Şimdi Ara

İş Bankası Güvenlik Kodu Nedir ? Acil yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
60.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İş Bankası Güvenlik Kodu Nedir ? Acil yardım..

Merhabalar ,

Kartımı EFT işlemine açtırmam için onay istiyor.Fakat güvenlik kodu diye birşey sordu.
    Son 3 hane diyor...

Ama kartın arkasındaki hangi numaranın son 3 hanesi ?

• up
  • Kart numaran 16 hanelidir ön yüzde kabartmadır.Bu 16 hanenin son 4'ünü kartın arkasındaki kağıt şeritte tekrar yazmışlardır onun yanında da son 4 haneden farklı 3 haneli bir rakam vardır onu soruyor..

Mesela (kart numarasını sallıyorum)

5689 2347 0198 3211

Kartın arkasında son 4 hane (3211) yazar yanında da güvenlik kodu vardır 3 haneli..Mesela 987 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 30 Eylül 2010; 23:07:43 >

• Beyler yanlız bende öyle bir şerit yok ?
  • Bu kart kredi kartı mı hesap kartı mı ? Gerçi hesap kartı olsa da arkasında güvenlik numarası bulunur..Kart eski yıpranmış bir kartmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_T

Bu kart kredi kartı mı hesap kartı mı ? Gerçi hesap kartı olsa da arkasında güvenlik numarası bulunur..Kart eski yıpranmış bir kartmı ?

yok hocam üniversitenin verdiği iş bankası hesap kartı.ama yine de böyle bir şerit yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman müşteri hizmetleriyle görüşmen gerekecek..
  • güncelll ben de aynı sorunla karşı karşıyayım bankamatik kartımın arkasındaki şerit siyah ve orda güvenlik kodu yazmıyor şimdi benim güvenlik kodum hangi numara ? son deneme hakkım kart bloke olacak :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

Bu kart kredi kartı mı hesap kartı mı ? Gerçi hesap kartı olsa da arkasında güvenlik numarası bulunur..Kart eski yıpranmış bir kartmı ?

yok hocam üniversitenin verdiği iş bankası hesap kartı.ama yine de böyle bir şerit yok..

kocaeli üniversitesi mi
  • yıldız teknik olabilir diye tahmin ediyorum.

hocam orayı boş bırak o zaman oluyor. ben öyle yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 13 Aralık 2010; 20:14:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

quote:

kocaeli üniversitesi mi

benimki kocaeli ünv.. Bi gariplik var bu olayda kart şifremi 2 senedir değiştirmedim giriyorum yanlış diyor.İlla bankaya götürecekler öğrenmek için :(

• yok mu şu güvenlik kodu olayını bilen? ziraat kartmda o şeritte 3 haneli kod var ama iş bankasınınkinde yok :(
  • upppppppppppp
  • nasıl koymamışlar ki bi ss koysanız?
  • foto makinem yok şuan çekemiyorum foto ya siyah şerit var ya onun yanında olması lazım ama yok üniversitenin verdiği bankamatik diye mi acaba hiç kimsede yok okulda eskiden ne güzel kullanıyodum havale için şimdi güvenlik kodu zımbırtısı çıktı
  • Anladım. Bukart gibi bir şey herhalde.

• evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

yıldız teknik olabilir diye tahmin ediyorum.

hocam orayı boş bırak o zaman oluyor. ben öyle yapmıştım.

cok garip lan simdi bos birakinca olmuyor ve kendi mesajimi gorunce bi garip oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.