsin
oldu sağol makbule geçti :D
selamlar aliinci walla saol bu bilgi için.. baya bi site gezdim... en güzelini sen anlatmışsın nasıl yapılacağı ile ilgili ... bir teşekkür de benden
ya bendede aynı sorun var giriyorm modemin içine wpadan şifre koyuyorm ama bu seferde laptoptan wireless bağlanamıyorm laptopta bağlantı gözükyor ama yannda x işareti var ve bağlanamıyorm ama şifreyi kaldırınca girebiliyorm. Bilen biri varsa bi yardımcı olsun lütfen
ya bendede aynı sorun var giriyorm modemin içine wpadan şifre koyuyorm ama bu seferde laptoptan wireless bağlanamıyorm laptopta bağlantı gözükyor ama yannda x işareti var ve bağlanamıyorm ama şifreyi kaldırınca girebiliyorm. Bilen biri varsa bi yardımcı olsun lütfen
Laptop'unuz WPA desteklemiyor olabilir. WEP şifrelemeyi deneyin. Ayarlardan WEP seçtikten sonra 64 bit için 10 haneli (1234567890abcdef karekterlerini içeren) bir şifre seçin, 128 bit için 26 haneli (1234567890abcdef karekterlerini içeren) bir şifre seçin.
Güvenlik kısmına gelip şifreleme tipini sadece WEP olarak değiştiriyoruz ve ayarları kaydet diyoruz bundan sonra kablosuz ağda WEP güvenlik sistemini kullanıyor olacağız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme