Şimdi Ara

Modem kendi kendine reset atıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar airties 5650 v2 modeme sahibim yaklaşık 5 aydır sorunsuzca kullanıyordum 5 gün önceye kadar. Modem kendi kendine reset atıyor 5 15 30 dakika 1 saatte bir bazen reset atıyor önce dsl lambası sönüyor sonra internet yaklaşık 10 sn sonra internet geri geliyor. durumu ttnete bildirdim kopma yok dediler. modemin arayüzünde hat değerlerime bakınca felaketi gördüm tüm hat değerlerim değişmişti hat zayıflama oranım 20 olmuştu ttneti bi daha aradım evet dedi sizde kopma çok fazla var. dedim hat değerlerimde değişmiş. bugün ttnetten adam geldi hattımı kontrol etti dedi bizden yana hiç bir problem yok modemde sorun var. evde arkadaştan aldığım yaklaşık 2 yıldır sorunsuz kullandığı RT 206 v4 modemini internete bağladık ve adam gerekli ayarları yapıp gitti. evet hat değerlerim normale dönmüştü neyse dedim internetimi kullnayım ama 5 dakika sonra tekrardan bu sefer yeni bağladıüğım modem kendine reset atıyordu ve arayüzden yine hat değerlerimin yerlerde olduğunu gördüm sizce problem nedir?







  • rt 206 milattan kalma modem 5650 vdsl2 destekli o takılı olsun ayrıca paketin 16 mbitmi yoksa 24 vdsl2mi ? bunlar hakkında bilgi alalım birde 5650 ile değerleri koy bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 360p -- 12 Mart 2015; 22:55:27 >
  • 360p kullanıcısına yanıt
    hattım 16 mbit değerler
     Modem kendi kendine reset atıyor. Modem kendi kendine reset atıyor.




  • bu da şimdiki değerler...
     Modem kendi kendine reset atıyor.
  • louse dream L kullanıcısına yanıt
    Bağlı olduğun devrede problem var gibi vdsl2 veriliyorsa geçiş yapmaya çalışın yada bir şekilde devreyi değiştirtmeniz lazım ev telefonunuz varmı ? parazitlenme filan ?
  • yalın internet kullanıyorum dediğim gibi 5 aydır hiçbir prpblem yoktu hızı sonuna kadar kullanıyordum.torrentte sabit 1,6 ile indiriyordum işte ne olduysa bu son 5 günde oldu.
  • louse dream L kullanıcısına yanıt
    Ankastreden farklı biryere bağlasınlar ara mh yi belirt kablolarda problem yoktur heralde binanın ?
  • binamız 3 yıllık bina ama ben korkuyorum elektrikte bile problem var :(
  • louse dream L kullanıcısına yanıt
    Arıza kaydı bırak ölçüm yapmalarını iste ekip geldimi devreyi değiştirttir bir şekilde bu sorun bendede olmuştu en sonunda internet 1 kb olmuştu
  • 360p kullanıcısına yanıt
    bugün işte dediğim gibi adam saat 5 de geldi hattımı kontrole etti santrali aradı dedi bizle ilgili bi sorun yok modemi bağladık diğer modemi o attığım resim varya hani o işte interneti ilk bağlattığım değerlerdi o değerler geri döndü sonra 5 dakika geçti bu sefer diğer modem reset atmaya başladı hat değerleri en sona ttığım resimdeki gibi oldu
  • louse dream L kullanıcısına yanıt
    Zaten onlarda hiç sorun olmaz birdaha bırak gelen saha ekibine rica edersiniz değiştirin diye halleder 10 dk sını almaz boş yer varsa bu başka birşeyden kaynaklanmaz.
  • 360p kullanıcısına yanıt
    inşallah ttnet kaynaklıdır yazılım kaynaklı olacak diye çok korkuyorum pc den ötürü falan gibisinden
  • louse dream L kullanıcısına yanıt
    Onlar ile alakası yok sorun telekom kaynaklı.
  • 360p kullanıcısına yanıt
    Böyle bişey olamaz ya!! daha demin aradılar dediler sorununuz çözülmüş bi isteğiniz var mı? evet dedim dün sorunum çözüldü ama modemi bağladıktan 5 dk sonra tekrardan kopmalar oldu ve bu yeni bağladığımız modemde de oldu. Adam diyo bizden yana sorun görünmüyor. diyorum beyefendi tamam sizden yana sıkıntı yok bendeki iki modemde bozuk o zaman. size diyorum tamam benim modemim bozuktu ee yeni modem taktık onda da sürekli kopma oluyor yalnız gece 2den beri kopma olmadı ve hızımı da 16 mbit ten 8 megabite düşürmüşsünüz. diyo sizin paketiniz 10 ile 16 mbitlik tarife bi yerden yukarısını alamazsınız bizim sistemimizde de sorun giderildi görünüyor. yaa diyorum neden anlamıyorsunuz? ha bide diyor ki sizin hattınızı incelemişler sizin alt yapınız karşılamadığı için 8 mbite düşürmüşler. öncelikle elemanlar eve geldi direk santralle konuştu ve ESKİ hat değerlerime geri getirildi ki ben bunu 5 ay boyunca hiç bir sıkıntı olmadan kullandım torrentte 1,9 mb sbit kullanlandım ekran görüntülerim var 5 aydır hiç bir problem yok. adam diyor hayır sizin hat değerleriniz onu karşılamıyor siz en fazla 12 mbit alabilirsiniz. içimden lan sen geri zekalımısın demek geliyr ama tutuyorum. diyorum beyefendi size diyorum 5 ay boyunca 16 mbit kullandım torentte 1,9 2 mb indirmeler yaptım siz bana diyorsunuz alt yapınız karşılamıyor gerçekten pes doğrusu. neyse tamam teşekkür ederim dedim kapattım. biraz sonra yine arayacam




  • louse dream L kullanıcısına yanıt
    Alayı komedi bunların

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5000 kullanıcısına yanıt
    dün 3. modemi takmış bulunmaktayım air 5444. bu modemde de 1 gün içresinde benim bildiğim tam 6 reset atma oldu. hattım da 12 mbite çekilmiş durumda şu anda hat zayıflama oranım 6 ya düşmüş durumda ve internetim saat 9 dan beri kopmadı. Yemin ediyorum türkcell süper online olsa burda hemen ona geçecem.
  • louse dream L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi devre sorunlu modem hikaye modem bozulmaz zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.