< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İptal edip geçerseniz, mobilfree kurulum ücreti talep eder, sanırım 1200 tlydi.. nakil yaparsanız, muhtemelen Vodafone nakil ücreti ister..ücret karşılaştırması yapabilirsiniz.. mobilfreeye şimdi geçip, ilerde onlardan nakil isteyebilirsiniz..mobilfree nakil ücretini bilmiyorum..yeni binanın altyapısını sorgulamayı ihmal etmeyin, bazen sürprizler yaşayabiliyor.. Mobilfree ye referans kodumla geçiş yapmak isterseniz, PM den ulaşabilirsiniz, şimdiden hayırlı olsun.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
E devlete banka üzerinden giriş yapmayı denediniz mi hocam, NFC bu şekilde bypass edilebiliyordu..denemediyseniz bir de öyle deneyin isterseniz, ben onay işlemlerini banka üzerinden giriş yaparak halletmiştim.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
bu iss güvenilir mi niye bu kadar ucuz iss arıyorum telekom altyapısı fiber olarak burayı önerebilir misiniz başka alternatif var mı güvenilme noktası da mesela verilerimiz korunuyor mu,internet stabil mi vb. |
|
modemin kac crc hatasi gosteriyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ide -- 30 Ağustos 2026; 22:19:26 > |
|
millet türk telekom'a bile taahhüt vermekten çekiniyor siz piyasaya yeni girmiş firmaya taahhüt veriyorsunuz büyük cesaret. ceza ödemeden iptal olmaz maalesef. ya da turknt gibi 5000 TLye kadar karşılayan birine geçip orda iptal edebilirsiniz. aklıma gelen bu şuanlık |
|
Aynen büyük cesaret ben veremezdim taahhüt daha dün 1 bugün 2 piyasaya girmiş bir firmaya... Telekom'a Türksat'a bile taahhüt verip kendimi bağlamak istemiyorum açıkçası. Turknet 5000 TL'ye kadar karşılıyor diye biliyorum. Geçişte davet koduda kullanırsanız ilk 1 ayda bedava olur. Başka firmalar ne kadar karşılar bilemiyoruz cayma bedelini. |
|
Evden çalışmıyor olsam denemek isterdim bu firmayı fiyatları baya uygun piyasaya göre ama geçiş süreci geç oluyor diyenler olmuş. 1-2 gün internetsiz kalsam bana maliyeti epye fazla olur. O yüzden risk alamıyorum. Gıbırnet de 780 tl yapmış 100 mbit vdsl i. Uçtular iyice. |
|
Bunları taahhütden önce 6 ay kullandım, baktım sorun yok öyle verdim ama pişman ettiler. 8 ay daha katlanacağız yada kaçış bulacağız. |
|
Bulabilirsen ücretsiz kurulumu olan bir ISP bulup 3 ay kullanıp ardından Mobilfree'ye geçiş yapabilirsin. Normal kullanıcıya çok önermem ama senin elindeki hizmetten daha iyi olacaktır her halükarda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Ben 19.Ağustos dan beri kullanıyorum evde, önceki türknet di fiyat yüzünden geçtim, hiçbir sorun yaşamadı. |
|
Merhaba eğer geçiş yaparsanız internetsiz kalmazsınız diğeri kapandığı anda bu aktif olur kullanmaya başlarsınız hiçbir sorun yaşamadan dilerseniz referans kodumundla birer ay ücretsiz kullanabiliriz referans kodu isterseniz PM atabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|