Şimdi Ara

mod 35s ve gamo magnum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dedemin evınde orayı burayı karıştırırken eski bir mod 35s buldum.buna hemen gamonun magnum modelinden 4,5 lik bir saçma aldım.ama atamıyor bu saçmayı! Nedenini bilen var mıdır aranızda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keçe veya yayın da sorun olabilir,yeterli basınç sağlıyamadığından atışı yapamıyordur.Bu parçaları değiştirirseniz sorun kalmaz düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamilo

Keçe veya yayın da sorun olabilir,yeterli basınç sağlıyamadığından atışı yapamıyordur.Bu parçaları değiştirirseniz sorun kalmaz düşüncesindeyim.

Nasıl değiştireceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Benim sana tavsiyem bilmiyorsan çok uğraşma bir silah bayine veya ustaya git.çükkü ona uygun malzeme alman gerek ,bunlar çok pahalı parcalar değil.Birde hatsanının fabrikasını araya bilirsin onlara gönderdiğinde gercekten çok destek oluyorlar tüm bakımlarını yapıyorlar yüksek birşeyde çıkarmazlar,emin olmak için teknik servis bölümünü ara hem fiyat bilgisi al aynı zamanda böyle bir sorunun ne den kaynaklandığınıda kesin öğrenmiş olursun sana mantıklı olan nasılsa ona göre hareket edersin.
  • Hatsanın fabrikasıyla iletişime geç ve kargoyla gönder tüfeğini bakımını yaparlar

• Fluid D. kullanıcısına yanıt
    hatsan fabrika halleder marka çok iyi
  • Hepimize çok teşekkür ederim fabrikaya göndereyim en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamo PT-85 Nasıl bilirsiniz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

Merhaba dedemin evınde orayı burayı karıştırırken eski bir mod 35s buldum.buna hemen gamonun magnum modelinden 4,5 lik bir saçma aldım.ama atamıyor bu saçmayı! Nedenini bilen var mıdır aranızda.

hatsan fabrikasına gönderirsen kargo ücreti vs vss sana 70-80 liraya en az patlar...
    80 liraya eski tüfeğin olmuş olur...

git bulunduğun şehirde av tüfekçilerine 20-30 liraya yaptır...
    yaptırsanda fayda etmez.

4.5mm 200 m/s (650 fps) seni kurtarmaz. gerçekten bu işi bilerek söylüyorum bu 650 fps gerçek değer değil zaten... çoğu havalı tüfeğin chrony test videolarına youtube dan bakabilirsin... ben etraftan öğrendiğim copy pasta yaptığım bilgilerle yazmıyorum buraya... elimde 10 x havalı silah var havalı silah hobiciyim =)
    (ama hatıra olarak saklamak istiyorsan iş değişir.)

sana tek tavsiyem, eğer 30-40 metreden şişe kırmak vs vs küçük hedefleri vurmak istiyorsan git bulunduğun şehirdeki av bayilerini gez,

http://www.en k olay.com.tr/kral-magnum-namludan-kurma-havali-tufek-hediyeli-ve-surprizli-pmu3368

kral magnum 5.5 mm, bu tüfeği pazarlıkla ayak üstü bir av bayisinden 100 tl ye alabilirsin... elinde yeni en az 5-7 yıl gidecek bir havalı tüfeğin olur...

ben almıştım 7 yıl oldu,, ne renk solması ne yay kırılması vs vss.. aldığım gün gibi duruyor 1500 atış yaptım en az...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netbook42 -- 18 Aralık 2014; 7:47:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netbook42

quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

Merhaba dedemin evınde orayı burayı karıştırırken eski bir mod 35s buldum.buna hemen gamonun magnum modelinden 4,5 lik bir saçma aldım.ama atamıyor bu saçmayı! Nedenini bilen var mıdır aranızda.

hatsan fabrikasına gönderirsen kargo ücreti vs vss sana 70-80 liraya en az patlar...
    80 liraya eski tüfeğin olmuş olur...

git bulunduğun şehirde av tüfekçilerine 20-30 liraya yaptır...
    yaptırsanda fayda etmez.

4.5mm 200 m/s (650 fps) seni kurtarmaz. gerçekten bu işi bilerek söylüyorum bu 650 fps gerçek değer değil zaten... çoğu havalı tüfeğin chrony test videolarına youtube dan bakabilirsin... ben etraftan öğrendiğim copy pasta yaptığım bilgilerle yazmıyorum buraya... elimde 10 x havalı silah var havalı silah hobiciyim =)
    (ama hatıra olarak saklamak istiyorsan iş değişir.)

sana tek tavsiyem, eğer 30-40 metreden şişe kırmak vs vs küçük hedefleri vurmak istiyorsan git bulunduğun şehirdeki av bayilerini gez,

http://www.en k olay.com.tr/kral-magnum-namludan-kurma-havali-tufek-hediyeli-ve-surprizli-pmu3368

kral magnum 5.5 mm, bu tüfeği pazarlıkla ayak üstü bir av bayisinden 100 tl ye alabilirsin... elinde yeni en az 5-7 yıl gidecek bir havalı tüfeğin olur...

