Şimdi Ara

Mobil banka kullanımı hakkında yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işcep uygulaması güvenli olduğu için telefonuma yükledim.Daha önce internet şubesine tarayıcıdan giriyordum.İş cep uygulamasını yükledim fakat mobil onay kodu istemeden direk uygulamaya giriyor.Ne kadar denediysem bu özelliği değiştiremedim.İş cep mobil onay koduyla girmesi için ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon Tanıma; İşCep’e tek kullanımlık şifre ve mobil onay kodu tuşlamaksızın giriş yapmanızı sağlayan bir uygulamadır.

Telefon Tanıma özelliğini aktif hale getirmeniz durumunda İşCep’e girişte isminiz ve profil resminiz otomatik olarak karşınıza çıkacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Hocam ben telefon tanımlamayı iptal edip mobil onay kodu isteyerek sisteme girmek istiyorum.Mobil onay kodu daha güvenli değil.mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    telefonunuzu sizden başkası kullanmıyorsa, bir problem olmaz bence. tabi telefonun açılışında pin sorma, ekranı uyandırmak ve açmak için pin girme ve varsa uygulamaları mobil kasa vb. uygulamalarla kilitleme falan yapmak lazım. yine de siz bilirsiniz.

ve bilgi: "Telefon Tanıma özelliğini İşCep'e giriş yaptıktan sonra Ayarlar menüsünde bulunan “Cihazımdaki Tanımlılar” ve “Tanımlı Cihazlarım” seçeneklerinden kaldırabilirsiniz. Ayrıca 0 850 724 0 724 Telefon Şubemiz ile irtibata geçerek de iptal işlemi yaptırabilirsiniz."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

Hem şifre hem de mobil onay kodu kullanın. Eğer İşcep destekliyorsa OTP uygulaması da yükleyip onu da kullanın. Tek bir giriş yöntemi yeterli güvenlik sağlamayabilir; hele hele telefonun PIN koduna filan güvenip de İşcep'i şifre filan hiçbirşey istemeden giriş yapacak şekilde hiç kullanmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.