Şimdi Ara

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
750
Cevap
28
Favori
30.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir çok sosyal medya hesabında haber yapılması çok güzel bir çok insana ulaşıyor böylelikle ancak ses getirecek bir eylem duruş gerekiyor bence, şikayet edip kullanmaya devam edince bir sonuç olacak gibi değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt

Sosyal medyada çok fazla bu tarz içerikler görmeye başladım insanların uyanmaya başlaması güzel. Şimdi tam zamanı daha çok baskı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turk telekom bugun bana herkese döndüğü otomatik cevabı dönmüş yanıt yazdım ben de.

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Adamlar BTK ya yönlendirmiş. BTK da Türk Telekom a yollamış. Türk Telekom da bana mail göndermiş. Standart cevap.

• Konuya destek olalım.

• Önemli bir konu herkes desteklemeli

• ekşi sözlük
    gsm operatörlerinin çıldırmış olması
    https://eksisozluk.com/entry/168164874

• x (formerly twitter)
    Haber Report (@HaberReport) on X
    https://x.com/HaberReport/status/1834299209958465830
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Su gibi giden 10-15 gb lık paketleri 300-400 liraya iteledikleri içindir bence. Ee internet su gibi gidince ya aşım oluyor ya da kullanıcılar ek paket almak zorunda kalıyor.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Şu Turkcell'e iyice gıcık olmaya başladım, Ukrayna da sınırsız verip, Türkiye de ek 3 GB paket için 3 haneli bir küsürat istemesin de gözümden iyice düşmüştü zaten.

Mağaza da ki personelleri zaten ayrı bir gıcık, örnekleri aşağı da yazıyorum;

- Gidersin bir cihaz incelersin, başında mağazayı terk edene kadar bekler.

- Faturasıza geçmek istersin seni faturalı hatta geçmeye zorlar, rahat hattı faturasız deyip insanları kandırmaya çalışırlar.

- Sen faturasıza geçmek istediğin de ısrar edersen bu sefer de suratları ekşiyor, mahkeme suratlı bir hal alıyorlar.

Reklamların da ki gibi şen şakrak değiller yani, gerçektekilerin alakası yok.

İçerisi aşırı ağır şekerli parfüm kokar, kadın personelleri hep genç ve makyajlı alırlar, genellikle sarışın bayan alıyorlar erkekleri afedersiniz ama sanırım ayartıp öyle yeni hat aldırtmaya çalışıyorlar.

Turkcell mağaza çalışanı varsa bu yazılarımı iyi okusun, gerçi anlar mı bilmiyorum artık anlayana...

(Turkcell bu yazımdan dolayı belki beni kara listeye almak isteyebilir sorun yok, istiyorsa tespit edip numaramı ve beni yeni hat almak istediğim de komple kara listeye alabilir, Vodafone ve Türk Telekom bana yeter.)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• x'te(twitter'da) #mobildekotayason etiketine veya kampanya ile ilgili şikayetlerimizi içeren twitlerimizde fahiş fiyatların sebebi olan operatörleri ve onları denetlemesi gereken ilişik kurumları da etiketlersek, btk ve cimere yazmış gibi etki bırakmış oluruz arkadaşlar. buralara da topluca twit atmakta büyük yarar var.

• Şu fiyatlar resmen rezillik

MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI  (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ)

• hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    bir de kampanya adi ‘butce bozan’ degil de ‘ezber bozan’mis. hem akilla allay edip hem de fahis fiyatlari kampanya niyetine utanc duymadan basiyorlar.

millet fahis fiyatlara cag disi kota uygulamasina ses cikarmadikca boyle oluyor iste.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.