Şimdi Ara

Mobilite: Galaxy S8 yorumlarımız, HTC U, LG G6 ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S6 7.0 alali 1 yil oldu...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ekranında titreme mi var? Videolarda öğle görünüyor..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tctstcts

    VIP hizmet boyle bisey ozlemisler
    https://forum.donanimhaber.com/mobilite-apple-in-yeni-magazasinda-basimiza-gelenler-ve-dahasi--98823688

    Ortam çok VIP maşallah Huawei'nin eline kimse su dökemez Türkiye'de serviste...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada Bluetooth 5.0 destekli ilk telefonda XZ Premium, S8 değil. Bi heralde 10 tane falan ilk olduğu alan var sanırım XZP'nin...

    Mobilite: Galaxy S8 yorumlarımız, HTC U, LG G6 ve dahası...
  • Alt üstü bir video izeleyecez 2-3 dakika sonra donup kalıyor hiçbir şekilde ilerlemiyor kaç kez baştan başlattım. Şahsen yıllardır bu işin içinde olan bir siteye yakıştıramadım doğrusu ve bu sürekli oluyor bunun farkında olmamanıza imkan yok neden çözüm bulmuyorsunuz ?

  • Hifi ses çipini ve kablosuz şarj özelliklerini çıkarması çok saçma bari fiyattan düşseydin...

  • Bence 2017 yılı android üreticilerinin çöküşe başladıkları bir yıl olacak. Çıkardıkları ürünler, izledikleri fiyat politikaları bizleri apple ekosistemine geçmeye yöneltiyor. Kendi bacaklarına sıkmaya başladılar.

  • hakan985 H kullanıcısına yanıt
    kur farkı olmasa böyle olmazdı ama :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı saat olarak, android tarafında en iyisi gear s3 demek yanlış olmuş. çünkü gear s3 de s2 gibi android değil tizen işletim sistemli.

  • Cosster kullanıcısına yanıt
    Ilk tanıtılan sony ama ilk piyasaya çıkan hangisi sence¿¿

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey iphone övmek icin en sonunda ne söyleyecegini şaşırdı 6 yıl güncelleme + 5 sene sonra telefonu yüksek fiyattan hemen satmak

    Bu nedir ya ben böyle bisey ne gordum ne duymustum ama oda oldu mesut cevik sağolsun

    Bir arkadasda cikmiş mesut cevigin dediklerinin aynisini yazmis pohaaa be arkadaşım iphone 7 cıktıgında insanlar haklı olarak 6s den farkı yok dediler çünkü ayni kasaydı insanlar tasarimda farklilik bekliyordu ama sen bunu nerden bilecen bak bakiyim samsung'a benziyormu s7 edgeye biraz durust olun

    iphone 5-6 sene guncelleme aliyormuş aliyormuş daaa ne oluyormuş hic bahseden yok 4. ana guncellemede telefon kasılıyor 5. ana guncellemede resmen felç hiç bundan bahseden yok dedigim gibi biraz durust olun

    Adamlar yapmis telefon uzaydan gelmis gibi duruyor kendinize bile itiraf edemiyorsunuz artik insanlar one iphone mu diye sormuyor eskide kaldi o gunler.

  • arrivederci kullanıcısına yanıt
    umursamadıkları için mi ar-ge merkezi ve online shopping açıyorlar ??
  • 20.15dk - 25.50dk arası olan konuşmalarda Mesut ve Erdi'ye tamamen katılıyorum. Bir firma ürününü Türkiye'de satıyorsa elektronik basına ve tüketicisine de gerekli özeni göstermeli Samsung büyük bir firma Türkiye'de tüketicisine ve elektronik basına saygı göstermeli onları göz önünde bulundurması gerek Amerika'da yaptığı gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: grafman09

    Samsung ekranında titreme mi var? Videolarda öğle görünüyor..

    Ekran tazeleme frekansi 60 Hz, kameranin da cekim hizi ayni. O yuzden oyle gorunuyor. Icinde eski tuplu tv olan goruntusu olan filmleri izleyin. ekrandan koca koca siyah seritler gecer ve goruntu 2 dakika izlenmeyecek kadar titrer. Tabii aslinda o kadar kotu degildir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m_keskin

