Şimdi Ara

MobilFree Ana Konu (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.518
Cevap
88
Favori
125.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
  • iss en çok kullanıcıya göre sıralama listesine devam edelim 1. ye kadar

MobilFree Ana Konu

MobilFree Ana Konu

• MOBİLFREE nin geçtiği iss azalan kullanıcıya göre sıralama listesine devam edelim Sanal santral Merkürnet dir ilerleyememiş oldukça gaddar fiyatlarından dolayı 4 yıl önce müşterisiydim.

MobilFree Ana Konu

MobilFree Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 8 Eylül 2026; 20:36:53 >

• tekniking kullanıcısına yanıt

Evet.

MobilFree Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 8 Eylül 2026; 20:54:45 >

Orijinalden alıntı: aslanoto

An itibarı ile firmanın kullanıcı sayısı 9193 olmuştur sayısına bereket aşağıdaki listede en altta ve yukarı doğru artan kullanıcıya göre sıralanma var

MobilFree Ana Konu

Benden sonra 3 ayda %50 artmış, ayağımı sürümüşüm resmen. 😂 O %50 den Ref kodu falan isteyen de olmadı 😯

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alymis A kullanıcısına yanıt

REF KODU kimse istemiyor her yerde sosyal filan paylaştım kimse kullanmamış bilmiyorlar neye yaradığını veya zararlı bir hile sanıyor olabilirler, ben ref kullandım panelde indirim göründü ama başka kaydeden eklenen görünmüyor olsa görünürmüydü acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 8 Eylül 2026; 21:0:55 >

10 gün kadar taahhütsüz kullanıp denedim, sonrasında taahhüt verip ilk 3 ay 49 TL, sonrasında 399 TL kampanyasıyla yılı sabitlemiş oldum.devam tabi ki 😀

hayırlı olsun yıl boyu sabit fiyat dolayısı ile taahhütlü iyi benim daha önceki 4 farklı firmada da 6 yılı tamamlayan taahütlü kullanımlarım oldu toplamda karlı geldi süre dolmadan çıkmaya gerek yok mekan sahibi isen çok kolay sadece son gününü bilip aşırı artış olması halinde düşüğe geçebilirsin tereddüt göstermedim hat iyi ise her şekilde iyi devam etti en sorunlu firma çift fatura çıkarmış listenin 1. firmasıydı oysa onu tercih etmeye devam edenler çoğunlukta değerli hissettirmiş ama sanal his

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 8 Eylül 2026; 21:9:29 >

MobilFree Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 8 Eylül 2026; 21:22:33 >

Teşekkür ederim, size de hayırlı olsun. Red kodu kullanımında sadece kod paylaşanın kazançlı olduğu düşünülüyor olabilir, çift taraflı kazanç olduğu atlanmış olabilir. Ref çok da önemli değil, zaten ben geçtiğimde ref kodu uygulaması bile yoktu 😂 benim 20 küsur yıllık internet aboneliğimdeki 4. firma, netspeedde 8 yıl kalmışım. Burası iyi devam ederse ben de devam ederim, sıkıntı yaşarsam ben de başka iss bakarım. Sonuçta babamın oğlu değil, ortağım da değil 😂

61 AS214021 tpsis-telekom - TPSIS TEKNOLOJI VE HABERLESME ANONIM SIRKETITR 11,922 user

Değerli ustam inanki güzelce bir açıklama yapsalar. Sebepleri söyleseler gam yemem. Fiber internette 2 cihaz var ont cihazının bütün ışıkları yeşil yanıyor. Modem de bir tek dsl ışığı kırmızı. Hat aktifleştirilmemiş yani çok zor bir işlem olmasa gerek diye düşünüyorum. Bu çağda İstanbul gibi bir şehirde internetsiz bırakılmakta şaşırtıyor insanı.

kesinti kopma fatura aşımı yok gayet güzel gidiyor hattın iyiyse her yerde aynıdır referansımı kullanırsan bir fatura da ödemezsin kod paylaşım sayfasında bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 9 Eylül 2026; 6:22:13 >

MobilFree Ana Konu

Yanıt veren herkese teşekkürler...

