Şimdi Ara

Mobil Klima Tahliye Borusu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Sıcaktan kavrulmak üzere olduğum şu günlerde konuyla ilgili bilgisi olan cevaplayabilirse çok sevinirim.

Mobil klima almayı düşünüyorum. Dışarıya sarkıtmamız gereken bir sıcak hava tahliye borusu varmış. O boruyu, klimayı koyduğum odaya sıcak hava vermeyecek şekilde kapalı balkona koysam olur mu? Kapalı balkonda cam vs yok, yani hava alan bir yer değil. Klimayı koymak istediğim salondan kapalı balkona açılan bir kapı ve pencere var. Ordaki camı tahliye borusuna göre kestirip boruyu kapalı balkona sarkıtmak istiyorum ama kapalı balkonun hava almıyor olması klimayı vs etkiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobil klima tavsiye etmem sıcak havayı kapalı bir ortama pompalamak verimi ciddi düşürecektir.Başka çözüm yolları denemelisiniz.

• Merhaba. Mobil klimalar normalinde de verimi düşük cihazlardır. Çünkü dışarı sıcak havayı atarken soğuttuğu ortamın havasını çekip dışarı atar.

Yani hem içeriyi soğutur hem de soğuttuğu havayı,içeriyi soğutmak için dışarı atar. Yani tek boruyla dışarı atılan hava içeriden alınan havadır.

Kapalı balkona üfleme yaptırırsanız içerideki havayı balkona bastığınızda balkondaki hava basıncı artacak ve bu basınç klimanın borudan dışarı hava üfleyen fanının statik basıncını geçtiğinde klima dışarı hava atamayacak duruma gelecektir
    Yani özet geçmek gerekirse maalesef kapalı alana üfletmek uygun değildir.

Saygılarımla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.