    Hatırlıyorum İphone 7 çıktığında, İphone 6s den hiçbir farkı olmadığı söylenilerek büyük haksızlık yapmıştı samsung fanalrı. Halbuki İphone 7 de Su geçirmezlik, F 1.8 diyafram açıklığına sahip kamera, taptic engine, stereo hoparlör, işlem tarafında %40, Grafik tarafında %50 daha iyi bir işlemci ile gelmişti. Şimdi o fanlara sormak istiyorum s7 edge den ne farkı var s8 in? Acaba hiç bir değişim yok dedikleri ipfone7 ve 6s in yarısı kadar özellik sayabilirler mi? Dünyayı bilmem ama Türkiye de satışlar konusunda başarılı olacağını düşünmüyorum. Mesut çevik çok güzel bir şey söyledi "2 ay sonunda %10-15 değer kaybeden, 1 yıl sonunda %40 a varan değer kaybeden, 2 yıl sonunda da güncelleme alıp almayacağı şüpheli olan bir telefona 5bin lira verirler mi?"
    Apple böylemi 2. eli çok iyi, minumum 5 yıl güncelleme alacağınız garanti, müşteri ilişkileri konusunda samsung gibi çakal bir firma ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli. Son olarak bir telefona 5 bin verilmez verilse de bu firmanın adı samsung olmaz. Samsung pişmanlıktır.

    İkinci ele değer verenler genelde 3. sınıf ülkeler oluyor halimiz harap gerçi ben hiç sonrada satacağımı düşünüp ikinci eli n'olur diye düşünerek telefon almadım.



    Bana kalsa ne s8 nede 7 plus o parayı hak etmiyor. O paraya daha çok işlevi olan bir bilgisayar toplarım sonra gider mi5 gibi ucuz ama donanımlı bir "telefon" alır geçerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Apple maksimum 4 güncelleme tanıyor ve sonraki nesil en basit uygulamaları dahi kuramaz hale getiriliyor ki direk fişini çekmek özetle budur. Androidde fiş çekmek ? Halen whatsapp gibi çok önemli hayati uygulamalar android 2.3.6ya kadar destekleniyorsa bunun neresinde fiş çekimi?. Elinizi biraz vicdaniniza koyun android 5.0 kullanan S4ler çöp mü ? Değil!. Bataryasını koyarsin seni 2 yıl daha götürür içindeki teknolojiyle hızla. Mesut çevik son derece yanlı konuşur oldu. Ya kardeşim sen s7yle ilgili karşılaştır telefonları. Hatta s7 edgein iphone 7den dahi üstün olduğunu biliyorsundur bi teknolojiyle yakin takibin varsa. Varsa bunları anlat. Doğruları konuş. Samsung sizleri businessda ucurmadiysa karnınızı doyurmadıysa kendinden geçme.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse


    quote:

    Orijinalden alıntı: assasin34

    quote:

    Orijinalden alıntı: BabyYourLost

    Mesut bey bir hayli sallamış bir yerlerden. S6 ve Edge hiç bir zaman 3500 TL'den satılmadı. S6 Türkiyeye 2500 Tl fiyattan giriş yaptı. Ayrıca iPhonelar 4 yıl yazılım desteği alıyor. 5 ve 6 yıl değil. Hiçbir iPhone, 5 ya da 6 yıl güncelleme almadı. Komple yanlış bilgi bunlar.

    iPhone 5 çıkış tarihi 2012 şu anda kullandığı sürüm 10.3. seni şöyle pistten kenara alalım.

    Aldı ama ilk günkü gibi performans vermiyor

    hangi telefonun ilk gün verdiği performansın aynısını veriyor? mevzu o değil ki. mevzu para verip aldığın cihaz için üreticinin senin arkanda öyle veya böyle ne kadar durduğu. senin cihazın 2 sene sonra çöp olurken adam cayır cayır kullanıyor.




  • program 40 dakika 20 dakikası samsung muhabbeti

  • belliki lansman yüzünden çok kızmışlar bide şu var etrafımda ipode kullanan bisürü kişi
    var bi müzik dinlemek isteseler youtube den dinliyorlar interneti yoksa müzik ivdeo hiç birsey yok kayıtlı kaç mp3 var diye soruyorum hiç bir cevap yok böyle saçma bidurum işte ipone ben arkadasımın ipone 5s sine pc den bi mp3 atayım dedim atmak istediğimde mp3 oyle uyduruk yerlerden indirme değil ttnet müzikten indirdiğin mp3 orjinal mp3 idi ipone 7 alacam 3700 tl ye bide müzik dinlemek için tutup apple müzik e aylık 10 dolar verecem öperi oyle işi

    yani bu şuna benziyor ben lamborgini alacam firma bana diyecek patinaj yapmayacan dirift atmayacan aynı buna benzer bi durum android özgürlüktür ipone esirlik paranla kendini esir ediyon kafası çalışan biri bunu yapmaz

  • Mesut çevike aypon vermişler ya ondan beyler bu denli çırpınışı yoksa samsung verse s8 o kral olur adam ekmek yediği yere kazık atacak değil ya adam tutarlı tarafsız yorum yapcak hali yok bu şartlarda...

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.