Şimdi Ara

Mod-Medyan ???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
219
Cevap
1
Favori
51.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 5 Nisan 2011; 22:17:53 >
  • merhaba google'dan aratıp gelenler.
  • Yanlız konu sınavdan önceki gün açılmış,büyük ihtimal göz altına alınır,ergenekondan hayatı bile kayabilir arkadaşın

@masti
  • ABBAS GÜÇLÜ HABER YAPMIŞ

Eğitim Ajansı - Eğitim , Eğitim Ajansı ,abbas güçlü , DGS , ÖSS
    Eğitim Ajansı - Eğitim , Eğitim Ajansı ,abbas güçlü , DGS , ÖSS
    http://www.abbasguclu.com.tr/egitim/sinav_oncesi_modmedyan_googleda_patlama_yapmis.html

• Geçmiş olsun şimdiden, bu arada polis abilere selamlar burdan
  • Rezerve. PM atınız
  • Ortada bir gerçek var ki,sınavdan önce Mod-Medyan'ın sınavda soru olarak değil de,cevap anahtarını bulmakta kullanılacağını bilenler işi bitirdi.Kısaca atı alan Üsküdarı geçti...
  • Selam ziyaretçiler, malı götüren götürdü siz nabıyonuz burda
  • Böyle birşey varsa, sınavın iptal olması gerekir.
  • hangi kamera çekiyor bizi hangisi hangisi ?
  • Yarışmaya katılan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.Sizlerde iyi çocuk olursanız konular sms ile filan gelebilir..
  • Zeki Müren de bizi görecek mi ?
  • bu konuya yorum yazarak sunucunun arkasından kameraya el sallayan tiplere benzedik
  • ilginç
  • sınavda kopya çekildiği ortada

*ösym önce bu şifrelemenin tesadüf olduğunu söylüyor ve basına verilen kitapçığın kimseye verilmediğini söylüyor.
    *ösym daha sonra bu şifrelemeyi yaptıklarını kabul ediyor ve yine şifreli kitapçığın kimseye verilmediği söyleniyor.
    *daha sonra kitapçıklar yayınlanıyor çembersel modlama şifresi çıkıyor.
    *ösym herkesin kitapçığı farklıydı diyor.ancak 160 soru ve 5 şık ile 1.700.000 farklı kitapçık hazırlanamaz.
    *sınavdan önce mod-medyan konusu ile ilgili mesaj malum dersaneden öğrencilere atılıyor.
    *ösym sorulara net cevap veremiyor sadece bize güvenin diyorlar.
    *malum dersaneden bir öğretmen " soruların çalınmasını bu kadar abartmayın 3-5 öğrenciye soruların verilmesi bu kadar önemli değil" diye bir açıklama yapıyor.(bu bir gazete haberi, doğruluğunu bilmiyorum)
    *kpssdeki kopya olayında da ösym bu tarz açıklamalar yapmıştı.bize güvenin diyorlardı ama sonuçlarını gördük.
    *kısacası kopya çekildiği değil, çekilmediği kanıtlanmalı şuan.bu kadar şüphe varken bile sınavın iptal edilmemesi saçmalık.

• mod-medyan ne kadar iyi bilinirse bilinsin cevap şıklarında kullanılacağı kimsenin aklına gelmez. eğer soruları hazırlayanlardan biri sırf gıcıklık olsun diye mod medyan çalışın diye bir fısıltı ortaya attıysa ve bu kulaktan kulağa yayıldıysa burda dersaneleri suçlamanın alemi yok. kaldı ki ilk kıvılcımın hangi dersaneden çıktığı da belli değil. eğer sınavdan önce bu sistemin cevap şıklarında kullanılacağı bilgisinin birilerine geldiği kanıtlanırsa zaten sınav iptal edilir.
  • 54 misafir
  • 144 misafir
  • bu adam hala konuşuyor mu ya?

neyin savunmasını yapıyorsun ulan sen artist! hak hırsızları!!

bunları kim acıklıcak?

bu linkteyse, konuyu açan, rüyasında gördüğünü iddia ederek, mod-medyanın ne olduğunu soruyor:

*
    burada da birileri, yine dersaneden kesin çıkacağını duydukları için mod-medyanın ne olduğunu öğrenmek istiyor bir diğeri de fem'den aynı konuyu duyduğunu söylüyor:
    groups.google.com
    Error 404 (Not Found)!!1
    http://groups.google.com/...5c30dc40/1c94e0b802867cc2

*
    bu da sınavdan önceki gün mod medyanın internette arama grafiği:
    www.google.com
    Error 404 (Not Found)!!1
    http://www.google.com/...yan&ctab=0&geo=all&date=2011

• quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Soruların karma işini yapan programı hazırlayan mühendis fena hâlde fıslamıştır. Çok basit bir algoritma kullanmış belli ki.

+1 diyorum. bu kadar beceriksizlik olmaz. gidip nereden alıyorlarsa bu yazılımları
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.