Şimdi Ara

TP-Link Archer VR400 modeme VPN kurulmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba!


    Birkaç gün önce TP-Link Archer VR400 model bir modem aldım ve oldukça heyecanlıyım. TP-Link'i tercih etmemin nedeni, modemin arayüzünden VPN oluşturma seçeneği sunması. Evimde uzaktan kontrol etmek istediğim küçük bir sunucu ve çeşitli akıllı ev araç gereçleri bulunuyor, bu yüzden VPN özelliği benim için son derece önemli.


    Ancak, şu an yaşadığım bir sorun var ve bu konuda biraz yardım veya öneri almak istiyorum. Modemimde PPTP VPN ve OpenVPN seçeneklerini denedim, ancak her seferinde bağlantı kurmakta başarısız oldum. Ayrıca, VPN bağlantısını sağlamak için "tplinkdns" alan adını kullanmaktayım.


    Muhtemelen bu konuda daha tecrübeli olan veya benzer bir sorun yaşayıp çözüm bulan arkadaşlar varsa, deneyimlerini ve önerilerini paylaşmalarını rica ediyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.


    Eğer bir fikirleri veya çözümleri varsa, cevaplayarak destek olun. Şu anda bu sorunu çözmeden, evimdeki sistemlerimi güvenli bir şekilde uzaktan kontrol edemeyeceğim ve bunu sağlamak için ne yapmam gerektiğini öğrenmek benim için önemli.


    Teşekkür ederim ve iyi forumlar!​








  • Merhaba;


    Aşağıdaki video yardımcı olacaktır; hala bağlantı kuramazsanız adım adım kontrol edebiliriz.


    Kolay gelsin.



    Tech Man Patyoutube
    Thanks for watching! How to support this channel? Have you heard of Honey? Honey is a browser extension that automatically finds and applies coupon codes at checkout with a single click works with eBay, Amazon and many others. ► Tap here https://www.joinhoney.com/ref/2hytag to get the extension and start saving ---------------- Did you just get connected to the NBN? Looking for great prices and local support? ► Signup to Aussie Broadband with code "990911" and receive $50AUD credit. ► https://www.aussiebroadband.com.au/nbn-signup/ ---------------- Do you care about Privacy? Do you want to watch American Netflix? ExpressVPN is the tool to get it done. Get Started here ► You can sign up http://bit.ly/techmanpatvpn and support this channel. Thank you, for your continual support. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Don't forget to like, share and subscribe ► Join our Twitter page - http://www.twitter.com/techmanpat ► Join our Facebook page - https://www.facebook.com/techmanpat/ ► Join our Discord - https://discord.gg/zWXzKJm ► Behind the scenes @Instagram TechManPat ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Music By: "BenSound - Music: https://www.bensound.com/royalty-free-music" "Kevin MacLeod - Music (incompetech.com) All music is not edited (Non-Remix) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 License http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
    https://www.youtube.com/watch?v=tOQfSgoGYXA&ab_channel=TechManPat
  • TP-Link resmi web sitesinde hem PPTP hem de OpenVPN için gerekli ayarları paylaşmışlar.


    How to use PPTP VPN to access your home network on AC VDSL/ADSL Modem Router (new logo)?


    www.tp-link.com
    How to use PPTP VPN to access your home network on AC VDSL/ADSL Modem Router (new logo) | TP-Link
    https://www.tp-link.com/en/support/faq/1751/



    How to use OpenVPN to access your home network on AC VDSL/ADSL Modem Router (new logo)?


    www.tp-link.com
    How to use OpenVPN to access your home network on AC VDSL/ADSL Modem Router (new logo) | TP-Link
    https://www.tp-link.com/en/support/faq/1750/




  • ipsec vpn varsa onunla site to site yapmayı dene diğerler sıkıntı.


    ekleme: tabi bunun için iki lokasyonda da statik ip tanımlı olması gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi origin90 -- 15 Ekim 2023; 1:11:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.