Şimdi Ara

Modem resetlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    zyxel in P-660W-T1 v2 modemini kullanıyorum ve bir kaç sorunum var,

- bilgisayarla bağlantı 2-3 saatte bir, bazen daha kısa aralıklarla kopuyor, bu kopma 4-5 saniye sürüyor ardından hemen geri geliyor, nette gezinirken pek sıkıntı yaratmasa da online oyunlarda hoş olmuyor.
    - diğer sorun ise yine online oyun oynarken(world of warcraft) kalabalık yerlerde modem kendini resetliyor, kalabalık geçene kadar giremiyoruz oyuna.her girmeye çalıştığımızda modem reset atıyor.

modemin updateleri tam gözüküyor, sorunun ne olduğunu bulamadım,yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Orijinalden alıntı: shimasu

merhaba arkadaşlar,

- bilgisayarla bağlantı 2-3 saatte bir, bazen daha kısa aralıklarla kopuyor, bu kopma 4-5 saniye sürüyor ardından hemen geri geliyor, nette gezinirken pek sıkıntı yaratmasa da online oyunlarda hoş olmuyor.
    - diğer sorun ise yine online oyun oynarken(world of warcraft) kalabalık yerlerde modem kendini resetliyor, kalabalık geçene kadar giremiyoruz oyuna.her girmeye çalıştığımızda modem reset atıyor.

modemin updateleri tam gözüküyor, sorunun ne olduğunu bulamadım,yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Modemin arkasında içerde olan bir düğme vardır sivri bir şeyle uzunca basarak resetleyin. Modem arayüzüne girerek kurulum yapın sorun devam ediyor mu gözlemleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

merhaba arkadaşlar,

Modemin arkasında içerde olan bir düğme vardır sivri bir şeyle uzunca basarak resetleyin. Modem arayüzüne girerek kurulum yapın sorun devam ediyor mu gözlemleyin.

daha önce yapmıştım bunu ama aynı sorun devam ediyor.

• Modemin adaptörün de sorun olabilir. Sürekli internet koptuğun için Splitter çıkartarak deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 19 Eylül 2012; 16:39:31 >

anladığım kadarıyla internet kopmuyor,wireless bağlantısında 4-5sn lik bir kopma oluyor, ayrıca bu sorun sadece benim bilgisayarımda oluyor, evde 3 kişi giriyoruz, diğerlerinde böyle bir sorun olmuyormuş.
    internetin kopması ise oyun içinde kalabalık yerlerde oluyor, modemin ışıkları sönüyor bi anda, sonra teker teker yanıp 2-3dk sonra tekrar geri geliyor internet.

biraz eksik yazdım sanırım, şöyle diyim;

anladığım kadarıyla internet kopmuyor,wireless bağlantısında 4-5sn lik bir kopma oluyor, ayrıca bu sorun sadece benim bilgisayarımda oluyor, evde 3 kişi giriyoruz, diğerlerinde böyle bir sorun olmuyormuş.
    internetin kopması ise oyun içinde kalabalık yerlerde oluyor, modemin ışıkları sönüyor bi anda, sonra teker teker yanıp 2-3dk sonra tekrar geri geliyor internet.

Sizin bilgisayarsa sorun gözüküyor anladığım kadarıyla Wlan driverden kaynaklanıyor.
    Wlan driver kaldırıp güncel sürüm kurun.. Antivirüs programını kaldırarak tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 19 Eylül 2012; 16:50:45 >

modemi değiş dene. eski midir?çok mu kullanıldı?

istersen satarım her türlü modem var. sıfır 2. el, wireless, kablolu.
    Uydunet Modem Resetlemek ?
    16 yıl önce açıldı
    Modem Wan Ip Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • modemin menüsünde Ağ>Ağ Adres Çeviricisi> menüsünde maximum oturum açma sayısı vardır muhtemelen 512 yazıyordur onu 1024 yapıp test etmeni öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.