Netspeed'e "illegal iş yapıyorsunuz sizi BTK' ya şikayet edeceğim..." alenen söyleyince, biraz da Mobilfree' deki arkadaşların yardımı ile yapmaları gerektiği üzere e-devlet başvurusu ile devri yaptı sonunda Netpseed.

Ancak şu an eskiden 90/20 seviyelerinde olan dsl hat hızım maalesef Mobilfree' de 70 - 75 / 7 civarlarında...

Umarım dzeltirler aksi takdirde bu şekilde ilişkimizin çok uzun soluklu olacağını sanmıyorum maalesef Mobilfree ile... :(

Orijinalden alıntı: P.Karaali

Teknik destek ekibi ne kadar sürede cevap veriyor. Sabah talep oluşturdum hala bekliyor. geçiş yaptım fiber işlem onaylandı ancak dsl ışığı kırmızı. Yapılabilecek bir şey var mı?

Yaklaşık 30 saatlik internetsizlik sonrası işim çözüldü. İlk izlenimi böylesine kötü yaşamak insanı huzursuz ediyor.

fiber internet kullanıyorum geçiş işlemi yapılıyor. Diğer firma kapatıyor ancak mobilfree açamıyor. Telekom ekibine yönlendirme yaptılar 24 saatlik süre sonunda. Telekomdan gelen arkadaş arayarak sağolsun 1 saat içinde herşeyi halletti.

Geçiş işlemi ve aktifleşme mesajı da yeni geldi. Geçiş yapacak arkadaşlar bu süreyi de göz önünde bulundursun. Şimdilik kimseye de referans olmayı düşünmüyorum. Deneyimleyip daha sonra yazacağımı düşünüyorum.

Mh tarafında telefon karşısındaki hanımefendiler oldukça ilgili ancak teknik destek tarafına direkt bağlanamamak ve anında dönüş alamamak bence geliştirilmesi gereken yönler.

• P.Karaali kullanıcısına yanıt

Ali kardeşim teknik destek tarafına direkt bağlanamamak ve anında dönüş alamamak sorun sıkıntı olmasın bunlar binlerce kullanıcıya iş yaparken bu dediğini yapamazlar üstelik fiyat avantajı önceliğimiz var ki bu arkadaşları tebrik edelim, 1 günlük bir kesinti ile geçiş yapmışsın burda benim eski firma hattı kesmiyordu geçiş onayı verdik halen eskiden kullanmaya devam ediyordum 2 günüm daha vardı ona göre kesmiyor kesmediği için de yenisi açılmıyor ben modemi kapattım bir kaç saat ara verdim sonra yeniye geçiş olmuş, bu kadar süre çok kötü değil şimdi basit bir işçiyim ben ve telefonumda telesekreter arayanı cevaplayıp ne istediğini anlat dönüş yapabilirim deyip arayanın 1 dakikalık sesli mesajını kaydediyor ben müsait olunca dinleyip gerekirse dönüş yapıyorum kötü niyetli veya boş arayan mesaj bırakmıyor genede whatsapp dan niye aradınız diye yazılı soruyorum cevaplamıyor yani telefonları arayanların %90 ı boş anlamsız meşgül etmeye veya dolandırmaya yönelik aramaktadır bunlarla uğraşsın diye bir maaş verip eleman koymak telefon başına akıl işi değil aylık 60 bin vermen gerekir ssk ile, buna gerek yok whatsapp dan yaz müsait olduğunda cevaplar işi halleder veya işin saati vardır o saati beklemek lazım artık konuşma devri bitti ne sorun çıksın ne konuşayım ayrıca konuşma rahatsız edici boyuta varabilir neyse fiyat performans böyle iyi firma güvenlik konusunda da adım atmış detay vermeyim korsanları uyarmayalım

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.