Şimdi Ara

Mod-Medyan ???? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
51.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Önemli OKUYUNUZ.....Konuyu takip eden arkadaşlar okursa çok sevinirim........

Bu konu madem takip edilebilir.Takip edenler inşallah bu yazıyı okurlar..
    Ben size şöyle diyeyim.Bu şifreleme tabiki vardır.Nasıl mı ? Oluşturulan 1m700bin farklı kitapcık(ki oldugu saibeli) için 1m700 bin cevap anahtarının olup olmadıgı bilinmiyor.var mı şeklindeki soruya ise ali demir bunu söyleyemeyiz diyor.belli ki yok.peki soru kitapcıgı kadar cevap anahtarı yoksa optik okuyucular optik kagıtları neye göre okuyacaklar ? işte tam bu sırada devreye algoritma giriyor.optik okuyuculara belli bir algoritma proğramlanıyor ve o optik okuyucular bizim cevapları kodladıgımız optik kağıtları o algoritmaya göre okuyor işte o algoritma şifredir. Zaten algoritma, olan optik okuyucuların optik kagıtları okumasına yarayan şifredir.Bu şifre yani bu modlama sistemi belli ki içeriden dışarıdaki belli kesime sızdırılmış.Fakat o sızdırılan kişilerden de başka kişilere yayılmıştır fakat aynı kulaktan kulağa olayındaki gibi.1.elden sızdırılan kişiler bu mod medyan'ın bir şifreleme sistemi oldugunu bilerek bu sınava girmişler ve kendi adlarına oluşturulan özel kitapcıkları bu sisteme göre çözmüşlerdir. 2.,3.,4.,5., kulaktan duyanlar ise bunu sınavda çıkabilecek bir soru tipi olarak algılayıp buna o gözle bakarak çalışmışlar ve sınav sonrası ise: ''sınavdaöyle mod medyan falan sorusu yoktu .'' şeklinde düşüncelerini bu forum vesaire yerlerde belirtmişlerdir zaten.yani açıkçası içeriden sızdırılan 1.elden sızdırılan kişiler haric diğer 2.3.4.5. kulaktan duyanlar bu mod medyan olayını sadece sınavda çıkabilecek bir soru tipi olarak algılamışlardır.Fakat o 1.elden sızdırılan kişiler bunun sınavda kullanılacak olan bir şifre oldugunu bildiklerinden kendi adlarına özel olarak bu algoritmaya uyan kitapcıklarını rahat rahat çözmüşler ve kopyalarını paşa paşa çekmişlerdir tüm olay bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nba_ -- 5 Nisan 2011; 21:56:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

ben geçen gün dersaneye gittim, bizim dersane semt dersanesi yani bayilik gibi düşünün bir bina yapıyorlar büyük dersaneden de ismini alıyorlar ve oranın öğretmen kadrosunu kullanıyorlar işte neyse fazla uzatmadan buranın kurucusu aynı zamanda bizim derslerimize giren bi öğretmen ben rehberlikcinin yanında bu konuyu tartışırken işte şifre varmış cart curt filan o geldi açın dedi ösym nın sitesini birde biz deniyelim, açtık soruları önce hocaya anlattım nasıl yapıldığını sonra teker teker soruları çözüyoruz filan hoca durdu ve şöyle dedi; Ee bu sistem bizim sınavdan 1-2 gün önce öğrencilere fotokopi dağıttığımız konu değil mi? Ben sözelci olduğum için bende yok fotokopi, ben hocaya sordum ne fotokopisi diye hoca işte konuya çalışsınlar diye dağıtmıştık ama ne bilelim cevapların formulü olduğunu dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Merhaba ben Feel Me , uzun zamandır DH'deyim , forumumuz gayet güzel , hoş sohbet arkadaşlarımız var , buyrun gelin siz de üye olun , iyi günler.

Burada bir kaç şey söylemek istiyorum :

Tabi öncelikle dünya barışı.
    Eğitim önemli.
    Sevgili Galatasaraylılar Telegol izlemeyin.Arda Galatasaraylı , ona küfür etmeyin.
    Kentkartların arkasına takvim basılmalı.
    Metro inşaatı bitsin artık.
    Halk her açıdan sefil durumda , yokluk artıyor.
    Programcılık önemli bir meslektir , ele ayağa düşmesin , forumlar çökmesin.

Aklıma geldikçe ekleyeceğim dostlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

/>

bu konu ilerde çok popüler olacağa benziyor..şimdiden yatırım yapalım..

• MEŞHUR ULDUK ULEEEEE!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48054221/tm.htm

burdan gelenler kimler doğruyu söyleyin
  • vay anasını konuya bak kardeşim. forum-tr de de adam rüyamda gördüm diye konu açmış 25 martta.
  • Bu konudaki kullanıcılar: kazze, Hasikomen, veterinarius, savkar, ekonomili, illiustr
    8 kayıtlı üye, 78 misafir
  • Bu konudaki kullanıcılar: Hasikomen, NuTeRX, TuruncuSite, nba_, OrQuN, gespenstfahrer, hokuspokus2, elion21, ChaosFİre, weatore, The Animals, MANiN, !LLéqaL, serdarix, kazze, veterinarius
    20 kayıtlı üye, 75 misafir
  • msj bulunsun
  • İyice reklam olduk iyimi yakında seçimde var bütün partilere forumun bi köşesini verirler artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable
    MEŞHUR ULDUK ULEEEEE!

+23271
  • Forumda en ucuz reklam alanı..
    İrtibat için pm.

Not:Fırsatı kaçıracak değildim
  • 2. sayfada yerimizi alalım , konu ünlü oldu.
  • Bu konuyu açan arkadaş nerdeyse
  • Dostum Sen Seçilmiş Kişisin...
  • Ünlü olak
  • Tüh 1. sayfadan yer kapamadık , neyse 2. sayfada iyidir.

Mod-Medyan ????
  • asker arkadaşım abdullah'a selamlar

cnn e çıkmış konu tebrikler .

bu arada eleman half-devil : 333

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 5 Nisan 2011; 23:48:06 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.