|
Öncelikle @Nat Alianovna adlı mod arkadaştan özür diliyorum. kendisi cezaların başka yetkili birisi tarafından verildiğini söylese kendisini boş yere yormazdım. tekrar özür diliyorum. özür dilemek de bir erdemdir. hatasını kabullenen insanlardanım yani. Peki benim konumu ikinci sefer kitleyen mod ne yapmak istemektedir? Hakkımda iki defa hakaret edilmesine rağmen, sonunda kim olduğunu söyleyen mod, konunu terkar kitlemekle yetinmemiş; hakkımda yalan ithamda bulunmuştur. kendisinin mesajını aynen , bana cevap hakkı bile tanımadan kitlediği konumdan buraya koyuyorum. ![]() Orada paylaştığı resimde bir şahıs, "parazit gibi" yakıştırması yapıyor; ve modun savunması "silip geçmenin yeterliği olduğuna kanaat getirdim" diyor. Bu forum birilerinin getirdikleri "kanaat" lere göre mi yönetiliyor yoksa "kurallar" dahilinde mi forum yönetiliyor? burada şimdi bu arkadaşa birisi "parazit gibi" yakıştırmasının geçtiği bir cümlede 3. tekil olarak geçse, herhalde normal karşıyacak yani? neyse gelelim bu modun hakkımda sarf ettiği "üyeye şerefsiz yazmışsın" iddasına hitaben aldığım 4 günlük cezamın sebebi olan mesajı da ekliyorum. ![]() Şimdi ben burada son aldığım 4 günlük cezayı paylaşıyorum. ( o şahsın yazdığı mesajı da koysun hani 48 saat dokunmadığı...) bu mesajımda birisine "şerefsiz" dediğimi sanmıyorum. hatta konuya gelip yine sağa sola saldıran o şahsın mesajlarını şikayet etmeme rağmen yine işlem yapılmıyor. o şahıs sonrasında benim hakkımda yine saldırıda bulunuyor. mesajlarına işlem bile yapılmıyor 48 saat boyunca. bu yüzden en sonunda ben de (üsteki resimde olan mesajla) yazıcamı yazıyorum. ben herhangi bir admini hedef alarak konu da açmıyorum. sadece bu cezaların bazı üyelere işlememesini anlayamıyorum. bir ara headhunterrr vardı. Kerimcem adlı üye ile görüşlerim farklıdır. yani ona ettiği hakaretler bile artık okumasam da geçerken denk gelip gözüme takılınca, sıkmaya başlamıştı. kaç mesajını şikayet etmeme rağmen silinen mesajlara rağmen bir tane cezayi işlem yapılmadı. şimdi ben, kerimcem adlı üye için , onun uğradığı hakarete ses çıkarıyorum diye , taraflı davranan adminden de mi "hırsımı" çıkarmaya çalışmış oluyorum? yalan ise yalan desin bu mod arkadaş? mod arkadaşın dediği olay ise , benim fenerbahçe bölümünde "suyun öbür tarafında haysiyet yoksunu" mesajımdı. Haysiyet arapça tercümesi: itibar. yani saygınlık oluyor. ben o şekilde yazdım. çünkü beşiktaş taraftarları da yer yer trabzon taraftarları da öyle düşünüyor. 13 sene şampiyon olamıyorsun ama hep senin kollandığını idda ediyor bir kesim. bunu beşiktaşlıya soruyorsun o bunu gerçek dışı buluyor. bu durumda diğer taraf yalancı durumuna düşüyor. yani sözüne güvenilmez, yalancı manası burada ortaya çıkıyor. itibar da bu manaya gelmiyor mu? ![]() "tohumuna para saymak" bir kişiye değer vermediğini göstermek için kullanılan benzetme. umursamamak gibi. Not: Aldığım cezaların %97'si futbol bölümündendir. ![]() Ve ben hakkım olarak adalet arıyorum. şahıslara böyle küfürlü yorum yapmam. 3. şahıslara hakaret dediği de kendi taraftarı olduğum kulübüne hocası olan Tedesko'ya kendi bölümümde; dangalak, mal gibi yazılar yazmam. onlar da küfür değil. maç siniri ile yazılma şeyler. onlara verilen cezaları da kabul ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 31 Mart 2026; 1:30:31 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler