Şimdi Ara

Modem şifrem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu sağ alt kısımda bulunan internet erişiminde sağ tıklayıp özelliklere gelindiğinde şifreyi görmek için karekterleri göster kutucuğu var bunu nasıl kaldırırım yani şifremin sadece nokta nokta olarak görünmesini istiyorum.Burdan bakıp internetimi kullanan kişiler olduğu kanısındayım çünkü şifre değiştirmeme rağmen bazı kişiler bağlanıyor modemden görebiliyorum.

Orijinalden alıntı: beprofi

Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı bu sağ alt kısımda bulunan internet erişiminde sağ tıklayıp özelliklere gelindiğinde şifreyi görmek için karekterleri göster kutucuğu var bunu nasıl kaldırırım yani şifremin sadece nokta nokta olarak görünmesini istiyorum.Burdan bakıp internetimi kullanan kişiler olduğu kanısındayım çünkü şifre değiştirmeme rağmen bazı kişiler bağlanıyor modemden görebiliyorum.

Sizden başka bilgisayarı kullanan varsa şifreyi değiştirin. Sistem o şekilde değiştirilmez.

benim başımada geldi
    TRAVEGO 17 SHD OM 457 LA, TURBO-İNTERCOOLER, EURO 5 428 PS - SETRA 431 DT MB OM 471, EURO VI BLUETEC ®
    GİDİŞ İSTANBUL - İZMİT - BOLU - ANKARA - ÇORUM - AMASYA - SULUOVA - REFAHİYE - ERZİNCAN - TERCAN - ERZURUM - ARDAHAN
    GELİŞ ARDAHAN - ERZURUM - TERCAN - ERZİNCAN - REFAHİYE - SULUOVA - AMASYA - ÇORUM - ANKARA - BOLU - İZMİT - İSTANBUL
    YER YÜZÜNDE KAVUŞMAKTAN BAŞKA BİR DUYGU OLDUĞUNU DÜŞÜNSEYDİK BAŞKA BİR İŞ YAPIYOR OLURDUK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uydunet Modem Resetlemek ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.