ben almıştım 7 yıl oldu,, ne renk solması ne yay kırılması vs vss.. aldığım gün gibi duruyor 1500 atış yaptım en az...

hocam bilgilendirdiğniz için çok teşekkür ederim tüfeği saklamak istiyorum.Dedem hakkın rahmetinde, hatırası var yani.ben sizin dediğiniz şekilde pazarlık yaparak almaya çalışayım en iyisi bu önerdiğiniz tüfeği.tekrardan teşekkürler.peki kaç kalibre almamı önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluid D. -- 18 Aralık 2014; 16:26:32 >

• hatsan fabrikasına göndereceğiniz ürün minimum 15 güne geliyor... eee bunun içinde kargo gidiş geliş parasını siz ödeyeceğiniz için harcı borcunu aşar... ama aklınızda kaldıysa yinede hatsana bir telefon açın. fiyat öğrenin. zaten elinizdeki tüfek 30-50 tl ye eski av malzemecilerde bulunabilir... yine tüfek tamircilerinde ucuz fiyata yay keçe değişimi yaptırabilirsiniz... herneyse.

havalı tüfeklerde şöyle bir olay var, 4.5 mm pelet hafif kalır. uzak mesafelerde etkili olmaz. yön değiştirir vs vs...

en ideal 5.5 mm. benim ucuz olarak önerebileceğim havalı tüfek,
    gamo kopyası, kral magnum 5.5 mm namludan kurma. kendim aldım 7 yıldır duruyor... ne renk solması ne paslanma... hatsan mod 125 den daha kaliteli çıktı...

mod 35s ve gamo magnum

kral magnum 5.5mm - saniyede 240 metre - 800 fps namlu çıkış hızı (gamo cfx kopyası)

internetteki fiyatlara aldırmayın, av bayilerinde pazarlıkla 100 tl ye alabilirsiniz. pelet + yağ + kılıf + 20 tl lik dürbün hediye.
    ilk önce hediyelerini sorarsın sonra indirim yaptırmaya çalışırsın... her dükkan, dürbün + yağ + kılıf vermeyebilir =)

pelet ise, 10 tllik gamo hunter 5.5mm pelet işini görecektir.

• quote:

hatsan fabrikasına göndereceğiniz ürün minimum 15 güne geliyor... eee bunun içinde kargo gidiş geliş parasını siz ödeyeceğiniz için harcı borcunu aşar... ama aklınızda kaldıysa yinede hatsana bir telefon açın. fiyat öğrenin. zaten elinizdeki tüfek 30-50 tl ye eski av malzemecilerde bulunabilir... yine tüfek tamircilerinde ucuz fiyata yay keçe değişimi yaptırabilirsiniz... herneyse.

havalı tüfeklerde şöyle bir olay var, 4.5 mm pelet hafif kalır. uzak mesafelerde etkili olmaz. yön değiştirir vs vs...

en ideal 5.5 mm. benim ucuz olarak önerebileceğim havalı tüfek,
    gamo kopyası, kral magnum 5.5 mm namludan kurma. kendim aldım 7 yıldır duruyor... ne renk solması ne paslanma... hatsan mod 125 den daha kaliteli çıktı...

mod 35s ve gamo magnum

kral magnum 5.5mm - saniyede 240 metre - 800 fps namlu çıkış hızı (gamo cfx kopyası)

internetteki fiyatlara aldırmayın, av bayilerinde pazarlıkla 100 tl ye alabilirsiniz. pelet + yağ + kılıf + 20 tl lik dürbün hediye.
    ilk önce hediyelerini sorarsın sonra indirim yaptırmaya çalışırsın... her dükkan, dürbün + yağ + kılıf vermeyebilir =)

pelet ise, 10 tllik gamo hunter 5.5mm pelet işini görecektir.

Hocam nereyi önerirsiniz İstanbul'da

• kardeşim av bayisi önermekle olmaz istanbulda değilim. ama bir ara istanbula gelmiştim. neydi bir yer vardı, av malzemecileri olduğu sokak olduğu gibi av malzemeleri satılıyordu...

oralara göz atabilirsin. tek tek sorarak bulabilirsin... ilk önce fiyat sor ama. 160 derlerse 100 e indirmezler... fiyatlar çok değişken... 120-130 gibi yerleri bulursan 100 tl ye pazarlık yap.

bu arada senin mesajı eksilemişler. sanırım hatsancılar =) az sonra beni kral magnum 5.5mm fabrikasındaki bir çalışan bile ilan edebilirlerki, keşke öyle bir yerlerde çalışsam en azından bedava havalı tüfeklerim olur... =)

dediğim gibi ben bu fiyata alınabilecek en ucuz ve istikrarlı havalı tüfeği önerdim...
    500 liraya aldığım hatsan mod 125 den daha dayanıklı ve güzel çıktı. kral magnum 5.5 mm =)

