Şimdi Ara

Modem Arayüzüne Giremiyorum ( TP Link )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tp link 8961n marka mdem kullanıyorum

Modemi fabrika ayarlarına çekip şifreleme işlemlerini yapıyorum , wifiden bağlandığım cihazların mac adreslerini giriyorum , kaydettikten sonra 192.168.1.1 olan modem arayüzüne tekrardan bağlanamıyorum.

Sorun nedir acaba ?
    Kablolu bağlandığım cihazında mac adresini mi girmem gerekiyor acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 6 Şubat 2016; 20:17:13 >

• Yardımcı olabilecek olan var m ?
    Her sefer arayüze girmek için modemi resetlemem mi gerekiyor illa
  • tp linkin genel sorunu tüm modemlerinde böyle bir problem var yanılmıyorsam her kımde tp link kullandıysam reset atmadan baglanamadım modeme
  • Resetlemenize gerek yok güç kablosunu çıkartıp 10 saniye sonra tekrar takın.
  • @Majesty kullanıcısına yanıt
    modeminizin v1 mi v2 mi olduğuna baktıktan sonra firmware güncellemesini yapın, bende de aynı sorun vardı, güncellemelerden sonra sıkıntı yok.
    aynen güncelleme yapın bendede sorun vardı güncelleme yaptım sorun gitti nasıl günceleme yapacagını bilmiyosan e posta ver ttnetin bana gönderdigi kurulum dosyasını göndereyim tabi modeminiz td8961n ise modeli modmin altında yazar v1 v2 diye ona bakın.
    TP-Link bu modellerine dışarıdan sızma yoluyla girilip dns değiştiriliyor ve istemediğin sayfalara yönlendiriyor. Ben de bir kaç gün arkadaşımdan emaneten alıp kullanmıştım. Bilgisayara virüs bulaştı sanıp format attım. Meğer modem saldırılara açık bir modelmiş. Firmware güncellemesi yapın ama öncesinde iyi bir antivirüs ile bilgisayarınızı taratın. Modem arayüzüne girmek için ve wireless için kullanacağınız şifreleri kırılması zor karmaşık birşeyler bulun. Yazılım attığınızda modem temizlenecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tp-Link W8961N internet sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resetlemenize gerek yok güç kablosunu çıkartıp 10 saniye sonra tekrar takın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.