Şimdi Ara

Modem çok yakında ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Airties RT 205 modeline ait çokça yorum okudum, çift antenli olduğu için çekim gücü çok iyi deniyordu. Aldım, kurdum ama 2-3 metre ötedeki laptopta çekim gücü zayıf ve orta arası gidip geliyor. Sinyali etkielyebilecek herhangi bir cihaz da yok. Yapmam gereken bir ayar var mı? Firmware güncellemesi yapamadım, koruma koymuşlar. Kanal değiştirdim ama fayda etmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 4 Haziran 2013; 18:23:38 >

• Güncel!
  • Modem ayarlarına bakın.Sinyal, iletim gücü gibi ayarlamalar vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adaptörü 6 voltluk ise 12 voltluk ile değiştirin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

Airties RT 205 modeline ait çokça yorum okudum, çift antenli olduğu için çekim gücü çok iyi deniyordu. Aldım, kurdum ama 2-3 metre ötedeki laptopta çekim gücü zayıf ve orta arası gidip geliyor. Sinyali etkielyebilecek herhangi bir cihaz da yok. Yapmam gereken bir ayar var mı? Firmware güncellemesi yaptım fayda etmedi. Kanal değiştirdim o da olmadı...

Odada etkileyebilecek bir cihaz yoktur ama dışarda olabilir mesela baz istasyonu vb. ben bir müşterimin evinde yaşamıştım benzer problemi netbook a ek usb wireless aparat takarak çözebildik
  • diğer aparatlarınız nasıl mesela telefonunuzda wifi varsa telefonunuzun aldığı sinyal nasıl ? hatta akıllı telefonsa speed test almanızda fayda var
  • Bu ayar bu modem/model'de yok maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtnsvr

adaptörü 6 voltluk ise 12 voltluk ile değiştirin...

Adaptör 12'lik. Teşekkürler yine de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim
    Odada etkileyebilecek bir cihaz yoktur ama dışarda olabilir mesela baz istasyonu vb. ben bir müşterimin evinde yaşamıştım benzer problemi netbook a ek usb wireless aparat takarak çözebildik

quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

Dışarıda cihaz var mı bilmiyorum yalnız TP LINK w8101g modemi kullanıuyordum daha önce. Onu kullanırken bu kadar yakın mesafede tam çekiyordu. Evin en uzak kısmında da yarısı kadar çekiyordu ve nete girilebiliyordu. Yani çevrede etki eden birşey varsa bundan eski modemimin de etkilenmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 3 Haziran 2013; 16:28:37 >

• Eski modemim(tip lin w8101g) laptop ile arası iyi idi. Sorun yoktu. Fakat kardeşimin IPHONE 3'ü modemin dibine girmedikçe çekmiyordu. Yani ben bu modemi sadece IPHONE 3 de iyi çeksin diye aldım fakat bu cihaz ile 2 metre ötedeki laptop ile sinyal gücü orta ile çekiyor...
  • Wireless güçlendirici kullanmanı tavsiye ederim ama tavsiye modem markam USRobotics.
  • hocam telefonu yaptırmak daha mantıklı olmazmı sonuçta modem sorunsuz yayın yapıyorsa çanak antenle güçlendirsende çok faydası olmaz

rt-205 var arada tam 3 duvar varken iphone 4s %80 sinyal alıyor
  • baz istasyonu ciddi anlamda etki edermi?
  • modem arayüzünde kablosuz ağ ayarlarına gir. Güç %100 olmalı. bir kontrol et
  • Söylediğin mantıklı, ancak şöyle bir durum var;

TP LINK Modemin sinyali evin her tarafında yüksek, IPHONE ise çekmiyor. Aynı IPHONE, dışarıda, kafelerde veyahut başka bir evde canavar gibi çekiyor. Kardeşim; "Arkadaşımın evinde çok iyi çekiyor" deyince ben de arkadaşının evindeki modemin aynısı aldım; RT 205'i. E bu sefer de bu modemin verdiği sinyal çok zayıf.

Yani sorun telefonda ise diğer modemlerin verdiği sinyalleri de almazdı. Benim modemime gıcıktı, ona sevdiği modemi aldık, bu kez modem sinyali zayıf çıktı. Nasıl iş anlamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimerdinger

modem arayüzünde kablosuz ağ ayarlarına gir. Güç %100 olmalı. bir kontrol et

Daha önce dediğim gibi; bu modemin arayüzünde böyle bir ayar mevcut değil. Eğer benim gözümden kaçmış ise lütfen biri bana göstersin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuducuk

quote:

Orijinalden alıntı: Heimerdinger

modem arayüzünde kablosuz ağ ayarlarına gir. Güç %100 olmalı. bir kontrol et

Daha önce dediğim gibi; bu modemin arayüzünde böyle bir ayar mevcut değil. Eğer benim gözümden kaçmış ise lütfen biri bana göstersin...

Modem çok yakında ama...

• Ekran görüntüsü için teşekkürler ancak benim modemimin arabiriminde böyle bir ayar mevcut değil. Tüm ayarları tek bir ekran görüntüsünde topladım;

Modem çok yakında ama...
     Modem çok yakında ama...

• Bugun aynı sorunla ilgili olarak fakat farklı bir üründe AP airties 4310 yanında olmama rağmen 2-3 çekiyor pc lerde telde aradım müşteri hizmetlerini bir mail gönderdi yazılım güncelleme yapın düzelecek filan dedi ancak güncelleme yapmak istediğimde web sitesi sayfayı görüntüleyemiyor. Demem o ki airties tüm modelleri sıkıntılı sanırım şuana kadar en sorunsuz kullandığım cihazlar tp link ve zyxel
  • 444 0 239 airties'in numarası birde onlara danış istersen. Benden bu kadar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.