-------------

Not = kral magnum bulamazsan, Lider diye bir tüfek gördüm oda büyük, 5.5mm onunda kalitesi iyiydi, ama tam adını hatırlayamıyorum lider olmayadabilir. siyah beyaz kırmızı çizgiler vardı üzerinde, bazı yerlerinde yani... ama parça kalitesi ilk bakışta güzel gibi duruyordu. oyuncak gibi durmuyordu. bizim burda av bayisinin birinde var, geçerken gözüme çarpıyor bu gidişle onuda alacağım gibime geliyor =)

• quote:

kardeşim av bayisi önermekle olmaz istanbulda değilim. ama bir ara istanbula gelmiştim. neydi bir yer vardı, av malzemecileri olduğu sokak olduğu gibi av malzemeleri satılıyordu...

oralara göz atabilirsin. tek tek sorarak bulabilirsin... ilk önce fiyat sor ama. 160 derlerse 100 e indirmezler... fiyatlar çok değişken... 120-130 gibi yerleri bulursan 100 tl ye pazarlık yap.

bu arada senin mesajı eksilemişler. sanırım hatsancılar =) az sonra beni kral magnum 5.5mm fabrikasındaki bir çalışan bile ilan edebilirlerki, keşke öyle bir yerlerde çalışsam en azından bedava havalı tüfeklerim olur... =)

dediğim gibi ben bu fiyata alınabilecek en ucuz ve istikrarlı havalı tüfeği önerdim...
    500 liraya aldığım hatsan mod 125 den daha dayanıklı ve güzel çıktı. kral magnum 5.5 mm =)

-------------

Not = kral magnum bulamazsan, Lider diye bir tüfek gördüm oda büyük, 5.5mm onunda kalitesi iyiydi, ama tam adını hatırlayamıyorum lider olmayadabilir. siyah beyaz kırmızı çizgiler vardı üzerinde, bazı yerlerinde yani... ama parça kalitesi ilk bakışta güzel gibi duruyordu. oyuncak gibi durmuyordu. bizim burda av bayisinin birinde var, geçerken gözüme çarpıyor bu gidişle onuda alacağım gibime geliyor =)

Sultanahmet te hocam ora anladım dediğinizi

• Arkadaşın söylemeye çalıştığı yer mercan yokuşu eminönünden tahtakale ve mercan yokuşuna çıkarsınız burada bir çok silah mağazası bulunur hepsini gezin ve çiddi pararlık yapın ilk etapta fiyatlar yüksek gelebilir.
  • quote:

Arkadaşın söylemeye çalıştığı yer mercan yokuşu eminönünden tahtakale ve mercan yokuşuna çıkarsınız burada bir çok silah mağazası bulunur hepsini gezin ve çiddi pararlık yapın ilk etapta fiyatlar yüksek gelebilir.

Evet evet orası işte

• quote:

Arkadaşın söylemeye çalıştığı yer mercan yokuşu eminönünden tahtakale ve mercan yokuşuna çıkarsınız burada bir çok silah mağazası bulunur hepsini gezin ve çiddi pararlık yapın ilk etapta fiyatlar yüksek gelebilir.

hocam bendede pazarlık adet haline geldi =) böyle bir sistemde pazarlık yapılmazda ne yapılır. diyelim sinbo kettle (su ısıtıcı) bir yere gidiyorsun 20 tl dir yere gidiyorsun 50 tl. işte pazarlıkla indirebildiğin kadar indiriyorsun.

hele bu av bayileri bildiğiniz gibi değil. bir arkadaşım, eski arkadaşı olan av bayisine gidiyor. şu piyasada satılan peletler var exact mıydı diabalo jsb miydi neydi. herneyse piyasada 25-30 tl kutu fiyatı olan peleti 2.5 tl den alıyor =)
    adam geliş fiyatına göremi vermiş tam anlayamadım. deftere baktı diyor sana 2.5 tl dedi diyor =) işte böyle bir piyasada pazarlık yapılmaması hata.

zaten av bayisi arkadaşım var ürünleri kat kat altında aldıklarını biliyorum.
    camekandaki tüfekleri istedikleri zaman denedikleri, istedikleri kadar kullanıp sattıkları, pelet kutularından 10-20 adet alıp stok yapıp atışa gittikleri. =)

heleki bu yukardaki arkadaşın bahsettiği pazarlık olayı falan, zaten ellerinde kalan uzun zamandır mal satamayan yerler var... hangi tüfek marka olursa olsun en az 5-10 yıldır dükkanlarda kalanlar var... işte bunların geliş fiyatıda çok ucuz oluyor =) ona göre zam yapmak veya aldıkları fiyata vermeleri çok normal. zaten havalı tüfekler, av tüfeği gibi değil hemen alıcı bulmuyor. Türkiyede havalı tüfek hobiciliğinden anlayan çok az insan var.

50 tl ye hatsan eski kullanılmış modelleri - 60-70 tl ye 2-3 yıllık ama sıfır torun marka havalı tüfek satan yerlerde var =)

internette 45 liraya satılan tüfek kılıfını 10 liraya, 50-80 tl arası satılan brownig marka bıçağa 20 tl ye diyipde 17 tl ye aldığım oldu =) tabi arkadaşımdan değil rastgele eski bir av bayisinden =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepp006 -- 3 Ocak 2015; 2:55:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.