Bildirim
mobilde en iyi site yada program
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben dizipub kullanıyorum site
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
DiziCU
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Dizilab en kullanislisi ama idm calismiyor.
Mobilde de google playde yabancidiziizle diye bir program var maalesef onda da sadece izleniyor
Blgisayarda idm ile indir telefona at öyle izle
dizipub kullanıyorum ben. _____________________________ I hope you've gone to a better place, dol :( -
Bazı sitelerden indirdiğim videolar altyazısız oluyo, bende hiç altyazı işleriyle falan uğraşmak istemiyorum. Hangi sitelerde altyazı otomatik olarak bulunur?
DizixHD yi denemeni oneririm su siralar kullaniyorum hic bi sikinti yok.Googledan aratip kendi sitesinden apksni indirebilirsin
dizicu denedim çalışmıyordu dizixhd de aynı şekilde dizipubda bazı diziler yok
indirmese de olur doğru düzgün izleyebileceğim program yok mu simdi?_____________________________ -
http://dizitab.com/
Dizitab_____________________________ -
dizipub
dizimag.co
dizibox
Üçü de iyidir.
Windows Phone kullanıyorsan: Dizi Makinesi iyidir. _____________________________ -
Dizixhd
Mobilden dizipub , indirmek istiyorsan dizibox yada dizipub dan indir idm ile
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam bsPlayer kullanıyorsanız videonun ismini değiştirmeden normal şekilde aratın o altyazı varsa karşınıza çıkarıyor seçip indir diyorsunuz ve indiriyor. Ben sonra her ikisini telefona atıp oradan izliyorum telefonlar artık altyazı destekliyor. _____________________________ Yok sana imza mimza. -
dizixhd
_____________________________ ''öyle bir söz söyle ki sözünden ibret alsınlar, söz söylemesini bilmiyorsan sükut eyle adam sansınlar'' -
Dizitab.
Dizix xd de bazen sıkıntı oluyor .
Dizicu zaten bitti artık
Neden mobilde kotanızı dizilerle bitiriyorsunuz ki. Kayıt olun Zamunda'ya indirip telefonunuza atın izleyin. Hem seyir zevkinizde bozulmaz 3G yüzünden. _____________________________ Steam @itsheppard
Uplay @SheppaRD-_-
EA @SheppaRD_TR
Epic Games @SheppaRD_TR
Xbox Live @SheppaRD#3244
Rockstar Social Club @SheppaRD_TR
Blizzard Battle.net @SheppaRD#21694 -
quote:
Orijinalden alıntı: wolfallen
Neden mobilde kotanızı dizilerle bitiriyorsunuz ki. Kayıt olun Zamunda'ya indirip telefonunuza atın izleyin. Hem seyir zevkinizde bozulmaz 3G yüzünden.
Ios'da yapması çok uğraştırıyor. Ben şahsen dizi sitelerinden telefonuma direk yükleme yapıyorum. Dizipub'dan video dl adlı app aracılığıyla indiriyorum.
DiziCU kullan.Google Play'den kaldırıldı ama facebook sayfasından apk. linkini bulabilirsin.Pek çok sitenin arşivini kullanıyor ayrıca film ve animelerde mevcut. _____________________________
Benzer içerikler
- dizilab dizi indirme
- herkül dizisi türkçe dublaj 1 sezon 1 bölüm izle
- the beast in me konusu
- spartacus house of ashur izle
- lost finalde ne oldu
- bilim kurgu dizileri
- aile dizileri
- amazon prime en iyi diziler
- mini dizi önerileri
- silo dizisi hangi platformda
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt