Şimdi Ara

Modeme Reset Atmak(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle iyi günler, elimde Datron marka bir modem var ve paylaşım sitelerinde bildiğiniz gibi 1 saat gibi bekleme süreleri veriliyor ve sürekli download bittikten sonra modeme reset atmak zorunda kalıyorum. Her defasında bunu yapmaya razıyım ama modeme reset attıktan sonra modemin ayarları sıfırlanıyor ve baştan modem şifresi ve kullanıcı adını girmem için beni yönlendiriyor ve bu çok can sıkıcı oluyor. Acaba modeme reset attıktan sonra modemin ayarlarının sıfırlanmasını nasıl engelleyebilirim? şimdiden teşekkürler...

• imacros diye bi program var
    onunla yapiliyor
    nette aratirsan bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkin88 -- 22 Haziran 2008; 13:10:15 >
  • Modemi yanlış yerden resetliyorsunuz bence.
  • @ berkin88,

saol ama bu program gerçekten çok karışık.

@ PHaLaNX.,

modemin arka tarafındaki açma/kapama düğmesinden ve ağ bağlantılarından bağlantıyı kes şeklinde 2 yöntemi deniyorum.başka yöntem varsa söyler misin? çünkü bilmiyorumda.
  • Benim modeme şu an erişimim olmadığı için detaylı olarak bilgi veremiyorum. 192.168.1.1 sayfasında modemin ayarlarına girerek ADSL şifresinin yazıldığı sayfada Disconnect'e ve sonra Connect'e basarak resetlemeyi dener misiniz bir.
  • oradan biraz olsun zaman kazanılıyor ama bağlantı gelene kadar 5 dakika beklemem gerekiyor. bir arkadaş yardım edemezse, bir kolayını bulamazsam bunu deneyeceğim teşekkürler.
  • hat kablosunu çıkartıp takmayı dener misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modeme reset attiktan sonra...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

hat kablosunu çıkartıp takmayı dener misin?

kusura bakma geç cevap verdim. hocam deneyince durumu bildireceğim.

maalesef yeniden modem resetleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KDV Beyannamesi -- 23 Haziran 2008; 10:46:57 >
  • Bağlantı bölümünden bağlantıyı kes - Bağlan yapıp da girebilirsin.
  • En kolay yol modemin açma/kapama düğmesini kullanmak.

Modemi düğmesiyle kapatıp açtıktan sonra IP adresi değişecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.