Şimdi Ara

Mobilite: Vestel'in sahibinden ilginç açıklamalar ve dahası... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ahmet Nazif Zorlu, öve öve bitiremediği telefonlarını gündelik hayatta kendisi kullanıyor mu çok merak ediyorum. Şayet kullanıyorsa, o kasım kasım kasılan ve bir sürü yazılım hatası veren telefonlarıyla gündelik işlerini nasıl yürütüyor cidden merak ediyorum.
  • Berat'ın maillere baktım.

    Vestel batıyormuş.

    Beter olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bölüm. Vesteldeki amca bey hazırlıksız yakalanmış.

  • Yerli malı, kendi ürettiğin mal, falan filan bu safsatalara inanan insanımızın olduğunu bilmek çok acı bir durum. Yerli olarak üretilen teknolojik cihazın olduğuna inanmıyorum. Çünkü Türkiye'nin teknolojik imkanları buna şuan için müsait değil, cep telefonunun hangi parçası Türkiye'de üretiliyor, işlemcisi ithal, anakartı ithal, insanları saf yerine koyuyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BAM TELİ

    Yerli malı, kendi ürettiğin mal, falan filan bu safsatalara inanan insanımızın olduğunu bilmek çok acı bir durum. Yerli olarak üretilen teknolojik cihazın olduğuna inanmıyorum. Çünkü Türkiye'nin teknolojik imkanları buna şuan için müsait değil, cep telefonunun hangi parçası Türkiye'de üretiliyor, işlemcisi ithal, anakartı ithal, insanları saf yerine koyuyorlar.

    Globalleşmiş bir dünyada "Yerli" diye bir şeyin olması mümkün değil. Bu gezegenin her yerinde aynı.
  • İşlemci, bellek yongaları ve anakart yongaları hariç diğer parçalar belki üretilebilir, kasa, lcd, batarya, anakart, kamera, yalnız dışarıdan almak üretmekten daha ucuz oda ayrı bir mesele.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDcdy

    Berat'ın maillere baktım.

    Vestel batıyormuş.

    Beter olsun.

    Kenan İmirzalıoğlu, batan geminin mallarını mı övüp övüp duruyor bize?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi abi adamsın

  • Bu programı mp3 şeklinde telefonuma atıp yolda dinlemek istiyorum. Ne yapmalıyım?

  • Bizim ülkedeki akıllı telefon kullanıcılarının çok büyük bir kısmı kullanılan parçaların detayını bilmez. Telefonun özelliklerine bakar ve "işlemci 8 çekirdekli, kamera 16 mp" der ve bu şekilde üst seviye bir telefon ile alt seviye bir telefonu kafasında karşılaştırıp kar ettiğini düşünür. Hatta üst seviye telefonda 12 mp kamera kullanılmış ise "sen gittin bu kadar para verdin ama benimkinin kamerası daha iyi" der. Hal böyle olunca "bizim telefonların aynı özelliklerindeki telefonlar 2500 TL'den satılıyor" açıklaması abes değil. Bizim insanımız kandırılmaya yatkın zaten.

  • koskoca şirket sahibine bilmiyodur diyorsanız sizede yazıklar olsun.biraz objektif olun.

  • arkadaş insanları ahmak yerine koyup herşeyi yerli diyen insanların, firmaların malını almam, ister yerli olsun ister yabancı, önce dürüst olsun.

  • ProsesMuhendisi kullanıcısına yanıt
    Paneli kendisinin üretmesine gerek yok. Sony de kendi üretmiyor.

    Ya da LG de kendi kamera sensörünü üretmiyor. Sony den alıyor ama aynı sensörü kullanan Sony telefondan iyi fotoğraf çekiyor.

    Bizim istediğimiz bu. Paneli nereden alırsa alsın. Yeterki Türk halkını enayi yerine koyacak kalitesiz ürünler olmasın. Yahu mesele Lightpack diye bir şey var. Adamlar ile anlaş. Koy TV ye bu donanımı içine dahili olsun. Gerekirde PoweredBYLightpack yazsın. Ama olsun yani abi olsun.

    Gerekirse başkasına patentli teknolojileri patentini ödeyip kullansın. Ama katma değeri fazla olan ürünler sunsun.

    Şimdi QuadHD ekranlı bir telefon yapsa. Ekran amoled olsa. 64GB yüksek hızlı dahili hafıza. 4GB ram olsa. F1.8 diyaframlı LG G4 ya da V10 daki gibi bir sensör olsa hatta iki tane olsa. 3 yıl da sınırsız bir biçimde yazılım garantisi verse. Malzeme kalitesi iyi olsa. Benim aklımda bazı özellikler var onları da koysa ( Bu arada bu özellikler dünyada hiçbir mobil cihazda yok. Ama bir mobil cihaza konulması acayip kolay. Ve ayrıca Türkiye de üretilebilecek ürünler. Ki maliyetleri de 3-4TL yi geçmez. Ama kullanıma acayip değer katacak şeyler. ) kablosuz şarj olsa. Bir de DAC olsa. Fiyatı 3000TL dese. Almaz mısın? Özelleştirilmiş yazılımı da geç stok android olsa yeter. Bir tema çak olsun bitsin ya da google play deki bir ücretli tema ile anlaş.

    Böyle bir cihaz hiçbir yabancı üreticinin vermediği bir deneyimi verirdi. 3000TL yi de ederdi yani.

    He özellikleri düşürsün bir de alt model yapsın. İşlemci 617 falan olur. Ram gene 4GB. Dahili hafıza 32GB. 1080p ekran vb vb.




  • DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı düşüncedeyim. Teknoloji ve kalite üret. Panel üretimi konusunda ise bizim insanlarımız Vestel yazısını gördü mü paneli her şeyi kendine ait ucuza üretiyor ülke ihracat rekoru kırıyor falan sanıyor. Örnek Apple örnek otomobil firmaları. Her şeyi %100 kendileri üretmesine gerek yok ki kendileri de üretmiyor. Benim istediğim sadece teknoloji üretmesi. Teknoloji satmamız. Bugün Apple'ın parça tedarikçileri belli. Araç firmaları desen enjektörden farlara tedarikçileri var. Ama adamlar motor teknolojileri üretiyorlar. Olay bu yani.
  • Yalanını yiyeyim.%100 yerliymiş...piyasadan topladınız android telefonları arge yaptınız....parçalar bile dışardan

  • VESTEL düşmanı troller hemen saldırmış... trollere lafta anlatamazsın... yazık onlara... almayın alana karışmayın...
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    adamların fabrikaları nerelerde bi bak sonra konuş troll bey...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.